HEP SUSTUM .. AMA SİZ SUSMAYIN ..

Ailem ailem .. Sağolsun benim annem 3 erkek evladına söylediğiniz gibi kilitli kapılı yataklı bazalı herneyse ayrı oda hazırladı kızlarınıda dışardaki pisliklerden korucam aman dışarı çıktığınızda erkeklerle konuşmayın benden habersiz dışarı çıkmayın diye diye evin içindeki şeytandan koruyamadı bunları yazarken bile çektiğim acının haddi hesabı yok. Odamız yoktu bizim çekyatta misafir odasında kalıyorduk kapının kilidi vs yoktu

Ne diyeyim ki ailenize bilemedim.siz yasadiysaniz diger kiz kardesleriniz de yasamistir.onlarla konustunuz mu?madem aciklayacaksiniz hep beraber aciklayin.hatta mumkunse hapse tiktirin bu adami gezmesin aramizda

Ne diyeyim ki ailenize bilemedim.siz yasadiysaniz diger kiz kardesleriniz de yasamistir.onlarla konustunuz mu?madem aciklayacaksiniz hep beraber aciklayin.hatta mumkunse hapse tiktirin bu adami gezmesin aramizda

Kız kardeşim bana güvenir öyle bişey olsaydı anlatırdı evden kimseye söylemese bile bana söylerdi. Benim bu durumumdan habersiz kendisi okuyor ona anlatmak istemedim etkilenir diye .. inşAllah bunu hazır olduğumda düşünüyorum zaten anlatıcam onlara ama önce kendim bu psikolojiden kurtulmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…