hepinizde böyle miydi sorun bizde mi?

İnşallah böyle olmaz.

Konuştum bugün akıllandı gibi ama bakalım. Yarın kalan esyalar için birlikte gidelim dedi. Sen ne istersen öyle olsun demiş ya bakalım yarın ola hayrola

Dikkat et kuzum kaynanani da nisanlini da iyi tani benim pek hosuma gitmedi

Be

Bende evde iki gune bi tek kalacagim
Ya o ayri canim bak ben 3 aylik evliyim kendi annem bende kaliyor 3 haftadir falan 1 gun kaliyor 1gun kalmiyor evde korkuyor oda esim rahat etsin diye kalmiyor ve esime minnettarim inanki bu konuda ustune annen niye bi gun geliyor bi gelmiyor hep kalsin bize yarari var zarari yok sana yoldas olur diyor annemle gidiyorum ise annemle geliyorum cok cok rahat oluo evde annem yemek yapio topluo falan kaynanamda gelse kalsa surekli sesimi cikarmam muhtesem bi insan kaynanamda annem nasil kaynanamda o yane ..

Ne var cnm onunda gönlü olsun sizde kendinizinkini götürün skntı yapmayın böyle seyler

Al karşına konuş kati olarak yaşamam ona göre evlenelim de bu bir . Ikincisi hicbir esyana kv götürme hangi devirde yasiyoruz eşine nasil yaklasirsan öyle alisir o senin duzenin .

Eğer kv denizle
eğer kv denizle oturmak gibi bir niyeti varsa nisannlinizin arkana bakmadan kaç canım 7 YILLIK evliyim kv dem le 6 ay kışları yaşıyorum sonra memleketin e gidiyor yaşadığım zorluğun haddi hesabı yok herşeyi zehir ediyor bana bu tecrübelerime dayanarak nişanlıniz %100 anneci sizin kullanacaginiz eşyaları bile anasına danisiyor bir daha düşün yoksa bütün ömrün heba olur

Kendiniz neyi istiyorsanız onu alın .İlla da KV beğendi onu da kırmayayım diye düşünmeyin.o ev sizin.iconize sindigi gibi alın eşyaları

Kendiniz neyi istiyorsanız onu alın .İlla da KV beğendi onu da kırmayayım diye düşünmeyin.o ev sizin.iconize sindigi gibi alın eşyaları
Eşyaları kendim seçtim ama mesela bugün gitmiś canım kv bizi düşünerek nevresim takimi tencere takımı almış hediye. Ya normalde hoşuma giderdi bizi düşünüyor diye ama art niyet arar oldum bilmiyorum ya off

Insallah yaniliriz

Sen simdi aksini dusunmezsen yarin evlendiginde kara kara dusunursun
Bugün eş adayım gayet anlayışlıydı. Az önce uyudu konuşuyorduk konu tekrar açıldı bak annem bizim için neler almış falan diye bende teşekkürlerimi ilet yarın bende gelir teşekkür ederim dedim. Gel tabi falan dedi bizim için uğraşıyoruz görünce seni sevinir falan dedi.

Neyse gel gelelim konu eve geldi. Beni yanliş anlama ama durumları biliyorsun benim korkum annemin yanlız yaşayamaması değil. Bi zaman sonra tek bşına yaşayamayacak hale gelirse evimize gelecek kabul etmeyecek misin dedi.

Saçmalama özel durumlarda başım üstüne ama şuan yeni evleniyoruz benimde hevesim var eşyalarımı almak eşimle özel vakit gecirmek gibi ama başta eşya konusunda fire verdik dedim.

Seni de anlıyorum bende şimdi yerleşecek demiyorum kendide istemiyor bende teklif etmedim anneme dedi.

Bilemiyorum artık samimi mi yoksa gündüz bence nikahı uzatalım düşün dediğim için huyumamı gidiyor bilmiyorum.

Soz meclisten disari kopruyu gecene kadar..... demisler

Kuzum benim niyetim senin icine kasvetler bastirmak falan degil

Ben de nisanliyken bu durumlari yasadim insanlik olsun huzurumuz kacmasin diye sustum oluruna gittim

Evlenince daha da beter oldu bi anaci cikti bi yengesini sahiplendi beni degersizlestirmeye basladi ailesinin yaninda onemli olan ailesinin ne istedigi ne dedigi oldu

Sonuc ise onuncu ayda ayrilma bes ay sonra bosanma oldu

Ben benim yasadiklarimi yasama istiyorum

Simdi icinden diyebilirsin sen mutsuz oldun diye herkesi oyle olacak zannediyosun diye

Ama burada bdv i takip ediyorum da herkes boyle olmus be tatlim

Dikkat et kendini uzecek biseye mahal verme

+1

Öncelikle teşwkkür ederim. Gerçekten yasanmış bi örnek vermişsinniz.. Anneyi anlarımda yenge ne alaka?

Bilemiyorum. Evlenip boşanmak yerine 3 gün kala nikahı uzatsam. Yada bilmiyorum bu kadar insan gözümüzün içine bakarken. Ses cıkaramam yine.

Ben yarın annesi ile konuşmaya gideceğim. Biri önermişti. Önce kv alıcam arkama yani tabiki bizde yasamani istemiyorum demicem. Sadece hevesli olduğumu falan belli etmek istiyorum. Belki o anlar halde sonuçta o da bi bayan ve geçen sene kız evlendirmiş anlar heralde

Ben beğendim senin kv yi ya :)
Nişanlından daha çok beğendim hatta
Adam cozutmazsa kvdeden zarar gelmez inşallah

Bizde onemliler listesi sadece anne ve yengeden ibaret degildi baba ikinci yenge abiler ablasi yegenleri ben listede bile olmadim belkide

Dedigin gibi bi de kaynana uzerinden oyna kozunu

Insallah seninki gercek annelerdendir de anlar seni

Tüm yorumları okumadım, arada bir şey söylediyseniz kaçırdım o yüzden. Ama çok çok belli değil mi yahu? Eşiniz net annesiyle aynı evde yaşamanızı istiyor hatta böyle Osmanlı'daki gibi onun valide sultan olmasını falan istiyor herhalde, sizden önce her yere gidiyor baksanıza kim evleniyor belli değil. "Ben istemem" demesi de samimiyetsiz geldi bana muhtemelen kötü kayınvalide olmamak içindir, onun da istediğine bal gibi eminim yoksa sizden önce koştura koştura gitmez eşya seçmeye, insan az düşünceli olur.

Ben böyle bir durum yaşasaydım kesin tavrımı koyardım, kayınvalidem zamanında evlenmiş çocuğunu yapmış ayrı yuvası olmuş. Şimdi de sıra çocuğunda, onun kurduğu yuvaya dahil olamaz. Siz yaşamak isterseniz o başka tabi ama sizin de istediğinizi düşündürtmediniz bana.

Birlikte yasayacaginiz bariz belli. Baksana evi bile kafasina gore dekore ediyor kv.

Cok anlayisli dusunceli bir insan olsa ztn kv'den ogluna " oglum siz evleniceksiniz esya secimi ev dekoru vs. benim gelmem uada secmem uygun kacmaz siz beraber gezin " diyip guzelce yonlendir hemen oglum çağırdı nasılsa diyip atlamaz herseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…