hahah cok tatlısın yaaaa
aslında derdım varda sımdı nabız yoklaması yapıyorumbırazdan ıncılerım dokulur
allah bozmasın istenmeyen gelinken en sevilen gelin olmayı nasıl başardın peki
yalnız şunu da es geçemiycem şimdi,gelinim ve cadı bir k.validem var diye demiyorum ama bazı k.valideler de gerçekten büyük olmayı,anne olmayı başaramıyor..resmen kaynanatörlük yapıyorlar..biz bu yoruma, yaparak yaşayarak öğrenme diyoruz :104:
boşver hiç bulaşma ne kadar uzak okadar iyi ,onlar karı koca tartışır barışır kötü sen olursunharıkasınız ve herzaman yorumlarını dıkkate aldıklarımdansınız bunu bılmenızı ıstıyorum.
evet herkes kendınce haklı konu ne olursa olsun cok az erdemlı ınsanlar vardırkı hatalarını kabul ederler.
aslında benım sorunum nasıl anlatıcagımıda bılemıyorum yanlıs ıfade edıp ne kendımı nede gelınımızı hatalı durumuna dusumekte ıstemıyorum.
ıkı erkek kardesım var buyuk olanın esı haftada bır bunalıma gırıyor evden cıkıp gıdıyor annesıne ( bızımle 10 dk mesafede ) ama bu durum benı cok rahatsız edıyor ne yapacagımıda bılemıyorum ben tr de ıken bır defa oldu bu olay konustum kardesım yeterı kadar ılgılenmıyormus cocukla ayrıca evı dagıtıyormus bunlarda gelınımızı rahatsız edıyormus.
kardesım guvenlık gece calısır gunduz uyur degısıyor ıs saatlerı.
sınırını atmak ıcın cıkıyormus evden yardım etmek ıstıyorum ama yapamıyorum doktora goturdum ılac verdı bu seferde uykudan kalkamıyorum dedı agır geldı ılaclar sanırım.
kendımı onun yerıne koyuyorum soyledıgı sebepler bana sacma geldı.ozel hayatında sorun varmı bunlar senı gerıyordur haklıyken bu sebeplerden haksız olma dedım yok ıyıyız dedı.kardesımın face sıfresı telefonu herseyını bılır ucan kustan bıle kıskanıyor nerdeyse .
ayrıca ıstedıgı zaman annesınde yatıya kalır gunlerce eve gelmese kımse nerdesın demez neden gelmedın demez kardesınde kalır aynı sehırdeler ve an fazla 20 dakıkalık mesafedeler,bızım akrabalarımızla kontagıda cok yoktur ama ılıskılerı bozulmasın dıye kımse bırsey demez bu konuda.
harıkasınız ve herzaman yorumlarını dıkkate aldıklarımdansınız bunu bılmenızı ıstıyorum.
evet herkes kendınce haklı konu ne olursa olsun cok az erdemlı ınsanlar vardırkı hatalarını kabul ederler.
aslında benım sorunum nasıl anlatıcagımıda bılemıyorum yanlıs ıfade edıp ne kendımı nede gelınımızı hatalı durumuna dusumekte ıstemıyorum.
ıkı erkek kardesım var buyuk olanın esı haftada bır bunalıma gırıyor evden cıkıp gıdıyor annesıne ( bızımle 10 dk mesafede ) ama bu durum benı cok rahatsız edıyor ne yapacagımıda bılemıyorum ben tr de ıken bır defa oldu bu olay konustum kardesım yeterı kadar ılgılenmıyormus cocukla ayrıca evı dagıtıyormus bunlarda gelınımızı rahatsız edıyormus.
sınırını atmak ıcın cıkıyormus evden yardım etmek ıstıyorum ama yapamıyorum doktora goturdum ılac verdı bu seferde uykudan kalkamıyorum dedı agır geldı ılaclar sanırım.
kendımı onun yerıne koyuyorum soyledıgı sebepler bana sacma geldı.ozel hayatında sorun varmı bunlar senı gerıyordur haklıyken bu sebeplerden haksız olma dedım yok ıyıyız dedı.kardesımın face sıfresı telefonu herseyını bılır ucan kustan bıle kıskanıyor nerdeyse .
ayrıca ıstedıgı zaman annesınde yatıya kalır gunlerce eve gelmese kımse nerdesın demez neden gelmedın demez kardesınde kalır aynı sehırdeler ve an fazla 20 dakıkalık mesafedeler,bızım akrabalarımızla kontagıda cok yoktur ama ılıskılerı bozulmasın dıye kımse bırsey demez bu konuda.
Öyledir cudanacim.. Ama bunu eltin bilmiyorsa
harıkasınız ve herzaman yorumlarını dıkkate aldıklarımdansınız bunu bılmenızı ıstıyorum.
boşver hiç bulaşma ne kadar uzak okadar iyi ,onlar karı koca tartışır barışır kötü sen olursun
öncelikle güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim :)
eğer kardeşin bu durumdan şikayetçi değilse ve evliliğini bu şekilde yürütmeye karar vermişse ben karışma derim..klasik bir laftır ama karı-koca arasına girilmez gerçekten..bazen bizim düzensizlik sandığımız şeyler bir başkasının düzeni olabiliyor.kardeşinin eşi normal davranmıyor ama bu belki de onlara normal geliyordur artık.
ben artık şuna kanaat getirdim.gelinlerine ses çıkarmayan kaynanalar hata yapıyor.bizim gelinimize de annem fazla değer verdi.bize yapmadığı(kızlarına)iyilikleri ona yaptı.en ufak birşey istemedi ama gelinimiz herşeyde,her lafta bir ima aradı ve annemi suçladı.evde misafir varken bile olmadık şeylerden açtı ağzını yumdu gözünü
kardeşinin kaynanası ise tam tersi.her lafı sayar kardeşine ama kardeşi de kaynanasının peşinden ayrılmaz.anlayacağın iyilik yaramıyor.biraz diş göstermek gerekir diye düşünmeye başladım
cok tesekkur ederım yorumunu bekledıklerımdendnız.
annemde karısmaz hıc gelınımız annesıne gıder makınada camısır bırakır annem asar cocuguna annem bakar ama gel gelelım gormesı gereken saygıyı ne kadar goruyor ayrı.
ama ben bundada degılım esıne kızıp evde kapıları carpmalar tavırlar en son annem tartısdınızmı demıs annemı terslemıs kadının tansıyon fırlamıs artık duzelsede annem rahat etsın derdındeyım.
karısmamam gerekıyor ama annem hep terslendıgı ıcın rahatsız oluyorum kardesım boylemı devam edıcek dıyor eger benım konusmam karsılıgında ben kotu olup ama ılıskılerıde duzelıcekse kotu olmayada razıyım yeterkı duzelsınler.
yuva kurmak kolay ama devam ettırmek zor yazık bu genc yasında dul kalmasın bı yerden sonra erkegın gozu dısarıda huzur arar ıyı yada kotu dusunmez.
allah bozmasın inşallah ne mutlu size...
1,5 yıldır eltim de var.
Onunla da hiç bir sorun yaşamadım...
Ama kayınvalidem ona farklı, bana farklı davranıyor nedense.
O küçük diye mi bilmiyorum,
evlerine gittiğimizde bana kesinlikle iş yaptırmaz, elimden alır,
ama eltime yap diye söyler...
kardesım bundan sıkayetcı en son cocuk olmasaydı sımdı baska olurdu dedı bunu demeseydı ne kadar cıkmazın ıcınde oldugunu anlamazdım ve önemsemezdımde.
ılk evlendıklerınde kardesıme esıne nasıl hıtap etmek ıstıyorsan bız varız dıye cekınme senın esın ona guzel konuskı evlılıge cabuk alıssın dedım ılk zamanlar oyle guzellerdıkı kardesım gulum derdı hep ama sımdı ısmı ıle hıtap edıyor.
cok tesekkur ederım yorumunu bekledıklerımdendnız.
annemde karısmaz hıc gelınımız annesıne gıder makınada camısır bırakır annem asar cocuguna annem bakar ama gel gelelım gormesı gereken saygıyı ne kadar goruyor ayrı.
ama ben bundada degılım esıne kızıp evde kapıları carpmalar tavırlar en son annem tartısdınızmı demıs annemı terslemıs kadının tansıyon fırlamıs artık duzelsede annem rahat etsın derdındeyım.
karısmamam gerekıyor ama annem hep terslendıgı ıcın rahatsız oluyorum kardesım boylemı devam edıcek dıyor eger benım konusmam karsılıgında ben kotu olup ama ılıskılerıde duzelıcekse kotu olmayada razıyım yeterkı duzelsınler.
yuva kurmak kolay ama devam ettırmek zor yazık bu genc yasında dul kalmasın bı yerden sonra erkegın gozu dısarıda huzur arar ıyı yada kotu dusunmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?