hepinizde böyle miydi sorun bizde mi?

Güzel hikayeymiş inşallah siz de güzel karar verirsiniz ve hep mutlu olursunuz. Umarım nişanlınız ve bütün erkekler annesiyle karısı arasında güzel ve sağlam bir denge kurmayı başarırlar:)

Güzel hikayeymiş inşallah siz de güzel karar verirsiniz ve hep mutlu olursunuz. Umarım nişanlınız ve bütün erkekler annesiyle karısı arasında güzel ve sağlam bir denge kurmayı başarırlar:)
Umarım. Ben veya onun sevgisinden şüphem yok. Bakalım zamanla hayat ne gösterir allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Canım bu anasını başına verecek yol yapıyor, nasıl olsa evlenince ''benim olacak, laf edemez, boşanamaz'' diye...dikkat et..neler görüyoruz okuyoruz.

Anladığım kadarıyla annesine hissettiği hassasiyet yüzünden, ona kendisini önemli hissettirmek, terk etmediğini göstermek istiyor. Siz yine konuşun nişanlınızla ama annen bizimle yaşamasın şeklinde değil, evlilik hazırlıklarım için heyecan duyuyorum ve bazı şeyleri birlikte yapmak istiyorum gibi giriş yapın konuya, hem tatsızlık çıkmaz, hem de onu da biraz rahatlatmış olursunuz, mutluluklar dilerim

Evlendikten bikac ay sonra yine bu arkadas tarafindan acilacak konu sudur

Esim icin oncelik annemde ben yok gibiyim
Bosansam mi
İnşallah böyle olmaz.

Konuştum bugün akıllandı gibi ama bakalım. Yarın kalan esyalar için birlikte gidelim dedi. Sen ne istersen öyle olsun demiş ya bakalım yarın ola hayrola

Tesekkur ederim. Dediklerinizi deneyeceğim..

Herşeyi eşimle aldık. Kendi paramızla. Ailesinin tek kuruşu girmedi evimize dolayısıyla söz hakkıda olmadı. Eşimde genelde kararları bana bıraktı,sen seç sen beğen gibi..

Resmen annesi ile oturacağı evi döşüyor. Sende köşe mindersin..

Canim kv sizle kalacak garanti bisey esinle konus ha kaynanan iyise eger esine de bari ben hamile olana kadar yada cocuk olana kadar yalniz yasayalim ileri zamanda kaynananin destegi olur sana eger kisiligi kendi iyi biriyse bide ben esimle onceden sozlenip sozu atmistim iccamasir alisverisine bile kayinbabamla gitmistim ondan sonra sozu attik baristik kimsyee soylemedik sadece begendik gelin sizde gorun dedik kendi ailemizede onun ailesinede kimseyi karistirmadik... baska seylerede bakin falan deseler bile hayir biz bunu istiyoruz dedik inanki yoksa karissalarda biz evlenemezdik...

Zaten sen beğenmişsin eşyalarını zaten alınmış eşyaların yani ayrıca kadında ben gelmiyim falan demiş karışmak istemeyen biri demek ki ve bir anlaşmazlığınız da yokmuş belli ki gönlü olsun diye getirmiş yardım eder diye evdeki düzen size ait olur annesi tekmiş arada sizde kalabilir ama sınırları baştan çizerseniz sorun olmaz

Bende böyle düşündüm ama dediğim gibi eşim korkuttu beni biraz. Anneci olması kv de sıkıntım yok şuanlık bakalım kısmet bunlar ya ben yinede tetikte bekleyeceğim

Ya çocukta olsa ben sürekli dipdibe yaşamak istemem taki gerçekten bize ihtiyacı olursada kimseye yollamam ikisi ayrı şey ama şuan ben okuyorum yani illaki en iyi kv bile kulp takar

Ya çocukta olsa ben sürekli dipdibe yaşamak istemem taki gerçekten bize ihtiyacı olursada kimseye yollamam ikisi ayrı şey ama şuan ben okuyorum yani illaki en iyi kv bile kulp takar

Bi kadinin evde yalniz kalmasi kadar kotu bisey yok inanki ben cok uzuluyorum...

Geçmiş olsuuuuunnnn.....
%100 annesini de yanına alacak yol yapıyor. Bırak bacım sen bu iş fenaa...

Eşin annesini de yanınıza alacak eşyaları bile ona seçtiriyor baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…