ah güzelim biliyorum....
onların gözünde gelin hizmetçi kızları prenses. her kaynana böyle.
benim eşimin yeğeni kardeşi bile değil bak bana gerizekalı diye mesaj attı , efendim ben alttan alacakmışım ben büyükmüşüm, ben idare edecekmişim vs vs vs..8 aylık hamile idim verdim ağzının payını sessiz kalmadım diye ne savaşlar çıkarttı.hastanelik oldum. vay efendim telefonuma bir daha böyle bişey yazma dedim deyi kendini odalara kapatmalar yerden yere atmalar (bildiğin ergen tripleri) ...
onlardan doğruyu adaleti bekleme, ben beklemiyorum artık, doğumdan geldiğim gün hadi boşanın artık be kızımı vermem diye beni hüngün hüngür ağlatan kaynanaya da hamile halimle beni dövdürtmeye kalkan dayı yenge yeğene de ... ne acırım ne anlarım...
insan zamanla öğreniyor.
siz kendinizi çekin ama yok yapmayınca huzursuzluk oluyorsa ;
ben olsam o yemeği de yaparım herkesin içinde lafımı da sokarım. eh benim kaynanada görümcelerde iş yok işten gelip yemek hazırlıyorum ay yorgunum ama kusura bakmayın der çekilir evime giderim. ay yapma falan derseler de kusura bakmayın işten geldim hem size yemek hazırlamak için geldim ama duramayacağım kötü oldum müsadenizle der kalkarım, yok eğer eşim kalkmama müsade etmezse orta yere bayılıveririm, elbet sorarlar yorgunluktan der otururum.
bak ikinci defa çağırıyorlar mı