Hepsi ailem yüzünden ...!

Evet haketmeyen bir adamı baba yaptım

Mahjo bak daha önce boşanıyorum diye konu açmışsın neden boşanmadın? Rica ediyorum boşan git artık çocuğa da yazık bebek haliyle bağıran çapıran vuran kıran adamdan korkmuyor mu yazık bu çocuğa.

Başkası ile karıştırıyorsun beni sen kimse bana cocuk yapma demedi daha önce çıkan kısmetlerim hakkımda evlenme demişti .siz oh olsun der gibi yazmışsınız niye bu kdr kiricisinjz
Demedi mi emin misin gerçekten? Al bakalım 1.5 aylık evliyken açtığın konuya insanların yaptığı yorumlar:

Sakın çocuk düşünmeyin. Olumsuz yorum yapmak istemiyorum ama nasıl başlarsa öyle gidiyor maalesef bende Altı aylık evliliğimden ayrıldım aynı sizin gibi ilk ayalar canım cicim olması gerekirken kavga bağırıştı

Acele karar verdiğinizi düşündüm evlenmek için. Pardon da evde ne ile dolasacaksiniz ? Size nasıl davraniyorsa sizde öyle yapın ama bence hemen çocuk da dusunmeyin.

Çocuk yapmayın bu adamdan sakın

Cocugunuz da yokken(sakin belki duzelir diye cocuk yapmayin dü-zel-mi-yor!) ne güzel devlet memurusunuz isiniz de var yollayin gitsin kiymetli aileciginin evine!
Size acimayana acimayin.Bu insanla ömür gecmez.Kendinize yazik etmis olursunuz.

Bir ömür boyu çekilecek bir adam değil. Birde sakın hamile kalma. Gidişatın daha kötü olur.

Bi kendinize gelin. Epilepsi hastası diye değil karaktersiz oldugu icin boyle. Epilepsi hastaligı ile n3 alakası var allah aşkına. Öfke sorunu olan kişiliksiz biri esiniz. Işiniz de varmış bir zahmet bosanin çocuk hatrina. Böyle bir ortamda büyümesin yazık

Kendi düşen ağlamazmış. Burada bir suçlu varsa oda sensin kendi vicdanını rahatşatmak için eşine ve ailene suç atma. En başından belliymiş bu adam sen bu adamla evlenip çocuk yaparak kendi hayatını kendin bitirmişsin şimdi ağlamak bi işe yaramaz. Biz sana bırada boşan deriz sen bu kafayla gidip 2.çocuğu yaparsın.

Bi kendinize gelin. Epilepsi hastası diye değil karaktersiz oldugu icin boyle. Epilepsi hastaligı ile n3 alakası var allah aşkına. Öfke sorunu olan kişiliksiz biri esiniz. Işiniz de varmış bir zahmet bosanin çocuk hatrina. Böyle bir ortamda büyümesin yazık
Profesor demis 🤔

Demedi mi emin misin gerçekten? Al bakalım 1.5 aylık evliyken açtığın konuya insanların yaptığı yorumlar:

Emeğine sağlık!

Konu sahibi; bu kadar yazılana rağmen siz dilediğinizi yapmışsınız. Bu sizin seçiminiz. Kendi seçtiğiniz hayatı yaşıyorsunuz. Arada çocuga yazık olmuş ama dilerim hayat başka yerlerden yüzüne güler garibanın.

İlaçların ağır yan etkileri var sinir yapar dedi kendi kulağımla duydum
Tamam normaldir ilaçlar ağır zaten.
Ama benim yakınımda 50 yıldır epilepsi ve ilaçları kullanıyor.
O yan etkiler ve sinir böyle görülmedi.
Bu normal değil

Bildiğim kadarıyla epilepsi böyle bir hastalık değil.Kendiniz çalışıyorsunuz memursunuz başka kimin arkanızda olması gerek anlamadım.Çocuğunuz hastayken eşiniz gitmiyor diye gitmeniz gereken doktora gitmediniz mi?

Benim bildigim epilepsi boyle degildi ya
Yeni varyantmi anlamadim

Ailenizin niye sucu olsunki siz bile isteye evlenmisiniz
Bile isteye cocuk yapmisiniz

Ikincisi olmak zorundami ya
Ay kafayi yicem ya
Koskoca kadinsin isin var maasin var ayaklarin uzerinde durmak icin illa evlenmekmi gerek
Niye sirtinizi surekli sumsuk heriflere dayamak istersiniz anlamiyorum ya

Epilepsi olması ne alaka ? Bildiğiniz ruh hastası. Ne bekliyordun böyle bir adamdan çocuk yaparken ? Ailene boşuna suç atma , onlar baştan onaylamamış. Böyle pinti biri çocuğuna oyuncak alacak öyle mi ? Allah akıl fikir versin senin tarzı kadınlara. Aferin bak ne güzel yuva kurmuşsun. Ne güzel bir adama bebek yapmışsın. Sana üzülmedim ama çocuğa üzüldüm.
Sovecektik hani bunlara biz 😜

Bende 20 senedir Epilepsi hastasiyim ve cevremdekiler bile bilmiyor, esiniz maalesef Ruh hastasi.
Epilepsie öyle sinir yapan bir hastalik degil,esinizin Psikolojisi bozuk ve bunu perdelemek icin Epilepsiyi öne sürüyor.
Yahu profesor demis, ilaclar yapiyomus Alalalallala, adamceyiz bu ilaclari kullanmasa hafazan melek.

Geçmiş olsun kızınıza. Epilepsi böyle bir hastalık değil ama. Üniversitede çok yakın bir arkadaşım epilepsiydi, dünya iyisi naif bir çocuktu. Siz eşiniz basbayağı kötü, zalim. Hadi size zulmetmesine izin verdiniz de çocuğunuza nasıl izin veriyorsunuz? Alın arabayı kendiniz götürün hastaneye ya da çağırın taksiyi basın gidin. Neden ona muhtaç gibi davranıyorsunuz? Gerek var mı kendinize, çocuğunuza bu eziyeti çektirmeye? Kurtulun bu zalimden. Kendi acizliğinizden de.

Eşin kötü baba da ateşler içinde yanan çocuğu kucaklayıp arabayla kendin götürmek,ehliyetin yoksa taksiye atlamak ya da eşten dosttan yardım rica etmek gibi seçenekleri hiç kullanamayn sen nesin?
Bence oldukça kötü bir annesin. Yani okumamış, gün görmemiş, ne yapacağını bilmeyen, eli ekmek tutmayan bir kadın olsan vah vah diyeceğim, ama okumussun, bir sürü insanın kazanmak için biyerini yirttigi bir sınavı geçecek kadar da kafan basıyor maşallah. Devletten maaşın da var.
Bu kadar var içinde cocuguna yaşattığın hayata bak.
Kendin nasıl ailene suç buluyorsan çocuğun da ileride senin yanlış seçimin ve korkakligin yüzünden kişiliğinin geliştiği şu dönemlerde kendisinden her şeyi esirgeyen bir insanla onu muhatap ettiğin için seni suçlayacak.
Hem ailenin lafına neden bakıyorsun ki? Ailen ne derse desin. Senin maasin var, on bin maaş alan kocadan alacağın nafakan var. Gayet de güzel yaşar gidersin anan baban olmasa da. Sanki ne hayırları var ki sana???
Çocuğunu da bu sefillige mahkum etme, biraz cesur ol ve kararlarının Sonuclarina katlan.
Kötü koca seçmek senin suçun değildi belki ama hala evli kalmak ve çocuğunun da psikolojisini bozmak senin suçun.
Arkanda kimsenin olmasına gerek yok, sen çocuğunun arkasında ol yeter. sonuçta hepimiz alt nesilimizden sorumluyuz

Back
X