Merhabalar beni bilen bilir eşimle epilepsi hastası bunu bilerek evlenmiştim ama evliliğinin ilk başından beri hep sorun sinir krizi kapı kirmalar sürahi kirmalar kendisi yüzünden erken doğum yaptım hamile iken yapmadığı kalmadı bu çocuğu kendin yaptın dedi özel hastaneye gitmek istiyorum dedim diye kafasında bardak kırmaya kalktı. Bizden Bi durum olmaz iki lafından biri ayrılık hep ben çabaladım yok senden önceki hayatımda daha mutlu idim. Sana dokunmak gelmiyor içimden
En son ailemin yanına gittim geçici olarak izin aldım isimden devlet memuruyum .aileler Bi şekilde bizi yine birleştirdi ortada cock var diye .kızım kreşe gidiyor hastalandı kaç gün ayağa kalkmadı özel bor doktora götürelim dedim kılını kıpırdatmadi ilçede yaşıyoruz sadece ilçenin açılın goturduk çocuğun durumu Git gide kötüleşdi ateşler içinde yanıyor ona rağmen götürmedi iyi bir doktora benim ısrarımla başka ilçenin açılın götürdü sadece. Birde götürdü bana ne değişti diyor götürdük de diyor insan evladı için boşuna gitsene olur yani. O gün dedim yani bu adamdan bana ne koca olur ne çocuğuma baba olur .evimize 15bin tl para giriyor .paramız olmasa anlarım çift maaş. Kızına asla oyuncak almaz 2 buçuk yaşında bir günde bebek alıp geleyim sevindereyim demedi. Hep ben karşılıyorum kızımın ihtiyaçlarimi kendi ihtiyaçlarını kreş parasını. Pazar parasını market bazen .Yani almıyorsun çocuğa bir şey deyince senin eve katkın yok cocuk ihtiyaçlarını karşılıyorum diye vermiyorsun diye karışmıyor mus .on bin TL maaş var .Yani gerçekten hasta Bi insanla evlendigim iicn çok pişmanım ailem de arkamda değil sürekli ayrılma barış olmaz ikincisi daha mı hayırlı olacak