Hep iyi kadınlar mi aldatilir ?

yuva yıkacak kadar şerefsiz olan insanlar kendi kurdukları yuvada da güvenli sevgi dolu bir yaşam kuramazlar.
o dışarıdan görülen yuvaları ayakta kalsa bile, "yuva" dediğimiz sevgi dolu kelimenin içini dolduramazlar. ve en kötüsü yaptıklarının bedeli kendileri ödemese de çocukları öder

Sonra ne oldu peki ?
Ben ortalığı birbirine kattım maalesef. Aynı kurumdaydık ikisi de sürüldü ayrı ilçelere. Kız da nişanlıydı onu bile aradım hırsımı alamayıp. Sonra devam evliliğe. Doğru duruyor gibiydi doğumdan sonra. Boşandıktan sonra da başka şeyler duydum.Keşke diyorum yapmasaydım da o zaman boşasaydım.

Niye maalesef dedin ki iyi yapmışsın yiyolarsa bi nane sonuçlarına katlanacaklar
Oh iyi olmuş
Geç te olsa boşanmışsın, hayatında karakterli insanlar olsun hep.

ama yine de fısıltı olarak kalacak, toplumdan tam olarak hiç dışlanmadı, dışlanmayacak.
maalesef erkeklere her şey mübah bazı kafalarda.
Mesela hala jüri olarak tercih edilmesi bile bana göre çok saçma
Başka adam mı kalmadı, malum yarışmada jüri olmaya
Bu tarz insanların toplumda yeri olmasa bu kadar rahat rahat yiyemezler her naneyi

Niye maalesef dedin ki iyi yapmışsın yiyolarsa bi nane sonuçlarına katlanacaklar
Oh iyi olmuş
Geç te olsa boşanmışsın, hayatında karakterli insanlar olsun hep.

Ben de rezil oldum o yüzden keşke yapmasaydım diyorum. Hamilelikteki hormonlar galiba biraz da sebep

çocuklarından çıksın demedim ki, maalesef çocuklarından çıkıyor dedim. gördüm duydum biliyorum durumu.
Dünyadaki tek sorun aldatmak aldatılmak olmadığı için, elbette evinde aldatma olmayan ailelerde de sorunlar var. Ne bu şimdi, 2+2 her zaman 4 etmez bilmiyor musunuz!

Ben de rezil oldum o yüzden keşke yapmasaydım diyorum. Hamilelikteki hormonlar galiba biraz da sebep
Sen niye rezil olasın, aldatılmışsın sadece
Rezil olan eski eşin ve evli adamla beraber olan nişanlı hatun
İyi ki hamileymişsin diyorum o zaman yoksa herhalde çaktırmadan boşanacaktın sessiz sedasız

Sen niye rezil olasın, aldatılmışsın sadece
Rezil olan eski eşin ve evli adamla beraber olan nişanlı hatun
İyi ki hamileymişsin diyorum o zaman yoksa herhalde çaktırmadan boşanacaktın sessiz sedasız

Büyük ihtimal yapardım hiç kimse duymazdı. Yeni boşandık sadece o olay yüzünden sanıyorlar . Bir de oğlum duymasın istiyorum ileride. O da eş ve baba olacak inşallah. Ona benzemesin ya da bu olay onu yaralamasın.

Pembeinek bence senin aklın karışık
Bu aralar birçok konuda değişik değişik şeyler sunuyosun, hep bi sorgu içindesin
Ama ne alaka yani, her aldatılan geçmişte birinin yuvasını yıkmıştır diyen mi oldu
Ama yuva yıkan ilerde aynısını çekebilir deniyor, bu doğru. Kimisi şıp diye buluyor belasını kimisi öteki tarafta. Ben hemen bulsun isterim ama herşey zaten bizim elimizde değildir bazen.

Aslında iyi fikir ve erkeğin doğasına uygun ama o Zaman kac kadın çocuk yapar onu bilmiyorum.

Ben onun çocuğunu doğurdum diyenler var çünkü

Böylece her kadın kendi için anne olur, çocuk sahibi olur.

Tuttum bu fikri

Şimdi oğlun ufak ve anlaması mümkün değil
İlerde de neden boşandın diye seni suçlamaz anlayacak çağa geldiğinde..
Hayırlısı olmuş bence, mutluluklar

ahh canimm cok iyi anlıyorum seni...bizde soz nisan yokken yikildim ben..sen bide evli ve hamilesin.üstelik ikinci evliliginmis..ne soylersek icindeki yangin sonmicek biliyorum...Allah bundan sonra dogru insanlarla karsilastirsin seni de bebisini de.. imtihanmis diye dusun ..uzme kendini bebegin icin.

Sadık kadının elinin altında olduğunu biliyor adam daha rahat hareket ediyor üstüne titremiyor diye düşünüyorum. Bknz. Asena erkin, neler yaptı adama adam hala aşığım diye geziyor. Olayın iç yüzünü bilemem ama el ele fotoğrafları vardı en son

Kadin evlilikte daha fedakar davrandiginda aldatikiyor gibi geliyor bana. Hani diyosun ya kahrini cektim. Cekmeyeceksin iste. Yani hem calisip hem yemegi, temizligi, camasiri tek basina ustlenmeyeceksin mesela. Adamlara bi guven geliyor. Bu kadin beni affeder dusuncesi oluşuyor. Durumuna cok Uzuldum üstelik hamilesin. İnşallah Allahindan bulur kocanda o kadinda

yok canım yaa aynen öle mutlu mesut yaşıyor tandıklarım var eskisinden iyi hayatları.bence yani bana göre daha büyük bi,r azap bekliyor onları o kadar kolay olmayacak azapları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…