Güzel hikayeymiş inşallah siz de güzel karar verirsiniz ve hep mutlu olursunuz. Umarım nişanlınız ve bütün erkekler annesiyle karısı arasında güzel ve sağlam bir denge kurmayı başarırlar:)Dershaneye gidecektim çarşıya. Geç kalmıştım otobüsle gitsem yetişemeyecektim derse. Bende dedim eve bari gideyim sonra ışıkta karşıya gececektim baktım taksi duruyor neyse dedim bineyim. Kapıyı açtım allahım nasıl tatlı gülüyor. Neyse dedim iste şuraya gideceğim falan oda zaten benim gideceğim yerdeymiş durağı buyrun falan dedi. Neyse bindim Giderken biraz sohbet ettik işte sonra bana kartını verdi ararsınız taksi lazım olursa dedi. Zaten aynı mahallede oturuyormuşuz.
Aradan zaman gecti aslında otobüsle gidebilirdim ama bi yanım ara dedi. Neyse aradım müsait misiniz dedim. Tabi falan dedi geldi evin oraya çarşıya gittim yine kursa. Dekont verecektim sonra geri döneceğim bekler misiniz dedim. Tamam dedi. Giderken bi çay içelim mi dedi sagolun falan dedim. Cok şirin ama hemen kapılasım gelmedi. Yaş farkı vardı iki kez gördüm. Neyse biraz zaman sonra yine acelem vardı mersin e gidicem otobüse gec kalmamak için arkadasimi aradım beni götür diye çalışıyorum ama sizin o taraflarda arkadaşım var gelsin götürsün dedi meğer o benim iki kez çağırdığüm taksici. Baya bi süre konuşmadık ama tesadüf falan derken iyi muhabbet etmiştik.
Neyse sonra aradan zaman geçti bizimki bana mesaj attı. İyi akşamlar diye konuştuk falan derken bu günlere geldik. Allah daha güzel günler verir insallah ya.
Umarım. Ben veya onun sevgisinden şüphem yok. Bakalım zamanla hayat ne gösterir allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.Güzel hikayeymiş inşallah siz de güzel karar verirsiniz ve hep mutlu olursunuz. Umarım nişanlınız ve bütün erkekler annesiyle karısı arasında güzel ve sağlam bir denge kurmayı başarırlar:)
Ben zaten incitmek istemedim. Cok güzel açıklamışsınız. Bi kac gün gelip kalmak gerçekten bi hastalık durumunda benimle yaşaması gercekten isterim. Merhametsiz bir insan değilim o kadar. Ama şuan yeni evliyken eşya seçimimde bile ikinci planda olmak bi geride durup düşün dememe sebep oldu. Bende akıl danışmak için gerçekten böyle şeyler yaşayanlara sordum. Benim annem bana küs keşke olsada ona danışsam ama işte nasip işleri bunlar
İnşallah böyle olmaz.Evlendikten bikac ay sonra yine bu arkadas tarafindan acilacak konu sudur
Esim icin oncelik annemde ben yok gibiyim
Bosansam mi
Tesekkur ederim. Dediklerinizi deneyeceğim..Anladığım kadarıyla annesine hissettiği hassasiyet yüzünden, ona kendisini önemli hissettirmek, terk etmediğini göstermek istiyor. Siz yine konuşun nişanlınızla ama annen bizimle yaşamasın şeklinde değil, evlilik hazırlıklarım için heyecan duyuyorum ve bazı şeyleri birlikte yapmak istiyorum gibi giriş yapın konuya, hem tatsızlık çıkmaz, hem de onu da biraz rahatlatmış olursunuz, mutluluklar dilerim
O kadar vahim miyim?Resmen annesi ile oturacağı evi döşüyor. Sende köşe mindersin..
Bende böyle düşündüm ama dediğim gibi eşim korkuttu beni biraz. Anneci olması kv de sıkıntım yok şuanlık bakalım kısmet bunlar ya ben yinede tetikte bekleyeceğimZaten sen beğenmişsin eşyalarını zaten alınmış eşyaların yani ayrıca kadında ben gelmiyim falan demiş karışmak istemeyen biri demek ki ve bir anlaşmazlığınız da yokmuş belli ki gönlü olsun diye getirmiş yardım eder diye evdeki düzen size ait olur annesi tekmiş arada sizde kalabilir ama sınırları baştan çizerseniz sorun olmaz
Ya çocukta olsa ben sürekli dipdibe yaşamak istemem taki gerçekten bize ihtiyacı olursada kimseye yollamam ikisi ayrı şey ama şuan ben okuyorum yani illaki en iyi kv bile kulp takarCanim kv sizle kalacak garanti bisey esinle konus ha kaynanan iyise eger esine de bari ben hamile olana kadar yada cocuk olana kadar yalniz yasayalim ileri zamanda kaynananin destegi olur sana eger kisiligi kendi iyi biriyse bide ben esimle onceden sozlenip sozu atmistim iccamasir alisverisine bile kayinbabamla gitmistim ondan sonra sozu attik baristik kimsyee soylemedik sadece begendik gelin sizde gorun dedik kendi ailemizede onun ailesinede kimseyi karistirmadik... baska seylerede bakin falan deseler bile hayir biz bunu istiyoruz dedik inanki yoksa karissalarda biz evlenemezdik...
Ya çocukta olsa ben sürekli dipdibe yaşamak istemem taki gerçekten bize ihtiyacı olursada kimseye yollamam ikisi ayrı şey ama şuan ben okuyorum yani illaki en iyi kv bile kulp takarCanim kv sizle kalacak garanti bisey esinle konus ha kaynanan iyise eger esine de bari ben hamile olana kadar yada cocuk olana kadar yalniz yasayalim ileri zamanda kaynananin destegi olur sana eger kisiligi kendi iyi biriyse bide ben esimle onceden sozlenip sozu atmistim iccamasir alisverisine bile kayinbabamla gitmistim ondan sonra sozu attik baristik kimsyee soylemedik sadece begendik gelin sizde gorun dedik kendi ailemizede onun ailesinede kimseyi karistirmadik... baska seylerede bakin falan deseler bile hayir biz bunu istiyoruz dedik inanki yoksa karissalarda biz evlenemezdik...
ev uzak gelip gitmesi sorun oluyor bizle kalsın diyecek eşiniz
Ben niyetli değilim ama evi bile hususi uzak aldırttım.
Bi kadinin evde yalniz kalmasi kadar kotu bisey yok inanki ben cok uzuluyorum...Ya çocukta olsa ben sürekli dipdibe yaşamak istemem taki gerçekten bize ihtiyacı olursada kimseye yollamam ikisi ayrı şey ama şuan ben okuyorum yani illaki en iyi kv bile kulp takar
Bende evde iki gune bi tek kalacagimBi kadinin evde yalniz kalmasi kadar kotu bisey yok inanki ben cok uzuluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?