Hepsi ailem yüzünden ...!

Merhabalar beni bilen bilir eşimle epilepsi hastası bunu bilerek evlenmiştim ama evliliğinin ilk başından beri hep sorun sinir krizi kapı kirmalar sürahi kirmalar kendisi yüzünden erken doğum yaptım hamile iken yapmadığı kalmadı bu çocuğu kendin yaptın dedi özel hastaneye gitmek istiyorum dedim diye kafasında bardak kırmaya kalktı. Bizden Bi durum olmaz iki lafından biri ayrılık hep ben çabaladım yok senden önceki hayatımda daha mutlu idim. Sana dokunmak gelmiyor içimden
En son ailemin yanına gittim geçici olarak izin aldım isimden devlet memuruyum .aileler Bi şekilde bizi yine birleştirdi ortada cock var diye .kızım kreşe gidiyor hastalandı kaç gün ayağa kalkmadı özel bor doktora götürelim dedim kılını kıpırdatmadi ilçede yaşıyoruz sadece ilçenin açılın goturduk çocuğun durumu Git gide kötüleşdi ateşler içinde yanıyor ona rağmen götürmedi iyi bir doktora benim ısrarımla başka ilçenin açılın götürdü sadece. Birde götürdü bana ne değişti diyor götürdük de diyor insan evladı için boşuna gitsene olur yani. O gün dedim yani bu adamdan bana ne koca olur ne çocuğuma baba olur .evimize 15bin tl para giriyor .paramız olmasa anlarım çift maaş. Kızına asla oyuncak almaz 2 buçuk yaşında bir günde bebek alıp geleyim sevindereyim demedi. Hep ben karşılıyorum kızımın ihtiyaçlarimi kendi ihtiyaçlarını kreş parasını. Pazar parasını market bazen .Yani almıyorsun çocuğa bir şey deyince senin eve katkın yok cocuk ihtiyaçlarını karşılıyorum diye vermiyorsun diye karışmıyor mus .on bin TL maaş var .Yani gerçekten hasta Bi insanla evlendigim iicn çok pişmanım ailem de arkamda değil sürekli ayrılma barış olmaz ikincisi daha mı hayırlı olacak
Ayrılabilme imkanınız var. Neden kendinize ve evladınıza size afedersiniz pislik gibi davranan birini layık görüyorsunuz? Cocuğunuz kendisini hastayken ilgilenmeyen bir baba ile mi mutlu olucak? Bir arkadasım boşanmayıp sürekli kavga eden ailesi için bela okuyup ailesinden nefret ettiğini her fırsatta dile getiriyordu. Bazen anne babanın aynı catı altında olması iyi değildir. Aileniz çok istiyorsa yaşasın kocanızla.Boşuna çabalamayın. Yarın öbür gün başka biri ile hayat kurup cok mutlu olabilirsiniz. Allah büyük

Boşanmak için sizin ailenize ihtiyacınız yok birincisi bu. İkincisi memursunuz ama bir taksi bulup hastaneye çocuğunuzu götüremeyecek kadar mı acizsiniz ? Bana anlattıklarınız hep bahaneden ibaret geldi kusura bakmayın. Param olmasa çocuğum dediğiniz durumda olsa alyansımı satar gerekirse kucağımda yürüyerek götürürüm hastaneye. Kocam götürmemişmişmiş Allah korusun çocuk havale geçirse birşey olsa içinizi kocam götürmedi hastaneye, ailem boşanmama izin vermedi diye mi rahatlatacksınız. İnanın amacım sizi üzmek yada yaranıza basmak değil, dışarıdan görüneni yazıyorum. Belki sizde bahanelerle sığınmayıp mantıklı düşünebilirsiniz diye.

sevdiğim bir arkadaşım epilepsi hastası. ilaçlarını da kullanıyor. hiç böyle tepkilerini görmedim.
hastalığın arkasına saklanıyor eşiniz, eğer ilaçlardan diyorsa
tamamen karakter meselesi. ailenizi niye suçladınız onu anlamadım. kendi tercihinizle evlenmiş, kendi tercihinizle dönmüşsünüz işte.

Ayrılabilme imkanınız var. Neden kendinize ve evladınıza size afedersiniz pislik gibi davranan birini layık görüyorsunuz? Cocuğunuz kendisini hastayken ilgilenmeyen bir baba ile mi mutlu olucak? Bir arkadasım boşanmayıp sürekli kavga eden ailesi için bela okuyup ailesinden nefret ettiğini her fırsatta dile getiriyordu. Bazen anne babanın aynı catı altında olması iyi değildir. Aileniz çok istiyorsa yaşasın kocanızla.Boşuna çabalamayın. Yarın öbür gün başka biri ile hayat kurup cok mutlu olabilirsiniz. Allah büyük
Evet ailem bana yok ayrılırsan altına Mercedes araba alir 2.hanimi biner senin gözünün önünde gezmeye gelir senin zoruna gider diyor .pişman olursun diyor

Evet ailem bana yok ayrılırsan altına Mercedes araba alir 2.hanimi biner senin gözünün önünde gezmeye gelir senin zoruna gider diyor .pişman olursun diyor
Banane mercedes alsin ferrari alsin ben onume bakarim

Bende bosandim cocugumla, ex kocam gitti 40 bin euroluk audi araba aldi, eee napim oturup benle evliyken almadimi diyim.

Valla ben bu mantaliteyide anlamiyorum benim bosandigim adam bana huzur vermiyosa isterse ferrari alsin holding kursun... Bana huzur vermiyo ya varmi daha otesi

Adam benim sayemde oturum aldi ise girdi 40bin euroluk araba aldi 2.esinidi aldi cocukda yapti tintin gezdi...

Eeee napim? Bu disaridan gorunen, iceride neler olup bitiyo. Belki kadinin kafasina vura vura bindiriyo arabaya ay banane ya
Ben zaten onla huzurlu olsam ayrilmazdim...

Birakin su dusunceleri Allah askina ya
Ya bu deveyi gudeceksin yada bu diyardan gideceksin
Ozaman oturun esinizle huzursuz bi hayat icinde yasayin sirf sizden sonra evlenip Mercedes alma ihtimalini dusundugunuz icin

Ayrılmamak için bulduğunuz bahane bu mu 10 bin maaşla da Mercedes alınamaz.benim çocuğum öyle ateşlenecek ve eşimin Dr a götürmemesine göz yumacagim. Ertesi gün boşanma davası açarım öyle vicdan yoksunu adama

Senin esinin herseyi huy karakter ya da baska hastaligi var…epilepsi boyle birsey degil diye biliyorum hatta genetik, ilerde kizinda cikabilir ayni hastalik bu yuzden kontrol
Altinda tutman belki iyi olur.

Buarada ailen arkanda olsa iyiydi ama ne alaka hepsi ailen yuzunden🙄 ailen mi istedi onla evlenmeni birde cocuk yapmani? Gercekten tuhafsin

Ayrılmamak için bulduğunuz bahane bu mu 10 bin maaşla da Mercedes alınamaz.benim çocuğum öyle ateşlenecek ve eşimin Dr a götürmemesine göz yumacagim. Ertesi gün boşanma davası açarım öyle vicdan yoksunu adama
Ay cildirdim bu yoruma ya
Allahim ya valla insanlar ne dusunuyo ya
Mercedes alacakmis da nispet yapacakmista bu ne bicim orumcek agi olmus bir kafa ya

Yaw sorun bu mu
Yani? Binerse binsin, senin sirtindan insinde..

Iyi baska kadin gelip parasini yer diye omur boyu gecir bunla, ruh hastasi ol sende cocugunda🙄

Bosaninca adam Mercedese binecek diye evlenecek diye bosanmayim ama adam bana siddet uygulasin cocugu insan yerine koymasin
Bu neyin kafasi
Pes diyorum gercektende ya
Anneye hiç üzülmüyorum, ama çocuğa yazık.. inşallah güzel bir hayatı olur yavrunun

Merhabalar beni bilen bilir eşimle epilepsi hastası bunu bilerek evlenmiştim ama evliliğinin ilk başından beri hep sorun sinir krizi kapı kirmalar sürahi kirmalar kendisi yüzünden erken doğum yaptım hamile iken yapmadığı kalmadı bu çocuğu kendin yaptın dedi özel hastaneye gitmek istiyorum dedim diye kafasında bardak kırmaya kalktı. Bizden Bi durum olmaz iki lafından biri ayrılık hep ben çabaladım yok senden önceki hayatımda daha mutlu idim. Sana dokunmak gelmiyor içimden
En son ailemin yanına gittim geçici olarak izin aldım isimden devlet memuruyum .aileler Bi şekilde bizi yine birleştirdi ortada cock var diye .kızım kreşe gidiyor hastalandı kaç gün ayağa kalkmadı özel bor doktora götürelim dedim kılını kıpırdatmadi ilçede yaşıyoruz sadece ilçenin açılın goturduk çocuğun durumu Git gide kötüleşdi ateşler içinde yanıyor ona rağmen götürmedi iyi bir doktora benim ısrarımla başka ilçenin açılın götürdü sadece. Birde götürdü bana ne değişti diyor götürdük de diyor insan evladı için boşuna gitsene olur yani. O gün dedim yani bu adamdan bana ne koca olur ne çocuğuma baba olur .evimize 15bin tl para giriyor .paramız olmasa anlarım çift maaş. Kızına asla oyuncak almaz 2 buçuk yaşında bir günde bebek alıp geleyim sevindereyim demedi. Hep ben karşılıyorum kızımın ihtiyaçlarimi kendi ihtiyaçlarını kreş parasını. Pazar parasını market bazen .Yani almıyorsun çocuğa bir şey deyince senin eve katkın yok cocuk ihtiyaçlarını karşılıyorum diye vermiyorsun diye karışmıyor mus .on bin TL maaş var .Yani gerçekten hasta Bi insanla evlendigim iicn çok pişmanım ailem de arkamda değil sürekli ayrılma barış olmaz ikincisi daha mı hayırlı olacak
Kimin başına ne geleceği bilinmez ama siz bile bile lades demişsiniz.Ne yazık ki benimde nişanlım epilepsi hastalığı geçirmiş biriydi.Artik ilaç kullanmıyor ama aşırı sinir,cam, pencere tel ne varsa elinin altında kırmaları vardı.Senin eşinin aksine bu kişi aşırı eli açıktı bana.Surekli hediye,para ilgi midem bulaniyordu artık.Ben de artık onun gibi olmuştum (sinir bakımından) başka sebeplerle birlikte attım nişanı ama çok zor toparladım kendimi.Resmen sonraki ilişkim onun devamı olmuş saldırıyor, bağırıyor,küfrediyordum🙄Çok şükür yavaş yavaş sakinlestim.
Yuvani yik diyemem ama böyle gitmez bu işin sonunda sen de hastolursun.Gerekirse iyi bir zamaninizi yakala yardım almayı dene.Maddiyat için rahatsızlığıni sakın şekilde belirt.Sonrasi sana kalmis.Allah sabır versin

Kusura bakma da ailen gercekten aklı baliğ laflar etmemiş. Mercedes sizin aile huzurunuzdan daha mı onemli? demek ki ailenizin sözünü dinlememeniz gerekiyor. Merak etmeyin evladını atesler içinde bırakan biri. Sizin bakışacınız mercedes değil evladınız olmalı.

Eşiniz ne güzel kılıf bulmuş hastaligini . Herşey hal olabilir belki ama insafi olmayan , merhameti olmayan insan düzelmez. Ki kendi çocuğuna merhameti olmayan insandan hiç hayır gelmez. Yani kendi yapmıyor birde size engel olmaya çalışıyor. Salt kötülük bu.

Sizin bu adama hicbir şekilde ihtiyacınız bile yok. Ne diye çekiyorsunuz kahrını! Zararın neresinden dönseniz kârdır

Bu yazdığınızın pek epilepsi hastalığı ile ilgili yok daha çok karakterle ilgili var..
Bir çift terapisine gidin diyeceğim ama çocuğunu hastaneye götürmekten aciz bir adamın buna yanaşacağını sanmıyorum. Son çare yine gidin ailenizin yanına ve boşanacağınızı söyleyin.
Eve dönmek için terapiyi şart koşun ve ailesi eşinizi ikna etsin..

Bir ihtimal belki çare olabilir..

Pişman olur musunuz gerçekten?

Back
X