Her anlamda çok zor durumdayım

bofobof

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
363
240
18
aynen öyle ... Maddi manevi... Ne yapsam boş...bi çocuğum var ayrılma noktasindayım eşimle
Bi zamana kadar birikimlerim vardı malesef tükendi zaten eşten dosttan yeterince destek aldık ailecek
Babam deseniz 5 para etmez bi iş beceremez
Erkek kardeşim zaten evi Otel gibi kullanır daha annemin elinde avucunda ne varsa alır götürür vermese öyle rezillik verse öyle olmuyor
Sırf bu zamana kadar etrafa rezil olmayayım yeterince herkese çirkin göründük maddi yardım olsun manevi destek istemek açısından....
Bu arada öğrenciyim çalışmak istedim ama bebeğim daha 9 aylık... Bu kadar yaşadığım acı ve izdiraptan sütum daha oğlum 3 aylıkken kesildi... Annem bebeğe bakıyor ama o da mecbur maddi anlamda babamın beceremedigi eksik kaldığı şeylerden dolayi işyerine gidiyor tamamen alt üst olmayalım bari bi müddet daha idare edelim diye
O sebeple annem tamamen bakamiyör bi akrbaya oğluma baksın diye vermek için asla guvenemiyorum neler neler duyuyoruz ki etrafımda bu kadar akraba değil Akbaba varken... Borç istemeye kalkistim herkes sanki kabahat isliyormusum yada küçümsemek haklariymis gibi davranınca olmadı...

Mahkemenin ilk duruşmasında nafaka bağlar hakim en azından idare ederim dedim hakim geçici hakimdi zaten OHAL yüzünden pekte ilgilenmedi duruşmayı erteleyip nafaka vermedi... Ha bu çocuğun babası var ondan iste eksiklerini derseniz onu da denedim sırf yildirma politikası ayrıca ya bakamayacaksan ver çocuğumu yaa ben bişeyine bakmam diyen tiplerden ...
kizlar kisacasi zordayim ... Maddi olarak daha zordayim...
su an dışarda 1 metre kar var ve soba kalorifer diye bişey yok yorgan altında aglayarak ve ellerim titreyerek yazıyorum bugün aç uyuyorum ama umrumda değil oğlumun maması pazartesiye kadar ancak yetecek ve ben ona sabah ne yedirsem nasil daha idare etsem diye onun kaygisindayim ... bebekten ancak fırsat buldum nette bişeyler araştırdım ama bulamadım net olarak bişeyler , artık her açıdan yoruldum ama sindi encokta maddi anlamda ... calisamiyorum evde yapilacak para kazanacak neler var nolur bana onerin soyleyin

Tonla görev sorumLulugüm var hem anne olmak hem baba çocuğuma.. Bunun üstüne sırf çocuğum için ilerde daha iyi şartlar olsun diye okulumu bırakmak istemiyorum bunlarda geçecek ama nasıl... Bu hayat düzenimin içinde bi miktar para kazanmak için ne yapayım? Artık o kadar yıprandimki bi kaç sene önceki halime bakınca bu ben miyim diyorum ...

bana akıl verin ne yapayım en azından iki 3 ay daha idare etmem gerek maddi açıdan bana öneriniz ne olabilir

Merhaba öncelikle Allah yardımcınız olsun. Bizim bir tanıdığımız vardı aynı bu durumda eşinden ayrıldı . Eşi yardım etmeyi bırakın kadını her açıdan sömürmeye çalıştı. Kendisi nin 3 tane oğlu var. Kadın evde takı yaptı satmaya çalıştı avOn satmak çalıştı daha sonra biraz birikim yapınca düğün süsleri satmaya başladı be baya iyi kazanıyor su anda. çok zor günler geçirdi ki 3 erkek çocuk ile gerçekten zordu. Sabretti pes etmedi ve imkanlarını kullandı . 2-3kuruş demedi kazanmasına baktı. Sizde yılmayın. Bir tl lik boncuk alıp ipe şekiller verip instagramda satıyordu böyleydi .

Haline üzüldüm.

Ne okuyorsun? Dil biliyor musun? Nelere yatkınlığın var?

Evden tercüme yapabilirsin, el işine yatkından bir şeyler yapıp satabilirsin.

Haline üzüldüm.

Ne okuyorsun? Dil biliyor musun? Nelere yatkınlığın var?

Evden tercüme yapabilirsin, el işine yatkından bir şeyler yapıp satabilirsin.

Biyokimya mühendisliği okuyorum, ingilizce biliyorum ama öyle tercüme yapacak kadar iyi değil
El işi gibi bi marifetimde yok malesef ... Keşke olsa bi ara keçeden bişeyler yapayım dedim ona da az 50 tl bile olsa para gerek o 50 tl bile benim için yeri geliyor önemli oluyor ki yaptıklarımi satmakta epey sürecek yine biraz zaman da alacak..

Ne yapıp edip okulunu bitirmelisin, süper bir bölüm okuyorsun hemen iş bulacağına eminim.

Restoran veya süpermarket zincirlerinde part-time olarak çalışabilirsin belki?

Kaçıncı sınıftasın ?
Makale tez yazımı yapabilirsin

Allah ım yardımcınız olsun,çok üzüldüm,çocuğunuzda şu anda soğukta sanırım.
İnşallah kısa zamanda toparlanırsınız.
İnsta. dan komisyonlu satış yapabilirsiniz belki.Net den bi araştırın bence.

Ne yapıp edip okulunu bitirmelisin, süper bir bölüm okuyorsun hemen iş bulacağına eminim.

Restoran veya süpermarket zincirlerinde part-time olarak çalışabilirsin belki?

lcw part time is icin başvurdum ama sonra bebeğim rahatsizlandi bide dedim ya annem bazen bakmıyor mecbur günün yarısı benim onunla olmam lazım
Diğer tüm zamanım okula ait .. Evde böyle internetle yapabileceğim bişey varsa ben emeğimle bişey yapayım istiyorum tabi öyle bişey yapabilirsin banada bebeğimle olan zamanında uygun olacak şeyler arıyorum

Hemen instagram' dan satış deniyor böyle konularda ama maalesef o kadar kolay değil orada da tanınmak, müşteri edinmek. Milyar tane dükkan var. Kaymakamlığa gidin yardımcı olurlar sanıyorum, part time çalışma imkanınız var mı ? Ne kadar kazansanız kâr.

Kısa sürede çözüm bulmak lazım.Belediye ye de gidebilirsiniz. Yardım sağlıyorlar sanırım.
gittim daha önce, bi numara verdiler aradim gorsutum sigorta gözüküyor eşimin üstüne sanırım onlarda kendince haklı dolandırıcı çok geçiştirir gibi yaptilar, sonra numarami falan aldılar açıkçası pekte ilgiletnmedler hala bekliyorm

Sanırım evet haklısınız ,acil çözüm gerek

Yarabbim yar ve yardimcimiz olsun ben de 2 cocukla baba evine dondum bosanacam. Seni anliyorum cok zor cocuklarin babasida hic nafaka yollamiyo bana aynen bakamiyosan bize ver cocuklari da dedi kac kez. Nafakayi sirf cocugu alabilmek icin vermiyolar bizi surundurmek icin ama yilma Allahima dua et bi kapi acsin bize insallah

ogrencıyım dıyosun devletten ogrenım kredısı alıyor musun ? Almıyorsan basvur mutlaka .. Bir baba çocuguyla nasıl ılgılenmez aklım almıyor ya nasıl bu kadar vıcdansız olabılıyor ınsanlar Kk da kı bu konuları okudukca esım olacak kısıye aıleme vs daha da sukredıyorum .. Allah yardımcınız olsun en cok bebıse uzuldum

o nasil oluyor son sene sayılır derslerim uzaması insAllah tabikide
Makale yazımı veren yerler var googledan bi bak mail at
Çok iyi fiyatlar vermiyor ama hiç yoktan iyidir
Birde danışman hocan yada konuşabileceğin başka bir hocan varsa durumu anlat
Ziraat bahçesinde
Kütüphanede
Yemekhanede
Labaratuarda part time çalışabilirsin

Şu an gidebileceğiniz kimse yok mu ? .Hakikatten çok soğuk ,bir kaç günlüğüne bile olsa,en azından iş bulana kadar.

Rabbim tez zamanda aydınlığa cikarsin bizi ... yavrularımizin yuzune baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…