Haline üzüldüm.
Ne okuyorsun? Dil biliyor musun? Nelere yatkınlığın var?
Evden tercüme yapabilirsin, el işine yatkından bir şeyler yapıp satabilirsin.
Biyokimya mühendisliği okuyorum, ingilizce biliyorum ama öyle tercüme yapacak kadar iyi değil
El işi gibi bi marifetimde yok malesef ... Keşke olsa bi ara keçeden bişeyler yapayım dedim ona da az 50 tl bile olsa para gerek o 50 tl bile benim için yeri geliyor önemli oluyor ki yaptıklarımi satmakta epey sürecek yine biraz zaman da alacak..
Kaçıncı sınıftasın ?Biyokimya mühendisliği okuyorum, ingilizce biliyorum ama öyle tercüme yapacak kadar iyi değil
El işi gibi bi marifetimde yok malesef ... Keşke olsa bi ara keçeden bişeyler yapayım dedim ona da az 50 tl bile olsa para gerek o 50 tl bile benim için yeri geliyor önemli oluyor ki yaptıklarımi satmakta epey sürecek yine biraz zaman da alacak..
Ne yapıp edip okulunu bitirmelisin, süper bir bölüm okuyorsun hemen iş bulacağına eminim.
Restoran veya süpermarket zincirlerinde part-time olarak çalışabilirsin belki?
Kaçıncı sınıftasın ?
Makale tez yazımı yapabilirsin
gittim daha önce, bi numara verdiler aradim gorsutum sigorta gözüküyor eşimin üstüne sanırım onlarda kendince haklı dolandırıcı çok geçiştirir gibi yaptilar, sonra numarami falan aldılar açıkçası pekte ilgiletnmedler hala bekliyormKısa sürede çözüm bulmak lazım.Belediye ye de gidebilirsiniz. Yardım sağlıyorlar sanırım.
Hemen instagram' dan satış deniyor böyle konularda ama maalesef o kadar kolay değil orada da tanınmak, müşteri edinmek. Milyar tane dükkan var. Kaymakamlığa gidin yardımcı olurlar sanıyorum, part time çalışma imkanınız var mı ? Ne kadar kazansanız kâr.
Makale yazımı veren yerler var googledan bi bak mail ato nasil oluyor son sene sayılır derslerim uzaması insAllah tabikide
gittim daha önce, bi numara verdiler aradim gorsutum sigorta gözüküyor eşimin üstüne sanırım onlarda kendince haklı dolandırıcı çok geçiştirir gibi yaptilar, sonra numarami falan aldılar açıkçası pekte ilgiletnmedler hala bekliyorm
Yarabbim yar ve yardimcimiz olsun ben de 2 cocukla baba evine dondum bosanacam. Seni anliyorum cok zor cocuklarin babasida hic nafaka yollamiyo bana aynen bakamiyosan bize ver cocuklari da dedi kac kez. Nafakayi sirf cocugu alabilmek icin vermiyolar bizi surundurmek icin ama yilma Allahima dua et bi kapi acsin bize insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?