Hep Gelinlermi Haklı

sudelveda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
739
24
68
Almanya
Bayanlar bu zamana kadar hep gelınlerı koruduk haksızlıklarında uyarmaya calıstık.Elımızden geldıgınce yonlendırmeye calıstık belkı ıse yaradı belkı ters teptı soyledıklerımız ama hepımız tecrubelerımızden edındıgımız bılgılerle yardımcı olmaya calıstık.

Benım sorum hep gelınlermı haklı ?

Kayınvalıdesı yada gorumcesı ıyı olanlar yokmu ? cok merak edıyorum.

bu arada gorumceyım

(konum yanlıs yerseyse kusuruma bakmayın lutfen)

Benim hem görümcem, hem kayınbiraderim, hem kayınvalidem, hem kayınpederim ,
hem eşim, hem de ben ) ) çok iyiyiz.

Sanırım şanslı azınlıktayım

maaşallah canım sonuna kadar inşallah

-şu anda gelinim gerçi k.validem bana "abla" de dedi o yüzden gelini miyim yoksa kardeşi mi hala kestiremiyorum ama gelin olduğuma göre tabii ki ben haklıyım bu tartışılmaz bile

-2 oğlum var,Allah nasip eder de evlediklerini görürsem o zamanda k.valide olarak yine ben hakılı olucam bu da kaçınılmaz son

-ayrıca görümce aday adayıyım bu da gösteriyor ki gelinimiz ve annem arasında bir sorun olsa annem haklı olacak tabii

canım bunlar şaka elbette( abla konusu hariç:)) ama herkes kendini haklı bulduğu için tartışmaların sonu gelmiyor ya zaten.iki taraf da haksızlığını,hatasını kabul etse inan bu tip sorunlar kalmayacak.hep şuna inanırım; hatalar karşılıklıdır..

Son düzenleme:
Teşekkürler arkadaşlar,
inanın bugüne kadar elle tutulur hiç bir sorun yaşamadım.

halbu ki istenmeyen gelindim, şimdi en sevilen gelinim :)

Son düzenleme:

Ben de memnunum her birinden..
Bende de görümce, kayınbirader, kayınvalide ve kayınpeder var..
Bugüne kadar hiç üzmediler beni..
Bende onları üzmediğime inanıyorum..
Umarım enişte ve elti de geldiği vakit bu şekilde devam ederiz

1,5 yıldır eltim de var.
Onunla da hiç bir sorun yaşamadım...

Ama kayınvalidem ona farklı, bana farklı davranıyor nedense.
O küçük diye mi bilmiyorum,
evlerine gittiğimizde bana kesinlikle iş yaptırmaz, elimden alır,
ama eltime yap diye söyler...

Cudana tahtaya vur ikinci sedef olma

yalnız şunu da es geçemiycem şimdi,gelinim ve cadı bir k.validem var diye demiyorum ama bazı k.valideler de gerçekten büyük olmayı,anne olmayı başaramıyor..resmen kaynanatörlük yapıyorlar..biz bu yoruma, yaparak yaşayarak öğrenme diyoruz :104:

harıkasınız ve herzaman yorumlarını dıkkate aldıklarımdansınız bunu bılmenızı ıstıyorum.

evet herkes kendınce haklı konu ne olursa olsun cok az erdemlı ınsanlar vardırkı hatalarını kabul ederler.

aslında benım sorunum nasıl anlatıcagımıda bılemıyorum yanlıs ıfade edıp ne kendımı nede gelınımızı hatalı durumuna dusumekte ıstemıyorum.

ıkı erkek kardesım var buyuk olanın esı haftada bır bunalıma gırıyor evden cıkıp gıdıyor annesıne ( bızımle 10 dk mesafede ) ama bu durum benı cok rahatsız edıyor ne yapacagımıda bılemıyorum ben tr de ıken bır defa oldu bu olay konustum kardesım yeterı kadar ılgılenmıyormus cocukla ayrıca evı dagıtıyormus bunlarda gelınımızı rahatsız edıyormus.
kardesım guvenlık gece calısır gunduz uyur degısıyor ıs saatlerı.

sınırını atmak ıcın cıkıyormus evden yardım etmek ıstıyorum ama yapamıyorum doktora goturdum ılac verdı bu seferde uykudan kalkamıyorum dedı agır geldı ılaclar sanırım.
kendımı onun yerıne koyuyorum soyledıgı sebepler bana sacma geldı.ozel hayatında sorun varmı bunlar senı gerıyordur haklıyken bu sebeplerden haksız olma dedım yok ıyıyız dedı.kardesımın face sıfresı telefonu herseyını bılır ucan kustan bıle kıskanıyor nerdeyse .

ayrıca ıstedıgı zaman annesınde yatıya kalır gunlerce eve gelmese kımse nerdesın demez neden gelmedın demez kardesınde kalır aynı sehırdeler ve an fazla 20 dakıkalık mesafedeler,bızım akrabalarımızla kontagıda cok yoktur ama ılıskılerı bozulmasın dıye kımse bırsey demez bu konuda.

Sumuzz ama eltim olmadan önce de
yani 8 yıldır bana olan davranışı degişmedi kayınvalidemin.
Yani o geldi de böyle oldu degil, ilk evlendiğimizden bu yana böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…