Hep erkek mi taciz eder?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bayan da gecenin 1 2 sinde resim atıyorsa o da pek masum sayılmaz ya neyse
Hmn onumda ekran görüntüsü nü atabilirim hiç problem değil bnm için htta özelden isteyene sosyal medya mı verebilirm msjlara bkabilirler iki hesap var atıyorum aynı anda bna iki hesaptanda adı geçmediği halde yazıyor bnim adım geçmiş özür dilerim bilmem ne bn sana yazmadım ki adın geçti söyle oldu böyle oldu die sn nerden biliyorsu

Kadın bence konu sahibi rahatsız olsun diye yapmış başarmışta . Ama eşlik parçalar var konuda. Ben Saliha hanıma üzüldüm ifşa oldu
Ben ona da üzülmedim gecenin 1 2 sinde ürün resmi atmaması gerekir çalışma saatleri diye birşey var esnek de çalışsa uygun değil ben bana mesaj atanlara yarın dönüş yapılacaktır yazıyorum mesela

Kadın bna bütün yazışmaları attı bna ve eşime yaptığının aynısı onlarada yapmış

Tuhaflık bir değil ki . Sabah ettik vallahi iyi geceler sizlere

Peki eşinizin sosyal medya hesabı ne durumda
Bakın eşinizle iletişim kurmuş olabilirler çok değişik bir konu olmaz yapmamışlardır diyemem Esra Erol Mügede olanları duyuyoruz

Ablacım sen önce bir Türkçe dersi mi alsan ? Anlaşılmıyor bence sen okuduğunu da anlamıyorsun eşin de böyle böyle olaydan yırtacak

Bn mi yanlış düşünüyorum madem bn onun konuyla alakası yok neden bni engelledi bn müşterisiyim ona kalkıp hiç bir şey yazmadım siz yaptınız demedim kndisi bna yazdı ulaştı anında arkasından tutup kndi engelli kaldırıp ürün resimleri atıyor gecenin bir yarısı bir tanede değil snra bn resimleri açınca tekrar engelliyor amaç ne

Yok canım saçmalama kocası aldatmıyor hem o kadar kişi arasından bir kocasına bir arkadaşına sarmış deli çünkü kadın

Ablacım sen önce bir Türkçe dersi mi alsan ? Anlaşılmıyor bence sen okuduğunu da anlamıyorsun eşin de böyle böyle olaydan yırtacak
Bnm Türkçe dersim sizi ilgilendirmez çnkü bn yabancı uyrukluyum Türkçem bu kdr yazarken klavye desteğiyle yazıyorum konuşurken bir problemim yok şükür ilginiz için teşekkür ederim

Çok değişik inanın hiçbir şey anlamadım hakaret mesajları varsa suç duyurusunda bulunun ak koyun kara koyun çıkar ortaya

Aynen öyle konu sahibi yerinde olsam kadını dava eder kocamın bu işte parmağı var mı bunu öğrenmek isterdim
Bende önce yakınımdakini iyice bir yoklardim bir tuhaflık var mı diye ama herkes farklı işte kimisinin eşi çok sadıksa demek ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…