canım yha senin yapman gereken tek şey kardeşinle konuş dertleş tamam rahatlar kardeşin sonuçta...ama kesinlikle eşiyle arasındaki problemlere girme onlar kendi aralarında hallederler...
size bir örnek veriyim benim yengem ailesinin yanına okul kapanır kapanmaz valizler kapıda hazır hemen yola çıkar 3 ay kalır abimde bazen gelir bazen gelmez eve yazın biz annemlere gittikmi ütüsü yemeği hazır olur ama bir kadın bunu yapmamalı gelininizde madem yakınmış gidip 5 saat kafa dağıtıp gele bilir ama bunu ona söyleseniz yanlış anlar bende abime üzülüyorum ençokta çocuklarını özlüyor o işte daha kötü ben abime söyledim oda yengeme söylemiş olan bana oldu hayatlarına karışan kötü görümce karşınızda kendiler karar alsa kimse suçlu olmaz ..kadın yuvasını benimsemeli kendini evine ait his etmeli, etmiyo bence ben evimi bırakıp 3 ay kalamam eşim ne yedi ne içti uyuyamam ya
karı-koca ne yaparsa yapsın sonu annelerimize dokunmasa bu kadar takmam belki.ama annem orada ve çok üzüyorlar.bazen diyorum ki anne bana birşey anlatma.uzakta sinirden ölüyorum.ama kadın ne yapsın birinde anlatmazsa birinde anlatıyor.çünkü doluyor.annem benim konuşmamı da istemiyor.boşver diyor.takmıyorum artık diyor ama bir yere kadar gene üzülüyor
seni çok iyi anlıyorum,aslında düzelmelerini istiyorsun,üzülüyorsun ama sence araya girersen düzelecek mi birşeyler? eğer öyle olacağını düşünüyorsan belki destek olabilirsin ikisine de.
zaten sorunlar böyle başlıyo karışan yok laf söyleyen yok vs çekinmeden istediği gibi çıkar gider
benim annemde üstüne laf yutar üzülür beli etmez.
ama bu saatten sonra konuşsalarda bişey fayda etmez bikere kopmış herşey pamuk ipliğine bağlı kaynana bir laf söylese bin işitir.
Bazi arizali gelinlerde var ,durmadan sorun cikarnak isteyen... Esine sürekli ailesi hakkinda kötü konusan.. Esini kendi ailesine cekmek isteyen
Bazi arizali gelinlerde var ,durmadan sorun cikarnak isteyen... Esine sürekli ailesi hakkinda kötü konusan.. Esini kendi ailesine cekmek isteyen
acaba iş olayı düzenlerini bozuyor ondan böyle davranıyor olabilirmi bazı kadınlar ev geçiminden önce kendini düşünür ya gezmek tozmak ne biliyim
hiç anlamıyorum böyle insanları kendine hayatı zorlaştırıp başkalarının hayatınıda maf ediyorlar.
babam ben evlenmeden karşısına oturttu beni dediki - giitiğin eve benimse onlara biz nasılsak eşinin ailesinede dört elle sarın yapamıycam diyorsan kimsenin hayatını alt üst etme kimsenin düzenini bozma şimdi düşündükçe çok haklı okadar örnek varki
bide ben gelininizin ailesindede suç buluyorum çünkü evi ayrı demeliki kızım git evine yemeğini yap eşin gelir zaten dip dibeyiz bunaldıkça gelirsin. ben giddip evi bıraksam valla babam annem kovar beni geç oldu git yemeğini yap derler..
kardesım ıssız kaldı smdı ısı var cok sukur kıra dertlerı yok evde eksık bırseylerı olsa annemden alırlar yanı kımse sormaz.
annesıde gıdıyor kalıyor hıc bırsey sormuyor sanırım,kardesıme sordum dedıkı annesıne yalan soyler benım gonderdgımı soyler dedı.
ozaman kardeşiniz yalanlarını biliyorsa oturacak kaynanasının yanına anne böyle bir durum var düzenimiz yok bir şekilde artık hayatımızı yoluna sokmamız lazım sizinde yardımınıza ihtiyacım var eşim evde durumuyor izin almadan geliyor desin. belki annesi kızım evine git eşinin çocuğunun işini yap yarına kalmasın falan belki böyle bir yol izleye bilirsiniz.
ben burada kardeşimi daha suçlu görüyorum.o bu kadar sessiz olmasa ve de olanları hep tek taraflı dinlemese belki orta yol bulunacak
gelin istediği kadar yanlış konuşsun
ozaman kardeşiniz yalanlarını biliyorsa oturacak kaynanasının yanına anne böyle bir durum var düzenimiz yok bir şekilde artık hayatımızı yoluna sokmamız lazım sizinde yardımınıza ihtiyacım var eşim evde durumuyor izin almadan geliyor desin. belki annesi kızım evine git eşinin çocuğunun işini yap yarına kalmasın falan belki böyle bir yol izleye bilirsiniz.
annesı bu konularda umursamaz bı tavrı var yoksa 3 yıldır ınsan sormazmı yada kardesım ıle konusma ıhtıyacı duymazmı onuda yapamıyorsa annem var gelsın sorsun hayırdır bu kadar gelmeler kalmalar nedır dıye sorabılır bunlar sorun var ıse cekınılıcek seyler degıl bence.
işiniz zor sorumsuzluk diz boyu allah yardımcınız olsun bence siz fazla üstelemeyin kardeşinizle gene ilgilenin en azından anlatır rahatlar.
kadının umrunda değil çocuğu evi eşi çıkmaza girincede direk hedef tahtası olarak sizi görür..
kesınlıkle bugun kardesıme soyledım sızın sorunlarınız olabılır herkes elınden gelını yapıyor babam gelın uzulmesın dıye hıc sormaz bır cok seyıde bılmez zaten,esın ıle konus anneme tavır yapmasın ben konusursam kotu olur dedım artık dayanamadım..
karı-koca ne yaparsa yapsın sonu annelerimize dokunmasa bu kadar takmam belki.ama annem orada ve çok üzüyorlar.bazen diyorum ki anne bana birşey anlatma.uzakta sinirden ölüyorum.ama kadın ne yapsın birinde anlatmazsa birinde anlatıyor.çünkü doluyor.annem benim konuşmamı da istemiyor.boşver diyor.takmıyorum artık diyor ama bir yere kadar gene üzülüyor
sıkıntı aslında hiçbir zaman tek taraftan olmaz
ama biz burda bize anlatılan kadarını bilip,onun üzerinden yorum yapıyoruz
kımse yoğurdum ekşi de demiyo,demezzz
ama biraz empati yapabilsek belki bu kadar büyümez sorunlar,buraya taşınacak kadar
ille de bir haklı haksız aramak değil aslında sorun
önemli olan ya çözüme kavuşturmak yada orta yolu bulmak..
size bir örnek veriyim benim yengem ailesinin yanına okul kapanır kapanmaz valizler kapıda hazır hemen yola çıkar 3 ay kalır abimde bazen gelir bazen gelmez eve yazın biz annemlere gittikmi ütüsü yemeği hazır olur ama bir kadın bunu yapmamalı gelininizde madem yakınmış gidip 5 saat kafa dağıtıp gele bilir ama bunu ona söyleseniz yanlış anlar bende abime üzülüyorum ençokta çocuklarını özlüyor o işte daha kötü ben abime söyledim oda yengeme söylemiş olan bana oldu hayatlarına karışan kötü görümce karşınızda kendiler karar alsa kimse suçlu olmaz ..kadın yuvasını benimsemeli kendini evine ait his etmeli, etmiyo bence ben evimi bırakıp 3 ay kalamam eşim ne yedi ne içti uyuyamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?