Hep okurdum, benim başıma gelmez sanırdım.

Satsın evi ya da arabayı ödesin borcu işte. Kocan da ailesine x benden bir şey istemedi benim salaklığım diyerek sustursun. Kendi malını kendi mallığı yüzünden satınca sen niye suçlu oluyorsun.

Çok geçmiş olsun. Toparlanacaksınız tabi. Önemli olan can sağlığınız hepsi düzelir yoluna girer..

Bence kiradan cikin kendi evinize gecin
Ise de az uzak oluversin ev birsey olmaz
En azindan kendinize ait bir eviniz olsun boyle giderse onlar da gidecek elden
Eve aylik 200k giriyor kirada 2 ev var iste ac gozlulugun sonu malesef
Ben olsam once evi garantiye alirdim

Aylık 200 bin gelirle de fazlasına tevessul eden adam bilemedim...
Bazı tecrübeler cok pahalı oluyor bu da öyle olmuş
Allah can sağlığı versin eşiniz ders aldıysa kapatın konuyu derim

geçmiş olsun

ben olayı tam anlamadım:
1- eve giren para 200 bin (hadi siz de çalışıyor olun ve 100 -100 kazanıyor olun ya da kiralar da dahil 2000 olsun) daha bebek 5 aylık demek ki siz de yakın zamana kadar çalışıyordunuz, kiralar hala var. ya da siz çalışmıyor musunuz?

yanlış anlamazsanız 5 yıldır birliktesiniz, ev araç alınmamış herhalde evlendikten sonra (bahsi geçmemiş çünkü) ve kiradaymışsınız

ayda 200 bin kazandınız ve birikiminiz 1 milyon lira mı? bu işte bir tuhaflık yok mu?

birikim 1 milyon diye anladım o parayla yatırım yapılmış, üste istenen 2 milyon kardeşten alınmış. demek kenarda başka para mı yok?
yoksa var da siz o ortak para diye o paradan vermek mi istemiyorsunuz?

2- 1 milyon gibi bir parayla yatırım yaparken size hiç sormadı mı şu kağıdı alıyorum şunu yapıyorum filan diye ? 5 senedir birbirinizden ayrı mi yatırım yapıyordunuz?
hani siz borsa grafik temel analiz vb. hiç bilmeyen biri olsanız neyse ama bilmeyen biri de değilsiniz ki?

eşinizle ayrı ayrı mı birikim yapıyorsunuz? bu onun kendi birikimi miydi?

Borsa da bir noktadan sonra kumardan farksız. Bağımlısı olmamıştır umarım. Sizlik hiçbir şey yok manipülasyoncu erkek ailelerini duymazdan gelmek gerek

Siz çok sabırlı , cok anlayışlı bir eşsiniz. Başkasi olsa belki çeker giderdi
Sizi kötü ve suçlu hissettirmeye çalışmalarına izin vermeyin.
Borç bir şekilde ödenecek.cok üzüldüm.

ben bu zekaya sahip bir adama artık güvenmezdim. para yerine gelir, belki giden de hayırlı değildir. aptal insana tahammülüm yok , iyi bende evi barkı batırayım senin için yavrumuz için batırdım kocacı diyeyim. had bir kadın böyle büyük para kaybetsin o koca bir daha suratına bakıyor mu bakmıyor mu ?

Satsın evi ya da arabayı ödesin borcu işte. Kocan da ailesine x benden bir şey istemedi benim salaklığım diyerek sustursun. Kendi malını kendi mallığı yüzünden satınca sen niye suçlu oluyorsun.
Aynen öyle dedi tabi. Onlar da inanmadıklarını ima ettiler. 2 gün sonra yüzyüze gelecekler, ben ortamda olmak istemiyorum. Ya da olmalı mıyım bilmiyorum ?
Beni suçlayıp suçlamamalarini da önemsemiyorum aslında. İstediklerini düşünsünler. Ben bebeğin bakımından dolayı duşa bile zor giriyorum, ne bileyim böyle şeyler kovaladıgını

Bana araba alacaktık, alamayacağız. Belki de Allah beni ve bebeğimi bir kazadan korudu ne bileyim. Gariban tesellisi benimki de

Siz çok sabırlı , cok anlayışlı bir eşsiniz. Başkasi olsa belki çeker giderdi
Sizi kötü ve suçlu hissettirmeye çalışmalarına izin vermeyin.
Borç bir şekilde ödenecek.cok üzüldüm.
Çok teşekkür ederim, inanın çökmüş haldeyim. Bebeğim yüzümden anlamasın diye sırıtıyorum. Sırıttıkça kendimi anormal buluyorum. Yorumunuz çok değerli

Borsa da bir noktadan sonra kumardan farksız. Bağımlısı olmamıştır umarım. Sizlik hiçbir şey yok manipülasyoncu erkek ailelerini duymazdan gelmek gerek
Borsa değil ki. Borsada işlem yapan bir gruba vermiş parasını. Tabi işlem falan yok, parayı almışlar hala da üstüne para istiyorlar. Ben de engellemedim. Savcılıkta belki işimize yarar diye. Para gitti de başkalarının cani yanmasın

Anladım evet sorun borsa değil dolandırılma. Ama borsaya çok ciddi paralar koymak da kumardan farksızdır ve eşiniz koymuş. Dolandırılmasa da çok büyük bir risk almış anlatmaya çalıştığım şey bu.

Ava giderken avlanmis aç gözlülüğunden kaybetmiş eşin. 2 evi var aylık 200 bin gibi Türkiye şartlarında iyi bir gelire sahip hala gözü doymamış bir koyup 5 alacak hatta 10 alacağını sanmak hak etmiş

Ben de borsada para kaybettim. Mevcut birikimimin %25 i kadardı. Eşim bana aynı sizin gibi davrandı. Kızmadı. Yapma diye uyarmıştı ancak dinlememiştim. Bundan sonra böyle işlere girmememi, kimsenin bize kolay para vermeyeceğini vs anlattı. Siz normalsiniz

Benim eşimde kendi basiretsizliğine kılıf olarak ilk beni bulmuştu sizinkinin de ailesi sizi bulmuş kılıf olarak.
Sizlik bir şey yok, nası battıysa öylede çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…