Hepsi ailem yüzünden ...!

Evet ailem bana yok ayrılırsan altına Mercedes araba alir 2.hanimi biner senin gözünün önünde gezmeye gelir senin zoruna gider diyor .pişman

Ailem para için bırakma diyor mutsuz olduğumu anlatamıyorum
İsterse BMW alsın

bakın bunu şimdi yazıyorsunuz. önceki bahaneniz ise tamamen ya pişman olursam , ya kocam yeni karısıyla paraları yerse... bahaneniz size , çocuğa harcanmayan parayı yeni eş yerse korkusuydu. yani çocuğa kim bakacak korkusunu sonradan yazdınız . ailenizin korkusu da yeni eş parayı yerse diye korkuyor.
öncelikle ailenizin size bakma zorunluluğu yok. çünkü herşeye siz karar verdiniz, sonuçlarına da siz katlanacaksınız.
çocuğu eşle beraber yaptınız. sorumluluğu paylaşacaksınız , evli kalsanız da boşansanız da.
şimdi siz çalışırken çocuğa kim bakıyor ?
Kreşe gidiyor tam gün

Gerçekten benim de içim şişti çünkü Bi yol arıyorum kendime ne yapacağım diye memlekete tayin istesem ailem orda rahatsız ederler beni .zaten ailemle yaşamak istemiyorum asla .ayrı bir ev daha iyi

Evet ailem bana yok ayrılırsan altına Mercedes araba alir 2.hanimi biner senin gözünün önünde gezmeye gelir senin zoruna gider diyor .pişman olursun diyor
Bu adam sana mercedes mi alicam dedi onu anlamadim, adam yarali parmagina isemem diyo, cocuk icin pisman, evliligine devam edersen pisman olucaksin asil, seni sevmeyen bi adamla yasadigin icin mutlu olucagini falan mi saniyosun? O adam cocuguna yürekten gelerek sarilip opuyo mu hic? Hala mercedes alirmis 2. hanimina, elin kadinina istrrse jet alsin, bana, cocuguna bi faydasi olmayacaksa ne edeyim o adami?

Eşimin bir Akrabası da epilepsi hastası ama oldukça hanım bir kadındır. Eşinizin sorunu epilepsi değil, psikolojisinin bozuk olması.

Sizin yerinizde olsam iyi bir bakici arastiririm anlasirim
Bu cocuk normal zamanda krese gidiyor, olurda hasta olursa 100 tl yerine 150 veririm amac isimi gorsun cocugumu emanet edebileyim
Sonucta bu cocuk her gun hasta olmuyor demi
1 ayda 20 is gunu var en fazla 5gun hastalansa 750 tl eder. Oda en fazla yani

Merhabalar beni bilen bilir eşimle epilepsi hastası bunu bilerek evlenmiştim ama evliliğinin ilk başından beri hep sorun sinir krizi kapı kirmalar sürahi kirmalar kendisi yüzünden erken doğum yaptım hamile iken yapmadığı kalmadı bu çocuğu kendin yaptın dedi özel hastaneye gitmek istiyorum dedim diye kafasında bardak kırmaya kalktı. Bizden Bi durum olmaz iki lafından biri ayrılık hep ben çabaladım yok senden önceki hayatımda daha mutlu idim. Sana dokunmak gelmiyor içimden
En son ailemin yanına gittim geçici olarak izin aldım isimden devlet memuruyum .aileler Bi şekilde bizi yine birleştirdi ortada cock var diye .kızım kreşe gidiyor hastalandı kaç gün ayağa kalkmadı özel bor doktora götürelim dedim kılını kıpırdatmadi ilçede yaşıyoruz sadece ilçenin açılın goturduk çocuğun durumu Git gide kötüleşdi ateşler içinde yanıyor ona rağmen götürmedi iyi bir doktora benim ısrarımla başka ilçenin açılın götürdü sadece. Birde götürdü bana ne değişti diyor götürdük de diyor insan evladı için boşuna gitsene olur yani. O gün dedim yani bu adamdan bana ne koca olur ne çocuğuma baba olur .evimize 15bin tl para giriyor .paramız olmasa anlarım çift maaş. Kızına asla oyuncak almaz 2 buçuk yaşında bir günde bebek alıp geleyim sevindereyim demedi. Hep ben karşılıyorum kızımın ihtiyaçlarimi kendi ihtiyaçlarını kreş parasını. Pazar parasını market bazen .Yani almıyorsun çocuğa bir şey deyince senin eve katkın yok cocuk ihtiyaçlarını karşılıyorum diye vermiyorsun diye karışmıyor mus .on bin TL maaş var .Yani gerçekten hasta Bi insanla evlendigim iicn çok pişmanım ailem de arkamda değil sürekli ayrılma barış olmaz ikincisi daha mı hayırlı olacak
Çok üzüldüm.Ne diyeceğimi bilemiyorum ama zararın neresinden dönersen kardır.

Uzaklaştırma kararı al. Ev tut kendine . İyi bir avukatla görüş.. Yapabilirsin..Hem maddi hem de manevi tazminat aç.

Düzeldiğini sanırsın. Dönüp dolaşıp, yine başa sarar.
Allah yardımcın olsun..🤲

Banane mercedes alsin ferrari alsin ben onume bakarim

Bende bosandim cocugumla, ex kocam gitti 40 bin euroluk audi araba aldi, eee napim oturup benle evliyken almadimi diyim.

Valla ben bu mantaliteyide anlamiyorum benim bosandigim adam bana huzur vermiyosa isterse ferrari alsin holding kursun... Bana huzur vermiyo ya varmi daha otesi

Adam benim sayemde oturum aldi ise girdi 40bin euroluk araba aldi 2.esinidi aldi cocukda yapti tintin gezdi...

Eeee napim? Bu disaridan gorunen, iceride neler olup bitiyo. Belki kadinin kafasina vura vura bindiriyo arabaya ay banane ya
Ben zaten onla huzurlu olsam ayrilmazdim...

Birakin su dusunceleri Allah askina ya
Ya bu deveyi gudeceksin yada bu diyardan gideceksin
Ozaman oturun esinizle huzursuz bi hayat icinde yasayin sirf sizden sonra evlenip Mercedes alma ihtimalini dusundugunuz icin
İşte Mercedes muhabbetini yapan ailem .babam aradı tamam ayrıl kızım ama bu adam yarın bir gün çocuğu görmeye gelir altına lux araba alır yanında yeni eşi olur zoruna gider dedi bu yorumu yapan oz babam

İşte Mercedes muhabbetini yapan ailem .babam aradı tamam ayrıl kızım ama bu adam yarın bir gün çocuğu görmeye gelir altına lux araba alır yanında yeni eşi olur zoruna gider dedi bu yorumu yapan oz babam
hayır gitmez yeterki benim hayatımdan çıksın,sizde ana baba olun benim arkamda durun deseydiniz ya keşke

Ailemle konuşmak Hiç içimden gelmiyor artık büyük bir soğukluk var içimde annem zaten hiç yavrum kızım demedi

Valla senin b.k herifin lüks araba alacağı yok alsa da zaten kimseye bindirmez cimrilikten ölüyor.

Eski konuna baktım Mahjocum, valla ailen de 5 para etmez insanlar topluluğu. Asl aileni dinleme, bence boşan çocuğuna bakmayacaklarsa aileni de toptan sil at gitsin seni dibe çekiyorlar.

Ailenizle durumun alakasi ne anlayamadim, siz biraz kendi tercihlerinizin arkasında durmak yerine kimi suçlasam acaba diye dusunuyorsunuz sanirim.
Memurmuşsunuz çalisiyorsunuz ailenizin yanina gitmek zorunda degilsiniz, arkanizda durmalarinada gerek yok isterseniz gayet guzel bosanip hayatinizi kurabilirsiniz bence.
Açılına gittik dediğiniz ne anlayamadim

Esinizin davranislari sanki epilepsiden cok karakterle ilgili bir durum. Bende böyle bir insanla devam etmezdim, ama ailenizi dinlemeye tercih etmissiniz.
Aynen bence de öyle, nithekim benim kuzenimin eşi de epilepsi hastası, abi dünyalar iyisi melek gibi bir insan maşallah. Bu durumda hem konu sahibine hem de çocuğa yazık. En çok da çocuğa.

Doktoru kullandığı ilaçları için dozunu artirirsam ortalığı kırar geçersin diyor ki artmamisken kırıp döküyor
E tamam da nereye kadar gidecek bu böyle? Bir de aileniz neden ikinci daha mı iyi olacak diyor. Yahu boşanan birinin illa ki evlenmesi mi gerek zaten mesleğiniz var. Gayet güzel kendi ayaklarınızın üzerinde durursunuz. Hem belki daha iyisi de çıkabilir karşınıza. Ama başkalarına bel bağlayarak değil kendinize güvenerek karar verin.

Ben sizin eski konularınızı az çok hatırlıyorum.
"Git, sırf evlenmiş olmak için tanımadığın etmediğin adamla evlen, hiç vakit kaybetmeden de çocuk yap" dememiştir herhalde aileniz.
Suçu başkalarına atınca hayatınız güzelleşmiyor. Kötü bir seçim yapmışsınız tamam ama devam ettirmek zorunda değilsiniz.
Boşanmak için ailenizden izin almak zorunda da değilsiniz.

Back
X