• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hep böyle oluyor sadece dertleşmek istedim yine

geçmiş sıkıntı. ben de o yüzden kendimi sana benzettim. geçmişte olsa elli kez aramıştım ben, yapıcı olurdum. son ilişkimde de yaptım bunu, onbeş gün falan aradım yalvardım en son öğrendim ki arkadaşımla beraberlermiş. dolayısıyla artık reddedilme korkusu mu dersin ne dersin bilmiyorum, aramamam gerek diyorum.

sevgilimle bir kez ciddi tartıştık, benim hatam olan bir şeyde. o zaman ben adım attım. birkaç gün soğuk yapmıştı bana. kolay unutamam demişti. o yüzden bir de aramıyorum. kozları eline verirsem bir süre süründürür. ben öyle değilim. o hata yapar barışırsam kaldığım yerden devam ediyorum.

Kozları eline verirsen öyle bir kullanıyor ki bu erkekler. Genellemeyse genelleme hepsi böyle bunların. Bu olayda ben sende hata görmüyorum bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşünür. Bence onun aramasını beklemelisin.

Eski sevgiline de diyecek bir şey bulamıyorum, terbiyesiz.

Ya engelliyim madem panik ol gizli numaradan aramaya çalış ki engelliyken arama kabul ediyor gizliden telefonum denedim, ne bileyim annenden ara dışarıda kontörlü telefondan ara bunlar çok çabalar mı ki.
İşin kötüsü telefon bildirim bile göstermiyor engellediğin zaman bir numarayı aradıysa bile hiç bilmiyorum ama whatsapptan o da engelledi gibi sanırım ya da gizlilik ayarı yaptı çünkü birkaç arkadaşımdan kontrol ettim kimsede hiçbir bilgisi görünmüyor engellenmiş gibi duruyor.

yalnız bir şey dicem yüzük alıp da elinde patlamasını istemez sanırım ya. çok basit düşünüyorum da, baya hazırlanmış sonuçta zihnen.

Ya engelliyim madem panik ol gizli numaradan aramaya çalış ki engelliyken arama kabul ediyor gizliden telefonum denedim, ne bileyim annenden ara dışarıda kontörlü telefondan ara bunlar çok çabalar mı ki.
İşin kötüsü telefon bildirim bile göstermiyor engellediğin zaman bir numarayı aradıysa bile hiç bilmiyorum ama whatsapptan o da engelledi gibi sanırım ya da gizlilik ayarı yaptı çünkü birkaç arkadaşımdan kontrol ettim kimsede hiçbir bilgisi görünmüyor engellenmiş gibi duruyor.

Erkekler yok sunuda yapayim burdan da bi arayayim demiyor. Onlar icin aradim mi aradim, engelli mi engelli bitti.

Düz mantik yani askisi

ya bi de kadınlarla dolu bi ofiste çalışıyorum. sürekli çiçek gelir hep sorarlar kavga mı ettiniz noldu diye. yoo o hep böyledir derim. doğum günüm öncesinde de hep kimbilir neler yapacak diyorlardı. elim boş kalınca eve gelince annem bile sordu yani. çok şaşırdık. gözden cikardi herhalde beni dedim.

benimki de çok sık der bunu. ben pansiyon bulmuştum cok tatlı deniz dibinde. benim seni pansiyona götüreceğimi mi düşünüyorsun o kadar da öldüm mü sence falan diyordu. aslında öyle değil ki ya niyetim.

Çiçek konusunda biz de böyleyiz her özel günde çalıştığım zaman okuluma çiçekler gelirdi hatta nazara pek inanmam ama göze geldiğimizi bile düşünüyorum.
Ama anlattığın gibi biraz da lüksü seven biriyse güzel bir şey yapmak istemiştir çiçek nereye kadar diye düşünüp ama yetiştirememiştir. Yine de bir şeyler ayarlamalıydı tabii. Ama gözden çıkarmakla ilgili değil bence kesinlikle.

Erkekler yok sunuda yapayim burdan da bi arayayim demiyor. Onlar icin aradim mi aradim, engelli mi engelli bitti.

Düz mantik yani askisi

Aferin ona o zaman. Biz kadınlar ne güzel insanlarız ben zamanında mailden bile ulaşmaya çalışmıştım, kardeşlerine yalvarmıştım bazılarının hey gidi.

yalnız bir şey dicem yüzük alıp da elinde patlamasını istemez sanırım ya. çok basit düşünüyorum da, baya hazırlanmış sonuçta zihnen.

Bence madden hazırlanmış ancak zihnen hazırlanmamış gibi duruyor. Hazır değilsen etme daha ne olacak. Yüzüğü de iade eder geçer gider problem değil bence o.

Aferin ona o zaman. Biz kadınlar ne güzel insanlarız ben zamanında mailden bile ulaşmaya çalışmıştım, kardeşlerine yalvarmıştım bazılarının hey gidi.
ahahah benim annesini aradığım adam olmuştu ya. ulaşmak istedikten sonra.
ben engellemedim çünkü yaş 29 o 31, hani engellemek olgunca gelmiyor pek. çok ciddi bir sorun yoksa. aksine takmıyorum gibi davranayım dedim.

Amann elini sallasan ellisi o zaman salla gitsin canikom ya. İyiki bitmis bence,hem bitmiski demek ki hayirlisi boyleymis. Dengesizlerden uzak duralim

ahahah benim annesini aradığım adam olmuştu ya. ulaşmak istedikten sonra.
ben engellemedim çünkü yaş 29 o 31, hani engellemek olgunca gelmiyor pek. çok ciddi bir sorun yoksa. aksine takmıyorum gibi davranayım dedim.

Ya ben saçmaladım engelleme konusunda kabul ama ara verme olayını ona yaşatmak istemedim engellemesem "ara vermek istedim ve verdim gördüğün gibi konuşmadık günlerce" olacak. Ben 25 o 32 yaşında ama uğraştığımız şeylere bak resmen trip atıyor bana o yaşta. Oturup insan gibi çözeceğimiz yerde.

Bence madden hazırlanmış ancak zihnen hazırlanmamış gibi duruyor. Hazır değilsen etme daha ne olacak. Yüzüğü de iade eder geçer gider problem değil bence o.

manen de hazırlamadıysa bence almazdı yüzüğü. demekki gerçekten seviyor. bir şekilde ulaşması lazım artık. umarım özelden vs aramayı akıl edebilir. arasın da yeter ki.
benimki bir twit atmış şimdi:

Ateş suya düştü ama ne su buhar oldu ne de ateş söndü. Alevler bütün şehri sardı.

sanırım benle ilgisi vardır ama ben çözemedim.

bi de ben susayım biraz ara ara sana destek veririm, buralardayım zaten. konunu sohbetten kilitlemeyelim şimdi.

Amann elini sallasan ellisi o zaman salla gitsin canikom ya. İyiki bitmis bence,hem bitmiski demek ki hayirlisi boyleymis. Dengesizlerden uzak duralim

Bakalım arayacak mı aramayacak mı tedirginliği şu an. Kimseyi de inandıramadım çevremde bittiğine çünkü neler atlattık bu sebep o kadar saçma oldu ki. Ama hayırlısı olsun tabiki. Dengesiz insanla uğraşılmaz haklısınız.

manen de hazırlamadıysa bence almazdı yüzüğü. demekki gerçekten seviyor. bir şekilde ulaşması lazım artık. umarım özelden vs aramayı akıl edebilir. arasın da yeter ki.
benimki bir twit atmış şimdi:

Ateş suya düştü ama ne su buhar oldu ne de ateş söndü. Alevler bütün şehri sardı.

sanırım benle ilgisi vardır ama ben çözemedim.

bi de ben susayım biraz ara ara sana destek veririm, buralardayım zaten. konunu sohbetten kilitlemeyelim şimdi.

Üzülmüş gibi duruyor bir tweetten anlam çıkarmak olmaz ama, neyse bana bir gelişme olursa özel mesaj da atabilirsin.

Ben hatalı olduğumun farkındayım aslında oturup konuşabilirdim ama yanyanayken ben kalkıp gitmişken seni seviyorum beni affet diye peşimden gelen oydu. Bir gün sonra dalga geçer gibi yok yere sorun çıkarıp kavga etmesi bence onu haksız yapar. Gelme konusunda biraz abartmış olabilirim gelmese başka bir numaradan arasa da kabulüm ama engellemem gerekiyor çünkü onun bu yaptığı ara verme isteğini zorla bana kabul ettirmek neticede iki gündür konuşmuyoruz dolaylı yoldan ara vermiş oluyoruz. E benim isteklerimin önemi hiç mi yok, o canı isteyince gelsin istemeyince gitsin mi?

Bir çaba görsem sizin dediğiniz gbi bir şeyleri değiştireceğim ancak şimdilik hayatından memnun görünüyor.
aradığı zaman fazla uzatmayıp güzelce bir konuşma yapmanız bence de doğrusu olur. ben hiçbir aramasına çıkmayacağınızı ve kapınıza gelmediği sürece konuşmayacağınızı zannettim, o yüzden böyle yazdım :)

ya aslında rutinimi yaptım gibi oldu. hani o yok diye susmadım da sıradan twitler attım.
gündemle ilgili vs.
fotoğraf da tepki versin diyeydi ama ona vermedi işte. whatsappa girmiyorum bile. ama dediğini yapayım zaten instagram bağımlılığım yok. twit de atmayayım bir süre.
ben de bir gün erkek arkadaşımla kavgalıydım, hatanın büyüğü ondaydı ve araması için bekliyordum. söylerken utanıyorum ama dikkatini çekmek için şöyle bir şey yaptım; telefonumun otomatik ekran kilidi özelliğini kapattım, gece whatsapp'ı açtım ve whatsapp açık şekilde uyudum:oops: ama işe yaradı valla, gece 2.30da "kimle konuşuyorsun?" diye mesajlar atmış, ben cevap yazmayınca da aramıştı aramasına uyanmıştım. ilerde bir gün şans eseri de şunu öğrendim, meğerse o zaman o gecenin sabahı için benim sevmediğim bir arkadaşıyla buluşmak için plan bile yapmış. gece beni çevrimiçi görüp mesaj yazmasa daha adım atası hiç yokmuş, gezip tozacakmış yani. maalesef bazen böyle taktikler gerekiyor:süslü:

ben de bir gün erkek arkadaşımla kavgalıydım, hatanın büyüğü ondaydı ve araması için bekliyordum. söylerken utanıyorum ama dikkatini çekmek için şöyle bir şey yaptım; telefonumun otomatik ekran kilidi özelliğini kapattım, gece whatsapp'ı açtım ve whatsapp açık şekilde uyudum:oops: ama işe yaradı valla, gece 2.30da "kimle konuşuyorsun?" diye mesajlar atmış, ben cevap yazmayınca da aramıştı aramasına uyanmıştım. ilerde bir gün şans eseri de şunu öğrendim, meğerse o zaman o gecenin sabahı için benim sevmediğim bir arkadaşıyla buluşmak için plan bile yapmış. gece beni çevrimiçi görüp mesaj yazmasa daha adım atası hiç yokmuş, gezip tozacakmış yani. maalesef bazen böyle taktikler gerekiyor:süslü:

ayyy ben de mi yapsam ya. bizde son görülmeler kapalı o yüzden üçte girip dörtte çıksam fark etmiyor. onun online yakalaması lazım. bugun instagrama attığım foto hafif seksiydi, tepki verir diye. sırt dekolteli denebilir ama vermedi.

az önce bi twit atmış

twit bu. ben anlamadım lanet olsun ki. ama sanırım üzülüyordur ya.

ayyy ben de mi yapsam ya. bizde son görülmeler kapalı o yüzden üçte girip dörtte çıksam fark etmiyor. onun online yakalaması lazım. bugun instagrama attığım foto hafif seksiydi, tepki verir diye. sırt dekolteli denebilir ama vermedi.

az önce bi twit atmış

twit bu. ben anlamadım lanet olsun ki. ama sanırım üzülüyordur ya.
bizim de son görülmeler kapalı. ama işte böyle gece boyu çevrimiçi durunca "denk gelip" gördü:KK53:

ve o tweetin ne anlama geldiğini hiiç anlamadım valla

Arkadaşım var ikimizi de iyi tanıyan sana çok kırgın ve haklı da dedi ben de aradım aramayacaktım aradım çünkü o da beni engellemişti ne oldu anlamadım bitirdiyse bileyim diye.

Haklı gerekçelerini saydı, sana güvenmiyorum dedi. Bitirdi. Bitti kızlar. Kafanızı şişirdim kusura bakmayın.

O kadar biriktirmiş ki keşke bana sorun yok demeseymiş, tüm dediklerinde haklı. Ağzımı açıp hiçbir şey diyemedim.

Çok bağırdım insan içinde, çok rezil ettim, çok baskıladım.
İstemiyor beni sana güvenmiyorum dedi. Engelledi de her yerden. Ben ne bileyim hiç taşmaz hiç bıkmaz sandım. Bıkılıyormuş.

Back
X