Hep kadınlar mi gider erkek tarafina?

Yoo, eşim evlenince benim aileme yakın oturduk.
Kısa zaman önce kv deler yakınımıza taşındı, senelerdir uzağız.
Standart ailelerle 10 günde 1 görüşürüz.
Ama ben zaten kendi ailem dahil zoraki görüşen bir tip olduğumdan, kimse benden öyle erkek ailesine gir vb şeyler talep etmedi, edemez.
Kendi aileme bile eşimin ısrarıyla gidiyorum:)
Bayram seyran önce benim aileme gidilir, kayın ailem bayramda memlekette ise ancak 2. Gün gidebiliriz, benimkiler dalkavuk mu?

Yoo, eşim evlenince benim aileme yakın oturduk.
Kısa zaman önce kv deler yakınımıza taşındı, senelerdir uzağız.
Standart ailelerle 10 günde 1 görüşürüz.
Ama ben zaten kendi ailem dahil zoraki görüşen bir tip olduğumdan, kimse benden öyle erkek ailesine gir vb şeyler talep etmedi, edemez.
Kendi aileme bile eşimin ısrarıyla gidiyorum:)
Bayram seyran önce benim aileme gidilir, kayın ailem bayramda memlekette ise ancak 2. Gün gidebiliriz, benimkiler dalkavuk mu?
Ben de 1 hafta arayla gidelim diyorum beni zorlanıyor ben de onu zorlanıyordum ama kendisi oradan çıkmak istemiyor varsa yoksa ailesi.Yakin oturup her gün görüşmek istiyordu.Tasinmadim o yüzden

Bende şehir değişerek evlendim, bunun için çok pişmanım ama eşimin işi yüzünden, çok sorunlar yaşadım eş ailesiyle özellikle annesiyle, bizi oturduğu evin alt katına sokmaya kalktı kabul etmedik, akrabasının evine sokmaya kalktı kabul etmedik, Farklı ilçeden tutacaktık kıyameti koparttı, ne hakla?
Aynı ilçeden tuttuk, şimdi tekrar taşınacağız başka ilçeye. Bizim dediğimize döndü 1 sene sonra.
Bu arada bana hakaretler edip 1 sene psikolojik şiddet uyguladı, en son da insan değilsin senden bi bok olmaz gibi kelimeler edince bende film koptu, açtım ağzımı yumdum gözümü, bir daha asla yüzüne bakmam, kurtuldum şükür. Eşime de söyledim ben artık bu laftan sonra da onun yüzüne bakıp evine gidersem köpek olurum kendime saygım kalmaz görüşmeyeceğim sana ağır gelecekse boşanalım gözümü kırpmam dedim, eşim benim yanımda oldu görüşmüyorum.
Benim derdim ailesi değil,oradan çıkmak istemeyen esimdi.Adam kırk yaşında ama onlarla vakit geciremedim diye diye başımın etini yedi

Ben hiç gitmedim evliyken hatta hiç aramadıö bile özel günler de. Vıç vıç ilişkileri çok sevmesem de bir ilişkim de ise sürekli kaynana adayımla vıç vıçtim. Ama bunu yalakalık için değil sadece sevdiğim için yapıyordum.

Back
X