4 gün kala nasıl bırakayım kiGeçmiş olsuuuuunnnn.....
%100 annesini de yanına alacak yol yapıyor. Bırak bacım sen bu iş fenaa...
İnşallah böyle olmaz.
Konuştum bugün akıllandı gibi ama bakalım. Yarın kalan esyalar için birlikte gidelim dedi. Sen ne istersen öyle olsun demiş ya bakalım yarın ola hayrola
Umarım yanılırız. Aksini düşünmek istemiyorumDikkat et kuzum kaynanani da nisanlini da iyi tani benim pek hosuma gitmedi
Emin ol oyle oluyor annesi icin ölüyor ama esi icin kılını kımıldatmazO kadar vahim miyim?
Şuan sessizim ama bende kendimi ezdirtmem evet aşığım ama bi yere kadar. Kıpırdatmak zorunda yol yoldaşıyım ben. Seviyorum demekle olmuyor.Emin ol oyle oluyor annesi icin ölüyor ama esi icin kılını kımıldatmaz
Ya o ayri canim bak ben 3 aylik evliyim kendi annem bende kaliyor 3 haftadir falan 1 gun kaliyor 1gun kalmiyor evde korkuyor oda esim rahat etsin diye kalmiyor ve esime minnettarim inanki bu konuda ustune annen niye bi gun geliyor bi gelmiyor hep kalsin bize yarari var zarari yok sana yoldas olur diyor annemle gidiyorum ise annemle geliyorum cok cok rahat oluo evde annem yemek yapio topluo falan kaynanamda gelse kalsa surekli sesimi cikarmam muhtesem bi insan kaynanamda annem nasil kaynanamda o yane ..Be
Bende evde iki gune bi tek kalacagim
eğer kv denizle oturmak gibi bir niyeti varsa nisannlinizin arkana bakmadan kaç canım 7 YILLIK evliyim kv dem le 6 ay kışları yaşıyorum sonra memleketin e gidiyor yaşadığım zorluğun haddi hesabı yok herşeyi zehir ediyor bana bu tecrübelerime dayanarak nişanlıniz %100 anneci sizin kullanacaginiz eşyaları bile anasına danisiyor bir daha düşün yoksa bütün ömrün heba olurNeyse aradan bi kaç gün geçti eşim ev bakmaya gidelim dedi baktık beğendik falan sonra bide annem görsün biz beğendik ama annem beğenecek mi dedi bende bizim beğenmemiz önemli değil mi zaten dedim orası öyle falab dedi konuyu değiştirdi.
- Öncelikle iyi geceler hepinize. Size bisey danışmak istiyorum. Evlilik arifesu telaşı falan bir çoğunuz yasadınız. Bana bilgi vermek isteyenler olabilir diye akıl danışmak istiyorum. İmam nikah olarak evlendik nikahımızda 15 inde yani az bi zaman kaldı evimiz tadilat falan derken bu zamanı buldu. Eşyalar falan hazır ufak tefek halı vs gibi eşyalar kaldı. Sormak istediğim konuda tam olarak bu. Eşya secimini gelinler yapmaz mı? Bizde ev alınırkende eşya alınırkende önce eşim ve annesi gitti sonra biz beğendik bi de sen bak beğenecek misin dendi. Yani allah var kv çok anlayışlı ama eşim biraz farklı annem bunu beğendi sende beğendin mi kafalarında. Neyse sıkıntı bu değil bi şekilde beğendiklerimi bildirdim ve bu konuda eşimi köşeye çektim üstü kapalı ev bakmaya birlikte gidelim önce falan dedim.
Ben anlamadım normali bu değil mi arkadaşlar. Bi de beni asıl korkutan eşimin anne babası ayrı annesi tek yaşıyor daha önce annemle yaşayalım mı demişti kesin bi dille hayır dedim. Evi alırkende bi oda fazla olsun annemde yanlız falan dedi. Tabi bi başımın üstünde yeri var kv de zaten illa bu olsuncy degil sorun sadece eşimde. Kırmak istemiyorum ama sinirleniyorum artik yarin ufak tefek eşyalar alınacak bana diyor az önce annemle gidicez gelir misin? Gelir misin ne ya yok ya ben gelmiyim siz bakın seçin dedim tamam istersen foto atarım dedi sonra şaka şaka gelcen tabi dedi ama bozulduğumu anladığında. Bu iş başıma bela olmaz demi ya kv de oğlum siz gidin beni yormayın diyor bizimki illa kadını çağırıyor o kadar anlayışlı bir kadın ki yada bilmiyorum şaşırdım kaldım ya. Ne yapabilrim eşime sôyleyeyim mi bu durumdan hoşlanmadığımı yanlış anlsr mı? Ve sizce olması gereken bu mu ben mi yanlıs biliyorum.
Eşyaları kendim seçtim ama mesela bugün gitmiś canım kv bizi düşünerek nevresim takimi tencere takımı almış hediye. Ya normalde hoşuma giderdi bizi düşünüyor diye ama art niyet arar oldum bilmiyorum ya offKendiniz neyi istiyorsanız onu alın .İlla da KV beğendi onu da kırmayayım diye düşünmeyin.o ev sizin.iconize sindigi gibi alın eşyaları
Umarım yanılırız. Aksini düşünmek istemiyorum
Bugün eş adayım gayet anlayışlıydı. Az önce uyudu konuşuyorduk konu tekrar açıldı bak annem bizim için neler almış falan diye bende teşekkürlerimi ilet yarın bende gelir teşekkür ederim dedim. Gel tabi falan dedi bizim için uğraşıyoruz görünce seni sevinir falan dedi.Insallah yaniliriz
Sen simdi aksini dusunmezsen yarin evlendiginde kara kara dusunursun
Bugün eş adayım gayet anlayışlıydı. Az önce uyudu konuşuyorduk konu tekrar açıldı bak annem bizim için neler almış falan diye bende teşekkürlerimi ilet yarın bende gelir teşekkür ederim dedim. Gel tabi falan dedi bizim için uğraşıyoruz görünce seni sevinir falan dedi.
Neyse gel gelelim konu eve geldi. Beni yanliş anlama ama durumları biliyorsun benim korkum annemin yanlız yaşayamaması değil. Bi zaman sonra tek bşına yaşayamayacak hale gelirse evimize gelecek kabul etmeyecek misin dedi.
Saçmalama özel durumlarda başım üstüne ama şuan yeni evleniyoruz benimde hevesim var eşyalarımı almak eşimle özel vakit gecirmek gibi ama başta eşya konusunda fire verdik dedim.
Seni de anlıyorum bende şimdi yerleşecek demiyorum kendide istemiyor bende teklif etmedim anneme dedi.
Bilemiyorum artık samimi mi yoksa gündüz bence nikahı uzatalım düşün dediğim için huyumamı gidiyor bilmiyorum.
Evlendikten sonra bir oldu bitti sonucunda katınvalidenle oturacağını üstü kapalı söylemiş ve belli etmiş nişanlın.
Kayın validen kendisinin oturacağı evi zevkine göre dekore ediyor farkında değilsin sanırım.
Umarım yanılan biz oluruz ama durum böyle.
Öncelikle teşwkkür ederim. Gerçekten yasanmış bi örnek vermişsinniz.. Anneyi anlarımda yenge ne alaka?Soz meclisten disari kopruyu gecene kadar..... demisler
Kuzum benim niyetim senin icine kasvetler bastirmak falan degil
Ben de nisanliyken bu durumlari yasadim insanlik olsun huzurumuz kacmasin diye sustum oluruna gittim
Evlenince daha da beter oldu bi anaci cikti bi yengesini sahiplendi beni degersizlestirmeye basladi ailesinin yaninda onemli olan ailesinin ne istedigi ne dedigi oldu
Sonuc ise onuncu ayda ayrilma bes ay sonra bosanma oldu
Ben benim yasadiklarimi yasama istiyorum
Simdi icinden diyebilirsin sen mutsuz oldun diye herkesi oyle olacak zannediyosun diye
Ama burada bdv i takip ediyorum da herkes boyle olmus be tatlim
Dikkat et kendini uzecek biseye mahal verme
Ben beğendim senin kv yi ya :)Eşyaları kendim seçtim ama mesela bugün gitmiś canım kv bizi düşünerek nevresim takimi tencere takımı almış hediye. Ya normalde hoşuma giderdi bizi düşünüyor diye ama art niyet arar oldum bilmiyorum ya off
Öncelikle teşwkkür ederim. Gerçekten yasanmış bi örnek vermişsinniz.. Anneyi anlarımda yenge ne alaka?
Bilemiyorum. Evlenip boşanmak yerine 3 gün kala nikahı uzatsam. Yada bilmiyorum bu kadar insan gözümüzün içine bakarken. Ses cıkaramam yine.
Ben yarın annesi ile konuşmaya gideceğim. Biri önermişti. Önce kv alıcam arkama yani tabiki bizde yasamani istemiyorum demicem. Sadece hevesli olduğumu falan belli etmek istiyorum. Belki o anlar halde sonuçta o da bi bayan ve geçen sene kız evlendirmiş anlar heralde
Neyse aradan bi kaç gün geçti eşim ev bakmaya gidelim dedi baktık beğendik falan sonra bide annem görsün biz beğendik ama annem beğenecek mi dedi bende bizim beğenmemiz önemli değil mi zaten dedim orası öyle falab dedi konuyu değiştirdi.
- Öncelikle iyi geceler hepinize. Size bisey danışmak istiyorum. Evlilik arifesu telaşı falan bir çoğunuz yasadınız. Bana bilgi vermek isteyenler olabilir diye akıl danışmak istiyorum. İmam nikah olarak evlendik nikahımızda 15 inde yani az bi zaman kaldı evimiz tadilat falan derken bu zamanı buldu. Eşyalar falan hazır ufak tefek halı vs gibi eşyalar kaldı. Sormak istediğim konuda tam olarak bu. Eşya secimini gelinler yapmaz mı? Bizde ev alınırkende eşya alınırkende önce eşim ve annesi gitti sonra biz beğendik bi de sen bak beğenecek misin dendi. Yani allah var kv çok anlayışlı ama eşim biraz farklı annem bunu beğendi sende beğendin mi kafalarında. Neyse sıkıntı bu değil bi şekilde beğendiklerimi bildirdim ve bu konuda eşimi köşeye çektim üstü kapalı ev bakmaya birlikte gidelim önce falan dedim.
Ben anlamadım normali bu değil mi arkadaşlar. Bi de beni asıl korkutan eşimin anne babası ayrı annesi tek yaşıyor daha önce annemle yaşayalım mı demişti kesin bi dille hayır dedim. Evi alırkende bi oda fazla olsun annemde yanlız falan dedi. Tabi bi başımın üstünde yeri var kv de zaten illa bu olsuncy degil sorun sadece eşimde. Kırmak istemiyorum ama sinirleniyorum artik yarin ufak tefek eşyalar alınacak bana diyor az önce annemle gidicez gelir misin? Gelir misin ne ya yok ya ben gelmiyim siz bakın seçin dedim tamam istersen foto atarım dedi sonra şaka şaka gelcen tabi dedi ama bozulduğumu anladığında. Bu iş başıma bela olmaz demi ya kv de oğlum siz gidin beni yormayın diyor bizimki illa kadını çağırıyor o kadar anlayışlı bir kadın ki yada bilmiyorum şaşırdım kaldım ya. Ne yapabilrim eşime sôyleyeyim mi bu durumdan hoşlanmadığımı yanlış anlsr mı? Ve sizce olması gereken bu mu ben mi yanlıs biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?