Satsın evi ya da arabayı ödesin borcu işte. Kocan da ailesine x benden bir şey istemedi benim salaklığım diyerek sustursun. Kendi malını kendi mallığı yüzünden satınca sen niye suçlu oluyorsun.Eşimle evlendigimde lüks bir semtte 2 evi vardı ve 1 arabası. Aile desteği ile alınmış. Benim bir şeyim yoktu. Mala mülke önem vermem. Parayı harcamayı severim ama ayağımı da yorganıma göre uzatırım.
Eşim 20 yıldır borsada işlem yaptığını söyler . (5 senedir beraberiz, 10 senedir tanıyorum.) Ben de borsada işlem yapardım ama çocuktan sonra grafik incelemeye vaktim hiç kalmadı bıraktım.
Bir süredir evimiz küçük diyordum. Onun evleri de kirada, biz de kiradayız. İş yerine yakın olabilmek için.
Bizimki koca koca evler bakmaya başladı. Sana iPhone 16 pro max alalım canım, sana ajda alalım canım, bilmem nereden ev bakıyorum. Hayırdır dedim , gömü mü buldun ?
1 hisse aldım uçuyor dedi.
3-4 hafta önce WhatsApptaki bir yatırım grubuna girmiş. Güya ortak hareket ettirip kağıtları uçuyorlarmış.
Bizimkinin 1 milyonu olmuş 10 milyon. Ama çekmesi için işlem bedeli 2 milyon istemişler , vermiş . Sonra KDV istemişler 1 milyon . Bizimki bana geldi cebinde 5 kuruş kalmamış, ağlamaklı benden para istiyor.
Şok içindeyim. 2 milyonu kardeşinden 2 günlüğüne almış . O kadar emin ki 10 milyon alacağına .
Azıcık araştırdım, eşim dolandırıcıların elinde.
Ama resmen hipnoz olmuş. İnanın aslında zeki bir adamdır. Nasıl büyülendi anlamıyorum.
Şimdi giden para 3 milyon. Neredeyse hepsi borç ve bence evlerden biri satılmalı ya da araba.
Çok fazla fikir beyan etmek istemiyorum çünkü bence hiçbiri benim değildi
Çünkü benim emeğim yok. Onun malı. Tabi cocugumunda...
Ailesi beni suçluyor, oğulları beni memnun etmek için yapmış.
Ama ben bir şey istemedim ki ? Elimdekilerle mutluydum. Ortalama 200 k gelirimiz var evimize giren. Çocuk olunca daha büyük bir eve kiraya çıkmayı istemek çok mu büyük bir istek ?
Bunları niye yazdım bilmiyorum.
Evliliğim zarar görsün istemiyorum. Eşim depresyona sürüklensin istemiyorum çünkü 5 aylık bebeğim var . Mutlu bir anne babayı hakkediyor yavrum..
Eşim dünden beri çöktü. Nasıl yaptım nasıl yaptım diye ruh gibi geziyor.
Elimden hiçbir şey gelmiyor, kimseye de anlatamiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum
Aynen öyle dedi tabi. Onlar da inanmadıklarını ima ettiler. 2 gün sonra yüzyüze gelecekler, ben ortamda olmak istemiyorum. Ya da olmalı mıyım bilmiyorum ?Satsın evi ya da arabayı ödesin borcu işte. Kocan da ailesine x benden bir şey istemedi benim salaklığım diyerek sustursun. Kendi malını kendi mallığı yüzünden satınca sen niye suçlu oluyorsun.
Bana araba alacaktık, alamayacağız. Belki de Allah beni ve bebeğimi bir kazadan korudu ne bileyim. Gariban tesellisi benimki deben bu zekaya sahip bir adama artık güvenmezdim. para yerine gelir, belki giden de hayırlı değildir. aptal insana tahammülüm yok , iyi bende evi barkı batırayım senin için yavrumuz için batırdım kocacı diyeyim. had bir kadın böyle büyük para kaybetsin o koca bir daha suratına bakıyor mu bakmıyor mu ?
Çok teşekkür ederim, inanın çökmüş haldeyim. Bebeğim yüzümden anlamasın diye sırıtıyorum. Sırıttıkça kendimi anormal buluyorum. Yorumunuz çok değerliSiz çok sabırlı , cok anlayışlı bir eşsiniz. Başkasi olsa belki çeker giderdi
Sizi kötü ve suçlu hissettirmeye çalışmalarına izin vermeyin.
Borç bir şekilde ödenecek.cok üzüldüm.
Borsa değil ki. Borsada işlem yapan bir gruba vermiş parasını. Tabi işlem falan yok, parayı almışlar hala da üstüne para istiyorlar. Ben de engellemedim. Savcılıkta belki işimize yarar diye. Para gitti de başkalarının cani yanmasınBorsa da bir noktadan sonra kumardan farksız. Bağımlısı olmamıştır umarım. Sizlik hiçbir şey yok manipülasyoncu erkek ailelerini duymazdan gelmek gerek
Anladım evet sorun borsa değil dolandırılma. Ama borsaya çok ciddi paralar koymak da kumardan farksızdır ve eşiniz koymuş. Dolandırılmasa da çok büyük bir risk almış anlatmaya çalıştığım şey bu.Borsa değil ki. Borsada işlem yapan bir gruba vermiş parasını. Tabi işlem falan yok, parayı almışlar hala da üstüne para istiyorlar. Ben de engellemedim. Savcılıkta belki işimize yarar diye. Para gitti de başkalarının cani yanmasın
Hiiiç canım ülkede %50'sinin asgari ücretle çalışan olup kiraların 30 bin TL olması yanında ne kiii...Aylık 200 bin tl gelir çok çok değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?