Maalesef yuzde 90 iliskiler boyle hc ilk gunku heycan olmaz arkadasliklar da da oyle ilk gunku dostluk olmaz maalesef kendi adima konusayim emin ol 1 tane ark yoktur gecmsten. Tukurdugum yuze bakmam maalesef dedikoducularda uzak olsun erkegin kaypaği da uzak olsun 7.24 yiliş yiliş grrek yokNeden ilişkilerim aynı şekilde devam ediyor hep aynı şeyi yaşıyorum. İlk başta öylw güzel hayal kurduruyorlar ki kesin olur diyorum ama iki günde o ilgileri sevgileri yok oluyor hep böyle hayatıma kim girse böyle diyorlar ben herkesten farklıyım göreceksin ama sonuç aynı, hep içimde sıkıntı herkes sevdiğiyle mutlu evlilik yolunda benim böyle ilerleyeceğim ilişkim olmayacak mı kaç gündür uyuyamıyorum hep içimde sıkıntı ilişkimde tartışma sebepsiz yere ne kızlar var nazları tripleri çekiliyor ne erkek arkadaşım var nede karşımdakinden ilgimi esirgiyorum çok bunaldım beni seven değer veren biri olmayacakmı hep mi böyle olacak
Hangi sebeplerden dolayi bitiyor? Ve yasiniz kac?Neden ilişkilerim aynı şekilde devam ediyor hep aynı şeyi yaşıyorum. İlk başta öylw güzel hayal kurduruyorlar ki kesin olur diyorum ama iki günde o ilgileri sevgileri yok oluyor hep böyle hayatıma kim girse böyle diyorlar ben herkesten farklıyım göreceksin ama sonuç aynı, hep içimde sıkıntı herkes sevdiğiyle mutlu evlilik yolunda benim böyle ilerleyeceğim ilişkim olmayacak mı kaç gündür uyuyamıyorum hep içimde sıkıntı ilişkimde tartışma sebepsiz yere ne kızlar var nazları tripleri çekiliyor ne erkek arkadaşım var nede karşımdakinden ilgimi esirgiyorum çok bunaldım beni seven değer veren biri olmayacakmı hep mi böyle olacak
Ben sorcaktim tam daYaş kaç ?
Bu evlilik yolunda ilerleme işine çok mu taktınız acaba?sevdiğiyle mutlu evlilik yolunda benim böyle ilerleyeceğim ilişkim olmayacak mı
Kendi karakterinizi ortaya koyun iciniz sikilsada bunalsada alttan almayin.cok oluyorum bitiyorum modunda olmayin yani vazgecilmezmis gibi hissettirmeyin o zaman kiymetli olursunuz bunu bir deneyin.bende her dedigimi yapan karakterini ortaya koyamayan insana tahammulum olmaz ben haksizsam ozur dilemeyecek ozur diletecek gelemem boyle herseye tm diyeneNeden ilişkilerim aynı şekilde devam ediyor hep aynı şeyi yaşıyorum. İlk başta öylw güzel hayal kurduruyorlar ki kesin olur diyorum ama iki günde o ilgileri sevgileri yok oluyor hep böyle hayatıma kim girse böyle diyorlar ben herkesten farklıyım göreceksin ama sonuç aynı, hep içimde sıkıntı herkes sevdiğiyle mutlu evlilik yolunda benim böyle ilerleyeceğim ilişkim olmayacak mı kaç gündür uyuyamıyorum hep içimde sıkıntı ilişkimde tartışma sebepsiz yere ne kızlar var nazları tripleri çekiliyor ne erkek arkadaşım var nede karşımdakinden ilgimi esirgiyorum çok bunaldım beni seven değer veren biri olmayacakmı hep mi böyle olacak
Sevsin değer versin yeter. Ama ilk iki gün sürüyor sadece yanlış olan ne çözemedimKarsinizdaki insandan beklentiniz ne?
25Yaş kaç ?
Ben bişey yapmıyorum ki a desem trip anlıyor karşımdaki insan, ilgi gösteriyorum değer veriyorum daha ne yapabilirim en çok karşımdakini düşünüyorum hayaller kurduruyorlar söz veriyorlar sonra gidiyorlarSiz her seferinde aynı davranarak farklı sonuca nasıl ulaşabilirsiniz?
Ama insan sevmek sevilmek istiyor daha çok da verdiği değer kadar değer görmek istiyorMaalesef yuzde 90 iliskiler boyle hc ilk gunku heycan olmaz arkadasliklar da da oyle ilk gunku dostluk olmaz maalesef kendi adima konusayim emin ol 1 tane ark yoktur gecmsten. Tukurdugum yuze bakmam maalesef dedikoducularda uzak olsun erkegin kaypaği da uzak olsun 7.24 yiliş yiliş grrek yok
25. Sebepsiz yere bitiyor ilk başta çok ilgililer hayaller kuruyorlar çok güzel gidiyor ben ne zaman değer veriyorum sevmeye başlıyorum onlar kendilerini çekiyor. A desem trip anlıyorlarHangi sebeplerden dolayi bitiyor? Ve yasiniz kac?
Hayır ilk karşımdaki insan hayal kuruyor ben hatta sıcak bakmıyorum diyorum sonra ben değer verdikçe her şey değişiyorBu evlilik yolunda ilerleme işine çok mu taktınız acaba?
Bunu sürekli ima ediyor ya da dile getiriyorsanız korkutucu olabilir.
Öyle yapmaya çalışıyorum çok değer verince değişiyorlar çağırdığında falan gitmemem mi gerek aradığımda bakmamam mı gerek anlamadım ki bu erkeklere nasıl davranılır. Başta herşey iyiyken nasıl kötü oluyor hep aynı senaryoKendi karakterinizi ortaya koyun iciniz sikilsada bunalsada alttan almayin.cok oluyorum bitiyorum modunda olmayin yani vazgecilmezmis gibi hissettirmeyin o zaman kiymetli olursunuz bunu bir deneyin.bende her dedigimi yapan karakterini ortaya koyamayan insana tahammulum olmaz ben haksizsam ozur dilemeyecek ozur diletecek gelemem boyle herseye tm diyene
Kimseyle ciddi düşünmüyorum hatta evlilikten korkuyorum ama karşımdaki öyle güzel hayaller kurduruyor ki kesin oldu diyorum ben sevdikçe değer verdikçe kaçıyor a desem trip sanıyor ne insanlar var kaprisli ama çekiyorlar. Anlamadım bi türlü. Söylediğim her kelimeyi yanlış anlıyorlar.Hayatınıza giren herkesle ciddi düşünürseniz hamurunuz çok su götürür.
Beklenti içine girdiğiniz sürece hep böyle çıkmaza girersiniz.
Her aradiginda bakma isim vardi de mesela bi hatasi oldugunda alttan almaÖyle yapmaya çalışıyorum çok değer verince değişiyorlar çağırdığında falan gitmemem mi gerek aradığımda bakmamam mı gerek anlamadım ki bu erkeklere nasıl davranılır. Başta herşey iyiyken nasıl kötü oluyor hep aynı senaryo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?