hep suclu benim...

canım insanın yaşadığı hayatı seninkinden aşağıda ve mutsuzsa içi haset kişiler ben mutsuzsam o da mutsuz olacak der ve bunu eninde sonunda yapar.başkalarının mutsuzluğu onlara ilaç olur güç alır ve daha çok sıkıntı yaratır. bende şuan çok kararsızım gerçekten hep kendini haklı çıkarmakla meşgul çünkü niye kendine öz güveni yok egosu tavan bana üstten bakıyor ama bilmiyor kendi yerlerde ben anlatmaya çalışıncada en alakasız yerden tutuup çekiyor ve kavga etmeye anlamadığım bir şekilde başlıyoruz..

Ben sizi konu sahibi sanmışım , pardon
Ama fikrim değişmedi tabi
Siz taktik diyosunuz, ben netlik diyorum
hayatta zorlama ilişkiler gerçeğini hiçbirşey değiştirmez istediğiniz kadar net olun ki bende öyle olduğumu düşünüyorum....süzgeç kullanıp istediğiniz insanı hayatınızdan çıkarıp,istediğiniz insanı hayatınızda barındıramıyorsunuz....en basiti bir çalışansanız patronunuzu hiç sevmesenizde sevdiğiniz patronu bulup çalışmıyorsunuz herhalde bazı kusurlarını görmezden gelip ekmek paranız için çalışıyorsunuzdur.bilmem anlatabildimmi...politik olma stratejiden kastım net olmalı insan tabi ben iki yüzlü olun ya da nabıza göre şerbet verin elbet demiyorum ama işte size uymayan insanlarla geçirdiğiniz bir hayat olduğu gerçeğini kabullenip karşıdaki insanlarla sizde ödün vermeden bir orta yol bulunmalı....

Senin yorumlarını görüyordum sabret diyorsun hep. 20 yıl mi. Koskoca 20 yıl. Yazık olmus. O 20 yılda imparatorluk yikip yeni bir devlet bile kurulur ya. 20 yıl sonra esin seni anladı diye mi herkese sabret diyorsun. Bu insanlar hiç canına acimiyor oturmuş buradan ben aciyorum. İnsan şans verir, dener, yeri gelir bekler de belki düzelir umuduyla ama bu kadar sure zorbalığa katlanır mi ya. Cidden sasiyorum.

Yoo
Memnun değilsem başka iş arıyorum
Ki en son işyerinden bu sebeple ayrıldım, burdan memnunum son 4 yıldır burdayım. Burdan emekli olsam ne güzel olur diyorum.
Ama konu eş ailesiyse onu da değiştiremeyiz tabi. Ben mesafeli olma taraftarıyım. Kocam ara dedidiye aramam zaten pek telefon muhabbetlerini sevmem. Ben sana annemi ara diyor muyum ? Herkes kendi annesini kendi arasın derim. Zaten ziyaretlerine gidiyoruz ille de telefon ya da ekstra samimiyet kurmak zorunda değilim.

Ben ev hanımı değildim yoğun çalıştığım için katlandım hafta sonu görüyordum, evlilikte her şey kimde dörtdörtlük ,

Canım işte sorun o .Ben neysem o yum diyorsun ya eşler bunu anlamıyor yada anlamak istemiyor..
Sabret , elinden geleni yapıyorsun zaten ama herşeyi eşinle paylaşma. Gündz arama da eşinin yanında ara. Onun gözüne sokarak bazı şeyleri yapmaya çalış
Demek ki bundan anlayacak

Ben annesini arama konusunda baskı görmedim ama evlenir evlenmez kaynananın piskolojik baskılarına maruz kaldım hafta sonları ziyaretime geleceksiniz gibi , veya torunumu getirmiyor göstermiyor gibi , veya bir eve geliyorum kadın evimin halısını mobilyasını eşimle birlikte kendi tarzında değiştirmiş , veya dini bayram olur beni namaz kılmaya zorlar ki kendi evlatlarının hiç8iri kılmaz , sürekli bir baskı , böyle böyle nefretimi kazandı beni yapmak istemediğim şeylere zorlaya zorlaya , ki nişanlıyken benden habersiz oturma odası mobilyayı değiştirdi kendi zevkine göre , ama eşimin karekter olarak üstün nitelikleri olunca katlandım ,birde kendisi zamanında kaynanasına bakınca benden hep daha fazlasını istedi fedakarlık konusunda

Canim benim yemeğe çağırıyorsun, yemek yapıp götürüyorum.Anneannem. Ee daha ne? Esin sana neden böyle davranıyorsun derken neyi kastediyor?

emin olun birebir aynisini soyluyorum. ama tutturmus seveceksin. zaten her islerinde kocami aramalarina giciğim boyle daha da soguyorum. su an bile benim boyle uzulmeme sebep oluyorlar.
Seviyorum de kurtul kız. Bak sevgililer günü geliyor. Annecin ve babacına hediye al sevgililer gününü kutla. Annecim, babacim ve kocisim hep beraber yemeğe gidelim de.. Bizim gelin delirdi desinler :))

Daha evlenmemişsin iyi dusun derim. öyle karar ver. Evlenince daha da azitiyorlar işte gör. Evlenip bosanmak su anda ayrilmaktan daha zor. Kırmızı çizgilerini çiz ona göre evlen.

koy bi başına git annene bak bakalım gelıcek mı gelmıcek mı ama bana gelmez gıbı gelıyor... belkide ailesi dolduruyor??

Canim benim yemeğe çağırıyorsun, yemek yapıp götürüyorum.Anneannem. Ee daha ne? Esin sana neden böyle davranıyorsun derken neyi kastediyor?
Hep ben sirinlik abidesi olmaliymisim. Nasılsındiyorum bana nasılsın demiyorlar diyince ben yalan söylüyor oluyorum. Ustelik 4ude hiçbir isi kendi yapmaz kocama soylerler yap diye. Ama benimki hiç ses etmez buna

Ayy ayyyy çığlığı basacagim. O kendi annesine anneciğim mi diyor sizden bekliyor anlamadım. Ayrıca sizi mi dinliyor annesiyle konuşurken?
Yanindayken konuşurum hep. Diğer türlü yalnizken epey yalan dolanlari oldu o yüzden yalnizken muhatap olmuyorum 4uylede

koy bi başına git annene bak bakalım gelıcek mı gelmıcek mı ama bana gelmez gıbı gelıyor... belkide ailesi dolduruyor??
Daha önceki konumda yazmıştım. Ailesi zavallı edebiyatı yapmayı çok sever. Karinlari ağrısa dünyanın sonu geldi herkes onlarla ilgilenmeli.

Seviyorum de kurtul kız. Bak sevgililer günü geliyor. Annecin ve babacına hediye al sevgililer gününü kutla. Annecim, babacim ve kocisim hep beraber yemeğe gidelim de.. Bizim gelin delirdi desinler :))
Sevmek zorunda değilim diyorum. Saygısızlık yapmıyorum. Onlar beni seviyormu ki diyorum. Seviyorlarmis efendim. Sevgi kavramlarimiz farklı herhalde.

Daha evlenmemişsin iyi dusun derim. öyle karar ver. Evlenince daha da azitiyorlar işte gör. Evlenip bosanmak su anda ayrilmaktan daha zor. Kırmızı çizgilerini çiz ona göre evlen.
Cizsen de çok önemli değil aslında. Evlenene kadar tamam canım haklısın öyle olacak diyorlar. Ama hersey imza atan kadar. Kafanda en ufak soru işareti varsa çok dikkat et. Emin ol bekarlik anne evi daha kiymetli

Geçen hafta sinavim vardı ve biliyorlar. Akıllı ablası sınav omcesi gece bize geldi catkapi coluk çocuk. Çok seviyorlar beni değilmi :)))

yeni olayımız.... kayınvalidem yarın akşama misafir çağırmış, bizi de çağırdı. ama devamı geldi hayrına çağırmıyormuş hanım. gece eşimle konuşuyordu, ne yapalım akşama oğlum diye. aklınca ağız arıyor larcenciel gelince yemek hazırlar mı diye. eşimde o kadar kişiye olmaz gerekirse ben dışarıdan alır gelirim dedi. bizimki bozularak kapattı telefonu. kesin arkadan da dedikodu kazanı döndürmüşlerdir hep birlikte. evde 4 kadın tüm gün oturacakmış ben işten çıkıp gelince hanımın misafiri de dahil hepsine yemek hazırlayacakmışım. ne güzel dünya :)

Canimm esin ne derse desin. Sevmiyorsan sevmiyorsundur. Saygisizlik yapmadığın surece taviz verme alttan da alma. Hizmet etme. Calisiyormussun zaten. Cok yorgunum de uzat ayaklarini keyfine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…