HEP SUSTUM .. AMA SİZ SUSMAYIN ..

her ne kadar kötü bir tecrübe olsa da bu mesajı okuduğuma çok sevindim. Eşinin tepkisini gerçekten çok beğendim. Sessizliği ise tamamen üzüntüsünden ve seni korumak istemesinden. Bence bu konuda eşini dinle. Ailene anlatır mısın anlatmaz mısın bilemem ama kesinlikle uzaklaşın.

Görüşmeyinde zaten peki aileniz sormuyomu neden görüşmediginizi çünkü anladığım kadarıyla durumdan haberleri yok
Ben kaçarak evlendiğim için aramızda soğukluk var hani ilk zamanlar annemlere gidip geldiğim için karşılaşıyorduk şuan tamamen kesildi görüşme falan düğününe kınasına vs. Gitmedim onlarda sormuyorlar zaten

öncelikle iyi bir psikologa gidin bunu terapi almadan atlatmanız mümkün değil lütfen bunu ihmal etmeyin yoksa ömrünüzün sonuna kadar bu yükle yaşayamazsınız, eşinizle olan sorununuz da belki bunun sizde yarattığı stresten kaynaklanıyor olabilir. eşiniz bu durumu biliyor mu, bilmiyorsa öğrendiğinde tepkisi ne olur? birde o ahlaksıza her şeyi hatırladığınızı ve içinizden geçenleri msj olarak yazın ama önceliğiniz psikoloğa gitmek olsun lütfen.

Malesef asıl tehlike aslında aile ve akrabalardan geliyor .. Evet bizim düşüncemizde o yönde aileme anlatıp gitmek bulunduğumuz şehirden .. İnşAllah çok sağolun

En iyisini yapıyosun canı cehenneme inşallah olmezde sürünür Allah bırakmasın yanına yaptıklarını

Malesef asıl tehlike aslında aile ve akrabalardan geliyor .. Evet bizim düşüncemizde o yönde aileme anlatıp gitmek bulunduğumuz şehirden .. İnşAllah çok sağolun
Kesinlikle yengeniz de duysun ondan sonra ne yapacağını o bilsin ama sizden çıksın .Rezil Edip gidin gencecik yaşınızda bunları yaşatmış pislik

Ben olsam alırdım birşey öldürürdüm o insan müsveddesini. Bu kaçıncı bu gece ya. Bi sesinizi çıkarın aileniz birşey demiyorsa polis e gidin ne bileyim kendiniz halledin. Sonra böyle psikolojisi bozuk insanlar artıyor. Üstünüze alınmayın lütfen paranoyaklaştım dediniz diye diyorum. Sonra siz çocuklarınızı ne kadar sağlıklı yetiştirebileceksiniz? Allah ım şöyle insanlar artık bir bitsin ya. Kardeşine yan gözle bakmak nedir.

Keşke o kadar cesur olabilseydim evlenmeden veya çocuklar olmadan önce .. Kendimiz halledicez inşAllah .. Doğrudur haklısınız sonuna kadar ama aile çok aşırı baskıcı olunca konuşamaz hale gelip sessiz bi kimliğe bürünüyosun böyle olmanın sebeplerinden biride ailem zaten onlarada söyleyeceğim çok şey var aslında.. Çocuklarım için evimin huzuru için bunu anlatmak tedavi olmak istedim herşey onlar için daha fazla ne kendime nede onlar zarar vermek istemediğim için artık anlatmak istedim Allah kahretsin onları

Keşke böyle insanlar ölse.Bu sizin tek başınıza atlatabılcegınızbişey deil.Terapı alın.

Seni cok iyi anliyorum canim benimde kuzenim Allah belasini versin onun 5 yasimdayken beni taciz etmeye calisiyordu korkumdan hep susardim kimseye soyleyemezdim 18 yasima kadar korkuyla buyudum hep acaba kiz degilmiyim diye korkardim cahillik nerden bileyim kendimi toplayip muayne oldum uzun zaman sonra suan 23 yasm AMA hala nefret ederek hatirliyorum o gunleri allah kimseye yasatmasin evlatlarina bagislasin Allah uzulme senin de onlar en buyuk sansin boyle dusun

Bize bunları yaşatan insan dışı varlıkların her kim ne olursa olsun Allahından bulsunlar .. İnanın aynı şekilde bende düşünüyordum buraya açık açık yazamadım hep korku ve utançla geçti çocukluğum ama utanacak ve üzülecek kişi ben değilmişim aslında aahh be anne babam sadece ahh çekiyorum .. Allah sizde sabr versin ne acı bi yara keşke sizde yaşamasaydınızda anlamaasaydınız bile beni. Onlar için herşey çok sağoluun ..

Gerçekten çok üzüldüm ancak abiniz nasıl hatırlamadıgınızı sanıyor.16-17 yasına kadar devam etti diyorsunuz.O şerefsiz mahlukat abi gibi güzel bir kelimeyi nasıl boş bir hale getirmiş.Nasıl bir psikoloji bu yani abinizin bu denli iğrenç bir sapık olmasına neden olan nedir? Kücüklügünde yasadıgı travmalar mı var? Anne ve babanızdan şiddet veya istismar görmüş olabilir mi? Cünkü durup dururken bu denli iğrenç bir insan olmasını aklım almıyor.Tümü için de geçmiş olsun,diğer konunuzdan geldim bundan sonra tedaviye devam edin ne mutlu size ki eşiniz destek

Evet devam etti aslında orası şöyle devam etmeye çalıştı, farkında olup geceleri pek uyuyamıyordum.. Kabus gibi bişeydi artık benim için uyumak.. Ne yaşadığını bilmiyorum ama zaten agresif bi kişiydi şiddet görmedi gören ben ve kız kardeşimdi ailem ayrımcılık yapıyor hep üzerimize baskı kuruyordu erkek çocuklarına bunu yapmıyordu halada devam ediyor bu desteği .. Çok sağolun evet devam ediyoruz artık bakalım hayırlısı olur bizim için

Yıllarca susmanız hata olmuş...
Eşinize de söylediniz artık yayın ortalığa pisliğin b*kunu.
Şerefsiz herif.

Ama konuşsamda bişey değişmicekti ki susturulan yine ben olcaktım ve şuan eşim yanımda susturulma yada üstünü kapatma gibi bi şansları yok ama inanın eğer ailemi tanıyor olsaydınız ne demek istediğimi çok daha iyi anlardınız ..

Hahh cok şükür benim gibi düşünen biri daha var
Konu fake diycem ama yok degil fakat bazı taşlar bende oturmuyo yerine
Hatta yazdım bişeyler ama konu sahibi bişey yazmadı

gecen bir habere denk geldim. esra erolun programinda annesini arayan kadin ogreniyor ki babasi dayisi. iki kizkardesi istisnar etmis hem de. ikisi de hamile kalmis. adam inkar etmis. dna testi istiyorum goreceksiniz demis. bana da bir an adamin açıklamalari makul geldi. surekli evden kacarlardi cs diye aciklamis.

neyse sonra haber eskiymis zaten. dna sonucuna baktim hemen pesinden. doğruymuş babasi dayisi. abi iki kiz kardesi istismar etmis. cok da rahat.

abinin tavrı o yuzden tuhaf gelmiyor. ne yapacak ki. bu tarz seyler yapan insanlar rahat oluyor zaten. korksa o zaman korkar sikayet edilirim diye. olmamis gibi davranmaya calisiyor. ortaya cikarsa sonuna kadar inkar edecek.

Benzeri bir olayı bende yaşamıştım. Abim annem evde yokken benim yanıma gelip "pamuğunu bana göster, bir kere elliyim gibi saçma tekliflerde bulunur saatlerce yalvarır bende sana gösteririm gibi daha da iğrençlestigi olurdu. Bunları yaparken ortaokuldaydi. Bi kaç kez bunu tekrarladı. Anneme söylerim dedikten sonra daha duymadım. O zaman bende çok utanmış sanki benim suçummuş gibi anneme söyleyememistim. Ama eğer bunu fiile geçirme teşebbüsünde bulunsaydi ortalığı ayağa kaldırırdm. 23 yaşına kadar susmak... 16 yaşına kadar buna maruz kalmak. Nasıl tahammül ettin?? Nasıl müdahale etmedin nasıl dokundurdun kendine...... Nasıl durdun avazın çıktığı kadar bağırıp toplamadan herkesi başına.. Eğer ilk böyle birşeye maruz kaldığın da annene söyleseydin o çocuk halinde vazgeçilirdi bundan. Ve iğrenç boyutlara gelmezdi en azından şehvet ne bilmezken önü alınsaydı.... Bilmiyorum çok kötü bir durum. Ben sadece o kelimeleri duyduğum için bile hala çok kötü hissediyorum. Unutamıyorum. Senin halin nasıldır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…