- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.175
- 798
- Konu Sahibi ebrudiclem
-
Bir şey sormak istiyorum.
Yuva yıkanın yuvası olmak sözüne gerçekten inanıyor musunuz? Yani aldatılan insanların kendini avutmak için uydurduğu bir şey bence.İlahi adalet, eyvallah.Ama bu kadar spesifik bir iddia...bilemiyorum aksi durumlar var, biliyorum yani.Adam aldattığı kadınla evlenmiş mutlu mesut yaşıyor.He sonra ayrılabilirler herkes ayrılır, ilk eşi yuva yıkmamıştı ama onun yuvası yıkıldı? Bu paradoksun içinden çıkamadım.Beni aydınlatır mısınız?
Ben ortalığı birbirine kattım maalesef. Aynı kurumdaydık ikisi de sürüldü ayrı ilçelere. Kız da nişanlıydı onu bile aradım hırsımı alamayıp. Sonra devam evliliğe. Doğru duruyor gibiydi doğumdan sonra. Boşandıktan sonra da başka şeyler duydum.Keşke diyorum yapmasaydım da o zaman boşasaydım.Sonra ne oldu peki ?
Niye maalesef dedin ki iyi yapmışsın yiyolarsa bi nane sonuçlarına katlanacaklarBen ortalığı birbirine kattım maalesef. Aynı kurumdaydık ikisi de sürüldü ayrı ilçelere. Kız da nişanlıydı onu bile aradım hırsımı alamayıp. Sonra devam evliliğe. Doğru duruyor gibiydi doğumdan sonra. Boşandıktan sonra da başka şeyler duydum.Keşke diyorum yapmasaydım da o zaman boşasaydım.
Mesela hala jüri olarak tercih edilmesi bile bana göre çok saçmaama yine de fısıltı olarak kalacak, toplumdan tam olarak hiç dışlanmadı, dışlanmayacak.
maalesef erkeklere her şey mübah bazı kafalarda.
Niye maalesef dedin ki iyi yapmışsın yiyolarsa bi nane sonuçlarına katlanacaklar
Oh iyi olmuş
Geç te olsa boşanmışsın, hayatında karakterli insanlar olsun hep.
Bunda hiç bir mantık göremiyorum.Aldatmadan evlenen kadınlarında evinde sevgi olmayabilir, görüyoruz da olmayınca olmuyor.
ikincisi neden çocuklarından çıksın onların günahı,ne kadar saçma bir düşünce.
Sen niye rezil olasın, aldatılmışsın sadeceBen de rezil oldum o yüzden keşke yapmasaydım diyorum. Hamilelikteki hormonlar galiba biraz da sebep
Sen niye rezil olasın, aldatılmışsın sadece
Rezil olan eski eşin ve evli adamla beraber olan nişanlı hatun
İyi ki hamileymişsin diyorum o zaman yoksa herhalde çaktırmadan boşanacaktın sessiz sedasız
Pembeinek bence senin aklın karışıkBir şey sormak istiyorum.
Yuva yıkanın yuvası olmak sözüne gerçekten inanıyor musunuz? Yani aldatılan insanların kendini avutmak için uydurduğu bir şey bence.İlahi adalet, eyvallah.Ama bu kadar spesifik bir iddia...bilemiyorum aksi durumlar var, biliyorum yani.Adam aldattığı kadınla evlenmiş mutlu mesut yaşıyor.He sonra ayrılabilirler herkes ayrılır, ilk eşi yuva yıkmamıştı ama onun yuvası yıkıldı? Bu paradoksun içinden çıkamadım.Beni aydınlatır mısınız?
Aslında iyi fikir ve erkeğin doğasına uygun ama o Zaman kac kadın çocuk yapar onu bilmiyorum.Evet. Dunyanin isleyisi duzenli aile yasamina musait degil. Ya da aile anlayisi anne-cocuk yerine ekstradan baba oldugu icin stabil degil. Anne-cocuk organik bagdir. Babanin anne-cocuk yaninda durmamasi dogaldir. Dogal olan bir seyi onleyemezsiniz.
O yuzden ben yeni bir ekonomi gelistirilmesi tarafindayim. Aile = anne+cocuk. kadinlar cocuklarini anneleri yaninda buyutsunler. babalar serbest dolassin. Herkes huzur icinde olsun. Ne aldatma soz konusu olur ne siddet-uzuntu ne bosanma.
Şimdi oğlun ufak ve anlaması mümkün değilBüyük ihtimal yapardım hiç kimse duymazdı. Yeni boşandık sadece o olay yüzünden sanıyorlar . Bir de oğlum duymasın istiyorum ileride. O da eş ve baba olacak inşallah. Ona benzemesin ya da bu olay onu yaralamasın.
Şimdi oğlun ufak ve anlaması mümkün değil
İlerde de neden boşandın diye seni suçlamaz anlayacak çağa geldiğinde..
Hayırlısı olmuş bence, mutluluklar
ahh canimm cok iyi anlıyorum seni...bizde soz nisan yokken yikildim ben..sen bide evli ve hamilesin.üstelik ikinci evliliginmis..ne soylersek icindeki yangin sonmicek biliyorum...Allah bundan sonra dogru insanlarla karsilastirsin seni de bebisini de.. imtihanmis diye dusun ..uzme kendini bebegin icin.Evet ilk evliliğimde de aldatıldım ikinci evliligimde de aldatıldım.sanki bu benim imtihanimmış gibi düşünüyorum.ikinci evliliğim de o kadar zor güvendim ki dedim kader yüzüme gülecek ama olmadı yine karnımda bebegimle hayatta bir başıma kaldım.o kadar çok acı çekiyorum ki.hiç kimseye kötülük yapmadım hep dürüst olmaya çalıştım.hem ailemden hemde evlendigim insandan kazık yedim.çok acı çekiyorum çok.umarım beni anlarsınız arkadaşlar kesinlikle durumumu dramatize yapmıyorum(
yok canım yaa aynen öle mutlu mesut yaşıyor tandıklarım var eskisinden iyi hayatları.bence yani bana göre daha büyük bi,r azap bekliyor onları o kadar kolay olmayacak azapları.Bir şey sormak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?