İki iki daha dört kv seninle kalıcak.Bu kesin ama eşiniz biraz kaba . yani isin zor .Neyse aradan bi kaç gün geçti eşim ev bakmaya gidelim dedi baktık beğendik falan sonra bide annem görsün biz beğendik ama annem beğenecek mi dedi bende bizim beğenmemiz önemli değil mi zaten dedim orası öyle falab dedi konuyu değiştirdi.
- Öncelikle iyi geceler hepinize. Size bisey danışmak istiyorum. Evlilik arifesu telaşı falan bir çoğunuz yasadınız. Bana bilgi vermek isteyenler olabilir diye akıl danışmak istiyorum. İmam nikah olarak evlendik nikahımızda 15 inde yani az bi zaman kaldı evimiz tadilat falan derken bu zamanı buldu. Eşyalar falan hazır ufak tefek halı vs gibi eşyalar kaldı. Sormak istediğim konuda tam olarak bu. Eşya secimini gelinler yapmaz mı? Bizde ev alınırkende eşya alınırkende önce eşim ve annesi gitti sonra biz beğendik bi de sen bak beğenecek misin dendi. Yani allah var kv çok anlayışlı ama eşim biraz farklı annem bunu beğendi sende beğendin mi kafalarında. Neyse sıkıntı bu değil bi şekilde beğendiklerimi bildirdim ve bu konuda eşimi köşeye çektim üstü kapalı ev bakmaya birlikte gidelim önce falan dedim.
Ben anlamadım normali bu değil mi arkadaşlar. Bi de beni asıl korkutan eşimin anne babası ayrı annesi tek yaşıyor daha önce annemle yaşayalım mı demişti kesin bi dille hayır dedim. Evi alırkende bi oda fazla olsun annemde yanlız falan dedi. Tabi bi başımın üstünde yeri var kv de zaten illa bu olsuncy degil sorun sadece eşimde. Kırmak istemiyorum ama sinirleniyorum artik yarin ufak tefek eşyalar alınacak bana diyor az önce annemle gidicez gelir misin? Gelir misin ne ya yok ya ben gelmiyim siz bakın seçin dedim tamam istersen foto atarım dedi sonra şaka şaka gelcen tabi dedi ama bozulduğumu anladığında. Bu iş başıma bela olmaz demi ya kv de oğlum siz gidin beni yormayın diyor bizimki illa kadını çağırıyor o kadar anlayışlı bir kadın ki yada bilmiyorum şaşırdım kaldım ya. Ne yapabilrim eşime sôyleyeyim mi bu durumdan hoşlanmadığımı yanlış anlsr mı? Ve sizce olması gereken bu mu ben mi yanlıs biliyorum.
Ortak evinize eşya almaya annesiyle gidiyor gayet olagan gibi.. Bi de sana " sen de gelir misin" gibi bisey diyor, lutfeder gibi.. Şaka mi bunlar..
Ben niyetli değilim ama evi bile hususi uzak aldırttım.
Kv hiç laf atmalar falan gibi seylerde bulunmadı. Tam tersi beğenmediysen başka bir yere bakalım çekinme kızım hiçbisey kalmasın içinde diye diye bi kaldı. Kadında hiçbir sıkıntı yok en azindan ben sezmedim. Son kararı ben verdim. Korkulacak olan eşim.ben şunu anladım kv yanlız oğluyla yaşıyor belkide tek çocuğu yanında o
annesi evlenmesine destekçi anlayışlı bi kadın
yani kusurabakmayında artniyet sezemedim ben
bir ana bir oğul anasını yanlız bırakmak istememesi normal geldi
alışverişede çağırabilir gönlü elvermiyosa hayırlı bi evlatsa
fettan bi kv olsaydı hissederdiniz diye düşündüm laf sokmalar onu bunu beğenmemeler gibi
tabi en iyisini siz bilirsiniz ama ben çokta kötü bi durum göremedim
tek anladığım annesine baya saygılı bir evlat eşiniz
sonucu kv belirler
Kv hiç laf atmalar falan gibi seylerde bulunmadı. Tam tersi beğenmediysen başka bir yere bakalım çekinme kızım hiçbisey kalmasın içinde diye diye bi kaldı. Kadında hiçbir sıkıntı yok en azindan ben sezmedim. Son kararı ben verdim. Korkulacak olan eşim.
Elbette yanliz bırakmak istememesi dogal bende istemem sonucta benim annemde tek. Ama ilahi son evleniyoruz ve arada kalmamak icin iki tarafada hem yakın hem uzak olmaamiz gerek. Asla dengeyi kuramayiz diyer türlü.
Diğer bi konuda eşimde eşyayı falan bana bıraktı ama annesi ilee baktıktan begendikten sonra.
Bugün biraz ateşim vardı rahatsızdım sabaha kadar uyuyamadım. Eşimde annesi ile perde bakmaya falan gitmiş ve beni aramamıs. Sebep hastaymışım. Wp dan foto atmış güzeller mi hangisi güzel diye. Bende ister istemez kırıldım yani.
Evet iyi niyetle ama sonucta gelin yokken kurulacak eve perde bakmak çok saçma.
Almadılar çünkü tavrımı koydum artık. Yani fotograftan evime alınacak perdeleri secemiyorum çok beğendiysen sen al dedim. Ne diyeyim artık. Bozulduğumu anladı iyoysen gel değilsen başka zaman bakalım dedi. Yok gelmicem al sen heves kalmadı bende de. Ve gittiklerinden kv sayesinde haberim oldu. Beni aradı müsait misin biz perde bakalım dedik eğer geliceksen gidelim dedi. Bende biraz rahatsızım başka zaman gitsek dedim. Ama eşim gidelim sen bak demiş heralde kadına. Yani anlam veremiyorum. Bugun gercekten kırıldım.
Anne babasi ayri kisiler genelde anneye duskun oluyor. Ama bunu size belli etmesi hos degil. Akli selim bir insanin bunu bariz soylemesi garibime gitti.Neyse aradan bi kaç gün geçti eşim ev bakmaya gidelim dedi baktık beğendik falan sonra bide annem görsün biz beğendik ama annem beğenecek mi dedi bende bizim beğenmemiz önemli değil mi zaten dedim orası öyle falab dedi konuyu değiştirdi.
- Öncelikle iyi geceler hepinize. Size bisey danışmak istiyorum. Evlilik arifesu telaşı falan bir çoğunuz yasadınız. Bana bilgi vermek isteyenler olabilir diye akıl danışmak istiyorum. İmam nikah olarak evlendik nikahımızda 15 inde yani az bi zaman kaldı evimiz tadilat falan derken bu zamanı buldu. Eşyalar falan hazır ufak tefek halı vs gibi eşyalar kaldı. Sormak istediğim konuda tam olarak bu. Eşya secimini gelinler yapmaz mı? Bizde ev alınırkende eşya alınırkende önce eşim ve annesi gitti sonra biz beğendik bi de sen bak beğenecek misin dendi. Yani allah var kv çok anlayışlı ama eşim biraz farklı annem bunu beğendi sende beğendin mi kafalarında. Neyse sıkıntı bu değil bi şekilde beğendiklerimi bildirdim ve bu konuda eşimi köşeye çektim üstü kapalı ev bakmaya birlikte gidelim önce falan dedim.
Ben anlamadım normali bu değil mi arkadaşlar. Bi de beni asıl korkutan eşimin anne babası ayrı annesi tek yaşıyor daha önce annemle yaşayalım mı demişti kesin bi dille hayır dedim. Evi alırkende bi oda fazla olsun annemde yanlız falan dedi. Tabi bi başımın üstünde yeri var kv de zaten illa bu olsuncy degil sorun sadece eşimde. Kırmak istemiyorum ama sinirleniyorum artik yarin ufak tefek eşyalar alınacak bana diyor az önce annemle gidicez gelir misin? Gelir misin ne ya yok ya ben gelmiyim siz bakın seçin dedim tamam istersen foto atarım dedi sonra şaka şaka gelcen tabi dedi ama bozulduğumu anladığında. Bu iş başıma bela olmaz demi ya kv de oğlum siz gidin beni yormayın diyor bizimki illa kadını çağırıyor o kadar anlayışlı bir kadın ki yada bilmiyorum şaşırdım kaldım ya. Ne yapabilrim eşime sôyleyeyim mi bu durumdan hoşlanmadığımı yanlış anlsr mı? Ve sizce olması gereken bu mu ben mi yanlıs biliyorum.
Neyse aradan bi kaç gün geçti eşim ev bakmaya gidelim dedi baktık beğendik falan sonra bide annem görsün biz beğendik ama annem beğenecek mi dedi bende bizim beğenmemiz önemli değil mi zaten dedim orası öyle falab dedi konuyu değiştirdi.
Ah canım ya.Kv hiç laf atmalar falan gibi seylerde bulunmadı. Tam tersi beğenmediysen başka bir yere bakalım çekinme kızım hiçbisey kalmasın içinde diye diye bi kaldı. Kadında hiçbir sıkıntı yok en azindan ben sezmedim. Son kararı ben verdim. Korkulacak olan eşim.
Elbette yanliz bırakmak istememesi dogal bende istemem sonucta benim annemde tek. Ama ilahi son evleniyoruz ve arada kalmamak icin iki tarafada hem yakın hem uzak olmaamiz gerek. Asla dengeyi kuramayiz diyer türlü.
Diğer bi konuda eşimde eşyayı falan bana bıraktı ama annesi ilee baktıktan begendikten sonra.
Bugün biraz ateşim vardı rahatsızdım sabaha kadar uyuyamadım. Eşimde annesi ile perde bakmaya falan gitmiş ve beni aramamıs. Sebep hastaymışım. Wp dan foto atmış güzeller mi hangisi güzel diye. Bende ister istemez kırıldım yani.
Evet iyi niyetle ama sonucta gelin yokken kurulacak eve perde bakmak çok saçma.
Almadılar çünkü tavrımı koydum artık. Yani fotograftan evime alınacak perdeleri secemiyorum çok beğendiysen sen al dedim. Ne diyeyim artık. Bozulduğumu anladı iyoysen gel değilsen başka zaman bakalım dedi. Yok gelmicem al sen heves kalmadı bende de. Ve gittiklerinden kv sayesinde haberim oldu. Beni aradı müsait misin biz perde bakalım dedik eğer geliceksen gidelim dedi. Bende biraz rahatsızım başka zaman gitsek dedim. Ama eşim gidelim sen bak demiş heralde kadına. Yani anlam veremiyorum. Bugun gercekten kırıldım.
Bilmiyorum ilerde kv ile ne olur ama ilk zamanlar hergun biz ordaydik o buradaydi simdi esimle gezmeye falan gidiyoruz boyle bi ilgiye boguyor ilerde ne olur bilmiyorum ama suan hersey cok iyi. Kv de sık gelmiyor esim gece nobete gidiyor birgun evde birgun degil ilk zamanlar gel korkarsin yada ben geleyim falan dedi kv esimde bırak alışsın ne zamana kadar sen geleceksin dedi ben baya baya şok oldum ama böylesi şuan çok iyi.Bence sorunu eşinde tek arama. Kayinvaliden arkadan doldurup öne sürüyor onu. Sonrada iyilik perisi rolü yapıyor. Nasılsa oğluna isteklerini yaptırıyor. Beni de başıma geldi bi ara hemde senle aynı konularda. Önceden beğenip gel sende bak denildi. Dedim madem begenmissiniz ne beni çağırıyorsun uz. Evlendiğimde beri kaynanama gitmedim gitmiyorum . Bende perdelerimi seçmedim oturacağım evi bile en son ben gördüm. Eşyalar dizildi öyle. Düşün yaniiii
Olay başından patlak verir diye düşündüm ama suan herşey güzel yani yine sık görüşüyoruz ama eşim pekde eve yerleştirme niyetinde değil gibi. Bunu suan anlayamam gibi.Ooo nişanlın anasını eve getirmenin yolunu yapıyor, dik dur.. Bu konu başına bela olacak. Çünkü nişanlın ana kuzusu. Kv şu an çekiniyor bile olsa oğlundan aldığı güvenle yanaşacaktır gayet. Sorun dışardan olunca bir şekilde çözülür eşler arasında. Ama sorun tam da eşindeyse.... Çekeceklerin var gibi.
kv oğluna demese onun aklına gelmez.Neyse aradan bi kaç gün geçti eşim ev bakmaya gidelim dedi baktık beğendik falan sonra bide annem görsün biz beğendik ama annem beğenecek mi dedi bende bizim beğenmemiz önemli değil mi zaten dedim orası öyle falab dedi konuyu değiştirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?