- 11 Ağustos 2015
- 92
- 48
- 3
- Konu Sahibi larcenciel
-
emin olun birebir aynisini soyluyorum. ama tutturmus seveceksin. zaten her islerinde kocami aramalarina giciğim boyle daha da soguyorum. su an bile benim boyle uzulmeme sebep oluyorlar.En büyük hata sevmiyorum demek.
bunu akıllarına kazıyorlar ve sevecek diye kodluyorlar.
Bende iyi anlaşmak isterim ama bak bana neler dediler kırgınım onlara vs demek daha makul.
Ya da bak onca kırgınlığıma rağmen yemek yapayım gelsinler istiyorum tek taraflı bakma denebilir.
Kusura bakma ama elimden geldiğince çabalıyorum bazı şeyler tek taraflı olmuyor denebilir.
Sebeplerinizi söyleyip geri çekilin kararlı durun, o sizi sindirmeye çalışıyor.
Oturun konuşun, ya ben sevmiyorum diyorum ama öyle değil, sadece kırıldığım noktalar var telafi edilmediği için böyleyim deyin.
peki mutlumusunuz? ben hic mutlu degilim.Aynı durumdayım.. Ailesinin bütün saygısızlıklarını yutup hala görüşmeme rağmen karşıma geçip ailesine gelin'lik yapmadığımı söylediğinde boğasım geliyor...
herşeyden önce aslında sevdiğim hayatımı paylaştığım insanın anne ve babası onlar ne olursa olsun küs kaldığım hiç aramadığım ve içimden gelmesede misafir ettiğim günler oldu eşimin hatrına katlanıyorum....ama şu da bir gerçek eşine ailesini ne kadar karalar yada zorlama bir ilişki kurarsan düşkünse onlara seni de zor günler bekliyor demektir bende öyle oldu en azından....Sen hatayı burda yapmışsın
İçinden gelmiyorsa aramayacaktın hiç
Önce arayıp sonra vazgeçince, daha sarpasarmış işler
Ben hiç aramıyorum, onlara özel değil
Telefon muhabbetlerini sevmem
İşyerindekilere de mail atarım dahiliden bile aramam ( Kıl bi tipim galiba)
O yüzden eşimin ailesini de aramam, istediğinde eşim kendisi arasın.
Ben sizi konu sahibi sanmışım , pardonherşeyden önce aslında sevdiğim hayatımı paylaştığım insanın anne ve babası onlar ne olursa olsun küs kaldığım hiç aramadığım ve içimden gelmesede misafir ettiğim günler oldu eşimin hatrına katlanıyorum....ama şu da bir gerçek eşine ailesini ne kadar karalar yada zorlama bir ilişki kurarsan düşkünse onlara seni de zor günler bekliyor demektir bende öyle oldu en azından....
isin komigi evlenmeden once duskun olmayip sizi savunan adamlarin evlenince ailesi kiymete biniyor. siz el oluyorsunuz.herşeyden önce aslında sevdiğim hayatımı paylaştığım insanın anne ve babası onlar ne olursa olsun küs kaldığım hiç aramadığım ve içimden gelmesede misafir ettiğim günler oldu eşimin hatrına katlanıyorum....ama şu da bir gerçek eşine ailesini ne kadar karalar yada zorlama bir ilişki kurarsan düşkünse onlara seni de zor günler bekliyor demektir bende öyle oldu en azından....
peki mutlumusunuz? ben hic mutlu degilim.
ayni durumdayim. yuzune bakinca o anlar canlaniyor gozumde beynim catlayacak gibi oluyor. o yuzden bosanmayi dusunmeye basladim iste kendime bu kadar eziyet etmemek icin.Bende değilim. Sürekli tartışıyoruz, haklılığımı yüzüne vurup duruyorum. Hala ailesine toz kondurmuyor... Düğün videomuzu bile izleyemiyoruz izleyip sinirimiz bozulacak, tartışıcaz diye.. Eşim hep üstünü örtmeye çalışıyor. Geçmiş geçmişte kaldı unut diyor ama benim ne kadar hasar gördüğümün farkında değil...
Ne kadardır evlisiniz?ayni durumdayim. yuzune bakinca o anlar canlaniyor gozumde beynim catlayacak gibi oluyor. o yuzden bosanmayi dusunmeye basladim iste kendime bu kadar eziyet etmemek icin.
9 aydir. siz?Ne kadardır evlisiniz?
benimde ayni. hic kendi aramizdaki sorundan olmadi kavgalarimiz, kocamin annesi ve 3 ablasi yuzunden oldu. aslinda benim 4 kaynanam var. basta nasil ise oyle gidiyor iste. evlendikten sonra mallari oluyoruz sanki. simdide tavir yapiyor evde iki yabanciyiz. boyle nereye gider bilmiyorum.2 buçuk aydır evliyiz.. 1 ayı tartışmayla geçmiştir..
onlar bana saygi gosteriyormu diye soruncada ben kucukmusum ben gostercekmisim saygiyi cevabini aliyorum. oyle buyuk bir hataymiski bu evlilik.Bunlar için saygı demek, ailelerinin her istediğini yapmak demek. Saçma olsun , olmasın, iste, isteme. Zorbalığın adını " saygı duyacaksın " demişler. Hürmet et , saygı göster hiç birşey değişmez bunu bil, kendini üzme.
Halini gayet iyi anlıyorum.. Benim görümcem yok ama kadın gibi bir kayınbabam var.. Emin ol daha çekilmez.. Ne diyelim.. Yalnız değilsin arkadaşım. Halden anlayanlarla iki kelam etmek ne güzel...benimde ayni. hic kendi aramizdaki sorundan olmadi kavgalarimiz, kocamin annesi ve 3 ablasi yuzunden oldu. aslinda benim 4 kaynanam var. basta nasil ise oyle gidiyor iste. evlendikten sonra mallari oluyoruz sanki. simdide tavir yapiyor evde iki yabanciyiz. boyle nereye gider bilmiyorum.
aynen oyle... beni belki de su an en iyi sen anliyorsundur. inan korkuyorum bu dertle sagligimdan olacagim diye. ben aileme bile karsi gelip evlendim sirf seviyorum diye. karsiligi bu olmamalıydı. en zor zamanlarimda bana destek olmak yerine inadina ustume geliyor o 4 kaynana ugruna. oyle pismanimki inan arkadasim ve su an oyle hale geldimki yuzunu bile gormek istemiyorum.Halini gayet iyi anlıyorum.. Benim görümcem yok ama kadın gibi bir kayınbabam var.. Emin ol daha çekilmez.. Ne diyelim.. Yalnız değilsin arkadaşım. Halden anlayanlarla iki kelam etmek ne güzel...
Bende eşimin yüzüme baktığımda babasını görüyorum, soğuyorum uzaklaşıyorum.. Benimde ailem eşimin ailesiyle tanıştıktan sonra pek sıcak bakmamaya başladı ama beni kırmak istemediler ne istersem olur dediler.. Canım ailem, o kadar iyi anlıyorum ki şuan onları.. O yüzden burdan herkese sesleniyorum. Ailenize kulak verin arkadaşlar. Boşa konuşmuyorlar, dinleyin onları, sadece kalbinizle değil mantığınızla da hareket edin...aynen oyle... beni belki de su an en iyi sen anliyorsundur. inan korkuyorum bu dertle sagligimdan olacagim diye. ben aileme bile karsi gelip evlendim sirf seviyorum diye. karsiligi bu olmamalıydı. en zor zamanlarimda bana destek olmak yerine inadina ustume geliyor o 4 kaynana ugruna. oyle pismanimki inan arkadasim ve su an oyle hale geldimki yuzunu bile gormek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?