- 11 Ağustos 2015
- 92
- 48
- 3
- Konu Sahibi larcenciel
-
ayy canını neden sıkıyorsun 2 ararsın sonra bırakırsın bak hep ben aradım dersin.anneciğim babacıgım deyip geçmek varken neden kendini üzüyorsun.azcık politik olsana bu dünyada öyleleri kazanıyordaha once actigim konuyu okuyan varsa biliyordur. artik tikandim ben. ayni evde iki yabanci gibiyiz, derdide ben ailesine nie sogukmusum. gorseniz saygisizlik etmem. ama sevmemde. sevmek zorundaymisim. onlarin bana yaptigi butun saygisizliklari gecmis karsima savunuyor. ben yalanci oldum ciktim. benim derdim olsa kimse aramaz ama ben hep aramaliymisim. ben koleyim sanki. artik yolun sonuna geldim galiba. sizce napmaliim?
cnm şu evlilikten anladığım tek şey hep politik davranacaksın strateji geliştireceksin hayatın en büyük oyunu bu çünki....daha once actigim konuyu okuyan varsa biliyordur. artik tikandim ben. ayni evde iki yabanci gibiyiz, derdide ben ailesine nie sogukmusum. gorseniz saygisizlik etmem. ama sevmemde. sevmek zorundaymisim. onlarin bana yaptigi butun saygisizliklari gecmis karsima savunuyor. ben yalanci oldum ciktim. benim derdim olsa kimse aramaz ama ben hep aramaliymisim. ben koleyim sanki. artik yolun sonuna geldim galiba. sizce napmaliim?
ah bilseniz hepsini yapiyorum. en yogun zamanimda bile hadi yemege gelsinler diyip tum gun hazirlik yapmisimdir. ne yaptiysam onlarada gotururum. ama sevemiyorum. abuk subuk onca laf ettiler hepsi unutuldu. ben neden boyle davraniyormusum. hep benim alttan almam taviz vermem bekleniyor. en son iyice kizdim git anneni ablalarini seven birini bulda evlen dedim. sevmek zorundaymisim efendim.Bu gibi konularda olay eşte bitiyor.
Saygını eksik etmiyorsan sevmek zorunda değilsin elbet.
Seveceksin arayacaksın diye diye daha çok soğutur farkında değil.
Bundan sonra daha dikkatli olurum de kapat konuyu.
Mesela yarın annenleri yemeğe çağıralım değişiklik olur de bunu suratını asarak söyleme.
Güzel ağırla güleryüzlü olmaya çalış.
En azından bi süre bunu sorun etmez diye düşünüyorum.
Başka bir açıdan bakarsak; siz sevmediğiniz için uzak duruyorsunuzdur ailesinden, onlar da bu yüzden arayıp sormuyorlardır. Belkide farkında olmadan surat asıyorsunuzdur yanlarındayken.
Bu yüzden yuvanızı dağıtmayın yabancı olmayın ama bazı şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor.
İçinizden gelmese de hayatım kek yaptım hadi annenlere çaya gidelim vs deyin arada da olsa.
Siz artık ailesiniz, iç huzurunuzu bozmayın, uyum sağlamaya çalışın.
politik olamiyorum ben. neysem oyum. en uzuldugumde benim en ufak davranisim hep konu. ama onlar her tur hadsizligi yapabilir. bide onlar cok durust ben yalanciyim. evlenmeden oncede bu adam beni durustlugum sakinligim onlarin bunca abuk davranisina tepki vermedigim icin sevidigini soylerdi.cnm şu evlilikten anladığım tek şey hep politik davranacaksın strateji geliştireceksin hayatın en büyük oyunu bu çünki....
o aradigi zaman konusuyorum. ama neymis efendim annecim nasilsin iyimisin dememisim. karsisinda robot var sanki.Dünkü konuyu okumadım ama şu an bende aynı durumda sayılırım gitmiyorum aramıyorum onlar aradığında da hiç bişey yok gibi konuşuyorum eşim istediğinde kızımı da alıp gidiyor , gittiği bi iki gün biraz soğuk oluyoruz ama sonra çok iyi oluyoruz ne kadar uzatıyor bilmiyorum ama sebebi görümcemin bana küfretmesi Ve eşimin ilk başta sessiz kalıp sonra da görümcemle harçlık verip öpmesi... Artık birlikte gitmiyoruz,
Sende arada sıra da uğrayıp iki tatlı dil yapsan bi arayıp beş dakka hal hatır sorsan idare edersiniz gibime geliyor
sonrada suratini cekiyorum pasa ogullarinin. alsinlar ne yaparlarsa yapsinlar. bunun icin bosanilmazmi hiç huzurum yok.O senin ailene karşı sevgi pıtırcığı mı ? Hep arar sorar gider hizmetlerini eder mi ?
Madem hala yaranamıyorum, nankörlük ediyorsun.
Gelmiyorum de, sen istediğin kadar git ailene bana dayatmayın de
Aynı durumdayım.. Ailesinin bütün saygısızlıklarını yutup hala görüşmeme rağmen karşıma geçip ailesine gelin'lik yapmadığımı söylediğinde boğasım geliyor...daha once actigim konuyu okuyan varsa biliyordur. artik tikandim ben. ayni evde iki yabanci gibiyiz, derdide ben ailesine nie sogukmusum. gorseniz saygisizlik etmem. ama sevmemde. sevmek zorundaymisim. onlarin bana yaptigi butun saygisizliklari gecmis karsima savunuyor. ben yalanci oldum ciktim. benim derdim olsa kimse aramaz ama ben hep aramaliymisim. ben koleyim sanki. artik yolun sonuna geldim galiba. sizce napmaliim?
hiç içimden gelmeden o kadar çok konuştuğum olduki anlatamam sanki ızdırap gibi ama olması gereken malesef bu silip yok sayamayız çünkü ortak noktalar var torunları gibi.....oyun dedim ve malesef ki olduğun gibi olsan zaten kaybetmeye mahkumsun o yüzdende oynamalısın....zamanla daha iyi anlarsın beni...ve hakverirsin....politik olamiyorum ben. neysem oyum. en uzuldugumde benim en ufak davranisim hep konu. ama onlar her tur hadsizligi yapabilir. bide onlar cok durust ben yalanciyim. evlenmeden oncede bu adam beni durustlugum sakinligim onlarin bunca abuk davranisina tepki vermedigim icin sevidigini soylerdi.
ah bilseniz hepsini yapiyorum. en yogun zamanimda bile hadi yemege gelsinler diyip tum gun hazirlik yapmisimdir. ne yaptiysam onlarada gotururum. ama sevemiyorum. abuk subuk onca laf ettiler hepsi unutuldu. ben neden boyle davraniyormusum. hep benim alttan almam taviz vermem bekleniyor. en son iyice kizdim git anneni ablalarini seven birini bulda evlen dedim. sevmek zorundaymisim efendim.
Boşanılır diyeceğim ama bir güruh bana çürük domates atmak için sıraya girecek şimdisonrada suratini cekiyorum pasa ogullarinin. alsinlar ne yaparlarsa yapsinlar. bunun icin bosanilmazmi hiç huzurum yok.
o aradigi zaman konusuyorum. ama neymis efendim annecim nasilsin iyimisin dememisim. karsisinda robot var sanki.
hiç içimden gelmeden o kadar çok konuştuğum olduki anlatamam sanki ızdırap gibi ama olması gereken malesef bu silip yok sayamayız çünkü ortak noktalar var torunları gibi.....oyun dedim ve malesef ki olduğun gibi olsan zaten kaybetmeye mahkumsun o yüzdende oynamalısın....zamanla daha iyi anlarsın beni...ve hakverirsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?