- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
- Konu Sahibi benimminikponcigim
Buzdolabi bosmus ama. Disarida steak falan yiyorsa adamcagiz bostur dolap tabi.Doktor adama maddi yardım nedir???ne gerek var? Şaşkınım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buzdolabi bosmus ama. Disarida steak falan yiyorsa adamcagiz bostur dolap tabi.Doktor adama maddi yardım nedir???ne gerek var? Şaşkınım
Kıymetli evlatları hep mazlum rolundeCok net soyluyorum asla da yaranamazsin. Bence yapip kotu olacagina yapma kotu ol. Kiymetli evlatlarindan yardim alsinlar.
Bende sizin kadar şaşkınımDoktor adama maddi yardım nedir???ne gerek var? Şaşkınım
Bi kızım var. İlerde kardeş düşünür müyüm bilmiyorum ama hep duam şudur:Ben büyüyünce, evlatlarımın hepsini aynı kucaklayacağım.Böyle olmayacağim.
Şu an aynen bir numaradayımEvlat ayırımı denen şeyin en dibindeyim şu aralar. Şuan bile boğazım düğümlü.
Diyeceğim tek şey.
1. Neden diye sormayın, sorgulamayın. Kendinizi daha çok üzecek cevaplar üretmeyin.
2. Değişmez. Asla değişmez. Alışın, sindirin. Sizin dertleriniz size yeter, dert yüklenmeyin.
O mazlum rolunu sen oynasan yine ise yaramaz cunku is oyunculukta degil. Herkes bal gibi biliyor neyin ne oldugunu. Dusenin dostu olmaz diye bosuna dememisler.Kıymetli evlatları hep mazlum rolunde
Eşide en ufak birsey de alır çocuğumu giderim modunda
Annemde hep acıma modunda
Offf offf ne yapsam boş
Bilemiyorum neden kayırdıklarını ancak bu durum beni çok rahatsız ediyorAbinizı erkek çocuğu diye mi kayiriyorlar? Bir de eğitimli bir insanın kız çocuğu diye kardeşinin iyi bir yerde okumasini engellemesi aldığı eğitimin boşuna olduğunu gösteriyor
İki ailede favori evlatlarının peşinde bizi unutmuş durumdalarAnnen muhtemelen erkek evlat diye abine ev almaya çalışıyor...
Kayınvalide de kızı zengin damat karşısında ezilmesin diye kızına daha çok vermeye çalışıyor...
Onların kafa yapısı bu, değişmez maalesef.
İki aile tarafından da olan size olmuş...
Haklısınız ben zaten becerememO mazlum rolunu sen oynasan yine ise yaramaz cunku is oyunculukta degil. Herkes bal gibi biliyor neyin ne oldugunu. Dusenin dostu olmaz diye bosuna dememisler.
Bilemiyorum neden kayırdıklarını ancak bu durum beni çok rahatsız ediyor
Eğitim bir meslek sahibi olmasını sağlar
Gerisini değil
Sonuç benim hayallerim onun sayesinde yarım kaldı
Canım Şükür ev kredimiz yokGün içinde benzer bi konu esimin ailesi icin bende actim.
Biz ne ni yapiyoruZ suruyoruz allah görsý diyoruz ama arada sirada kayinvalide anlatip anlatip beni darladiginda lafimı söyluyorum he anliyor mu anlamak mi istemiyor orasini bende bilmiyorum.
Allah büyuk ama ben senin yerinde olsam anneme derdim abim dr ona ev alacaginiza benim ev kredimi ödemem de yardimcj olun de en azindan belki zor durumda oldugunuzu anlar.
Bu devran böyle fazla gurur da iyi değilmjs onu anladim.
Annem ablamin cocuguna 20 yil bakti annesine kredi cekti dubleks ev aldi icinida ablana destek ol diye bana dosetti.bi o kadarda nakit verdim bekarim diye evlendim geri odemeyi birak benden kina paralarini istedi.kizim dogdu misafir gibi geldi 1 saat oturup gitti.parayla bakin dedim normal bakicinin iki katini istediler...ikinci kizim dogdu bi daha hamile kalma biz cekiyoruz kocan ARABADA keyif yapip uyuyor dediler ki adami iceri almadilar.iki kizina ev aldi ben 5 parasiz ortada kaldim.kocam ev almak istese vazgecirir odeyemezsiniz diye.hala kiradayiz.son gunlerde favori sozum gamsiz inek kasabin bicagini yalarmis.7 yil agladim artik umrumda degilTam da düşündüklerimi yazmışsınız neden bu ayrım anlamıyorum
Hemde ihtiyaçları olmamasına rağmen el üstünde tutulma nedenlerini anlamıyorum ben
Canım ilk üniden(lisansmezunuyum ama hayalim olmayan bir bölüm) sonra hayalimdekine yakın 2 yıllık bir bölüm okudumCok haklısınız. hayalinizdeki bölümü okuma olasılığınız var mı ?öğretmen olup hukuk okuyan birçok tanıdığım var
Annem ablamin cocuguna 20 yil bakti annesine kredi cekti dubleks ev aldi icinida ablana destek ol diye bana dosetti.bi o kadarda nakit verdim bekarim diye evlendim geri odemeyi birak benden kina paralarini istedi.kizim dogdu misafir gibi geldi 1 saat oturup gitti.parayla bakin dedim normal bakicinin iki katini istediler...ikinci kizim dogdu bi daha hamile kalma biz cekiyoruz kocan ARABADA keyif yapip uyuyor dediler ki adami iceri almadilar.iki kizina ev aldi ben 5 parasiz ortada kaldim.kocam ev almak istese vazgecirir odeyemezsiniz diye.hala kiradayiz.son gunlerde favori sozum gamsiz inek kasabin bicagini yalarmis.7 yil agladim artik umrumda degil