- 24 Aralık 2014
- 184
- 47
- 38
- Konu Sahibi sweetsmile12
-
biri beni anlatmis :)şu son zamanlarda herşeyi kafama takıyorum sanki istediğim hiç bişey olmayacak dünyanın en mutsuz insanı bemim gibi hiç birşey istemeye plan kurmaya hakkım yok gibi herşeye olumsuz bakıyorum hep bi ümitsizim sürekli ağlamak geliyor içimden sanki hiç mutlu olamıycakmışım gibi
Unutkanlık yapıyor mu? Sinavlara calisiyorum doktor yazdi aslında ama unutmaktan çok korkuyorum baslayamiyorum cesaret edipPro..c 25 mg... Günde üçe kadar çıkabilirsin balım. En az 6 ay. Sonra hiçbir şeyin kalmaz...
Yok canım ya. Reçetesiz ilacın ne zararı olacak. Bu çok güzel bir ilaç. Uzun vadede vücutta belli oranda biriktiği için rebound etkisi de yok. İhtiyacın varsa kullan. Yalnız bir süre ishal yapabilir...Unutkanlık yapıyor mu? Sinavlara calisiyorum doktor yazdi aslında ama unutmaktan çok korkuyorum baslayamiyorum cesaret edip
Yok canım ya. Reçetesiz ilacın ne zararı olacak. Bu çok güzel bir ilaç. Uzun vadede vücutta belli oranda biriktiği için rebound etkisi de yok. İhtiyacın varsa kullan. Yalnız bir süre ishal yapabilir...
Yok ya. Hafıza kaybına neden olmayacak sonuçta. En fazla ne unutabilirsin ki? Bu ilaç OKB için kullanılıyor. O an sadece yapmakta olduğun işe odaklanıyorsun, saçma sapan şeyler uçup gidiyor aklından. Bence kullan. İlaç kullanmamalıyım diye kasma kendini.Doktor kullanmam gerektigini söyledi odaklanmani artirir kilo aldrmaz uyku yapmaz dedi ama iste unutkanlik yan etkilerde yazinca hemen geri caydım ben.. En iyisi bir daha gitmek galiba:)
Ben de aynı duygular içerisindeyim.Çok istediğim şeyler vardı şu hayatta maalesef hepsine uzaktan bakmak zorunda kaldım. Kimilerinin hiç uğraşmadan sahip olduğu şeyler benim için bir lüks haline geldi. Ne zamana kadar böyle devam edecek bilmiyorum.
Regl alert!!!! Diyesim geldi:)) mevsimden mi acaba ne kadar zamandır böylesin??
Bende sen gibiyim artik ihtimallere bende bu sans varken olmaz diyorum Hayat anlamsız gibi.
Yazdıkların bana bikaç sene önceki halimi hatrlattı.Kaç yaşındasın bilmiyrm ama daha yaşayacak gunlerin olduğunu düşünürsek böyle konuşmamak en doğrusu.İnan olumsuz düşünce bedenini saran ve etkisi altına alan birşey.Olumsuz bakan insanlarn enerjisi olmuyo ve dışarıdan diğer insanlar tarafından fark ediliyor.Sana demem o ki hayatını yaşa.İhtimallerle değil hayatını yaşa.Hayat denen çemberin merkezine gir ve kontrol et.Yaşadığını hissedeceksin.Kendinle ve çevrenle bişeyler ortaya çıkardığında ise mutsuzluğn dağılıcak.Hobiler edin.Kendini geliştir.Mutsuzluğa yer verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?