- 14 Ağustos 2015
- 57
- 25
- 8
- 45
- Konu Sahibi ebrudiclem
-
Bu düşüncede isen en mantıklısı evlenme, kendi hayatını yaşa. Evliliği ve çocuk sahibi olmayı erkeğe sunulan bir ödül olarak görüyorsan gerçekten çok zor gelir evlilik hele bir de bir şekilde mutsuzluk olursa içinde..Niye hep biz acı çekiyoruz ? Bunları hakedecek ne yaptık ki ? Bütün mücadeleyi biz kadınlar verdikten sonra ne diye erkekler hayatımızda ? Onlara evlatlar veriyoruz bütün acılarını kahirlarini çekiyoruz ve bize ödül olarak arkamizdan haince oyunlar oynamaları.herkes benimle aynı şekilde mi düşünüyor ?
evet aldatan erkekle olmaz ama ne oldu hamilesiniz de galiba merak ettimNiye hep biz acı çekiyoruz ? Bunları hakedecek ne yaptık ki ? Bütün mücadeleyi biz kadınlar verdikten sonra ne diye erkekler hayatımızda ? Onlara evlatlar veriyoruz bütün acılarını kahirlarini çekiyoruz ve bize ödül olarak arkamizdan haince oyunlar oynamaları.herkes benimle aynı şekilde mi düşünüyor ?
mesele sadece erkek meselesi değil unutmayınki erkekte eşini bi kadınla aldatıyor ben oldum olası hem cinslerimin fesatlıklarından yuva yıkmalarından korkarım zar zor belkide bi şeyleri karşımıza alarak kurduğumuz evlerimizi hayallerimizi yıkıyorlar ya bundan haz alıyorlar yada kendi iç dünyalarında yaşanmış başka şeylerin acısını bizden çıkartıyolar ve bunu bize reva olarak görüyolar hiç düşünmüyolar çocukları hiç düşünmüyolar belkide gidecek yeri bile olmayan kadını... erkekler için durum okadar kolayki bal böceği misali hangi çiçek daha güzel açarsa ona koşuyolar geride kalana bakmadan ama unuttukları bişey varki yuva yıkanın yuvası olmaz allahta nasip etmesin onlara zaten
Benim aklıma artık hep Ayşe ÖZYILMAZEL - Ali TARAN ve merhume Selma Ann DESMOND geliyor. İbretlik hikaye. Tüm o saçmalıktan Ali TARAN öyle güzel sıyrıldı ve hayatına devam ediyor ki insanın ister istemez sinirleri bozuluyor
Niye hep biz acı çekiyoruz ? Bunları hakedecek ne yaptık ki ? Bütün mücadeleyi biz kadınlar verdikten sonra ne diye erkekler hayatımızda ? Onlara evlatlar veriyoruz bütün acılarını kahirlarini çekiyoruz ve bize ödül olarak arkamizdan haince oyunlar oynamaları.herkes benimle aynı şekilde mi düşünüyor ?
Bence sıyrılmadı Ali Tarancı , şerefsiz ibaresi alnına yapıştı artık kurtulamaz. Bu yaptığı şerefsizlik hayatboyu arkasından gelecek, nereye giderse gitsin fısıltılar duyacak, gözler kendine çevrilecek.
Aldatıldım demen bile halini anlatmaya yetiyor zaten dramatize etmek ne demek hem de Bebek beklerken çok zor bir durum Allah yardımcın olsun eşin tamamen gitti miEvet ilk evliliğimde de aldatıldım ikinci evliligimde de aldatıldım.sanki bu benim imtihanimmış gibi düşünüyorum.ikinci evliliğim de o kadar zor güvendim ki dedim kader yüzüme gülecek ama olmadı yine karnımda bebegimle hayatta bir başıma kaldım.o kadar çok acı çekiyorum ki.hiç kimseye kötülük yapmadım hep dürüst olmaya çalıştım.hem ailemden hemde evlendigim insandan kazık yedim.çok acı çekiyorum çok.umarım beni anlarsınız arkadaşlar kesinlikle durumumu dramatize yapmıyorum(
Evet ilk evliliğimde de aldatıldım ikinci evliligimde de aldatıldım.sanki bu benim imtihanimmış gibi düşünüyorum.ikinci evliliğim de o kadar zor güvendim ki dedim kader yüzüme gülecek ama olmadı yine karnımda bebegimle hayatta bir başıma kaldım.o kadar çok acı çekiyorum ki.hiç kimseye kötülük yapmadım hep dürüst olmaya çalıştım.hem ailemden hemde evlendigim insandan kazık yedim.çok acı çekiyorum çok.umarım beni anlarsınız arkadaşlar kesinlikle durumumu dramatize yapmıyorum(
Sonra ne oldu peki ?Ben de 28 haftalık hamileyken aldatılmıştım. Hamileyken ne kadar zor oluyor durumu kabullenmek bilirim. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?