Hep mi böyle olur ?

Tamam ne guzel iste daha gençsin, yanlış insanlar karşina cikicak ki dogruyu buldugunda hemen anlayasin ve iste bu diyesin. Herkes gecer o evrelerden sen sabirli ol guzel gunler, insanlar hayatina mutlaka girecektir.

Ben bişey yapmıyorum ki a desem trip anlıyor karşımdaki insan, ilgi gösteriyorum değer veriyorum daha ne yapabilirim en çok karşımdakini düşünüyorum hayaller kurduruyorlar söz veriyorlar sonra gidiyorlar
Hatanız çok ilgi göstermek çok üzerine düşmek olabilir. Veya hemen ciddi bir şeyler olsun istiyorsanız bundan korkup geri çekiliyor olabilirler. Siz trip yapmadığınızı düşünürken fazlaca naz yapıyor olabilirsiniz. Tek 1 kişi olsa karşı tarafta hata arardım ancak hep böyle oluyor dediginiz için sizin farkında olmadığınız bir sorun olduğunu düşünüyorum

Tamam ne guzel iste daha gençsin, yanlış insanlar karşina cikicak ki dogruyu buldugunda hemen anlayasin ve iste bu diyesin. Herkes gecer o evrelerden sen sabirli ol guzel gunler, insanlar hayatina mutlaka girecektir.
Ama kim girse yaşadıklarım aynı tam mutluyum diyorum yine aynı

Düşünüyorum ne yapmam gerekir ilgilenmemem mi gerekiyor çalışıyor mesaj atmıyorum aramıyorum o akşam arıyor her şeyi yapmaya çalışıyorum anlamadım ki hata nerde

Baştan yanlış kişileri ve aynı tipleri seçiyorsunuz demekki. “Ben farklıyım” diyen birinden koşarak uzaklaşın zaten.

Sen de hemen hayallere dalma. :) İlişkinin yeni olduğu, yeni tanışılan dönem en gözü kör, en ayakları yere basmayan dönem oluyor genelde ve çoğu kişide bu böyle, sadece sen yaşamıyorsun.

O heyecan geçip seni iyice tanımaya basladiktan sonra düşündükleri gibi olmuyor, ilgi çekici gelmiyorsun demek ki ve sevgileri, ilgileri devam etmiyor.

İlişkileri yeni tanışmaya göre değerlendirme yani, sonrası önemli. Sana uygun biri ciktiginda elbette böyle olmayacak.

Ama ne kızlar var ben sadece değer veriyorum ilgileri nasıl hemen geçiyor

Ama ne kızlar var ben sadece değer veriyorum ilgileri nasıl hemen geçiyor

Bu iyilik kötülük meselesi değil. Senin sevmediğini başkası sever, senin ilgini veya senin göremediğini başkası görür bu konuda kıyas yapmak doğru değil.
Bir ilişki için sadece değer vermek yetmiyor.

Ilgini esirgeyeceksin canım.bu devirde onlar geçiyor çünkü.

Ilgini esirgeyeceksin canım.bu devirde onlar geçiyor çünkü.
Mesala aradığında açmayacak mıyım görüşmeyecek miyim soğuk olsam soğuksun diyorlar bu seferde nasıl davranacağım anlamadım uzun ilişki nasıl yürütüyorlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…