Gaziantep yazıyor ama doğrumudur bilemiyorumHangi şehirdesiniz ?
Makale yazımı veren yerler var googledan bi bak mail at
Çok iyi fiyatlar vermiyor ama hiç yoktan iyidir
Birde danışman hocan yada konuşabileceğin başka bir hocan varsa durumu anlat
Ziraat bahçesinde
Kütüphanede
Yemekhanede
Labaratuarda part time çalışabilirsin
Şu an gidebileceğiniz kimse yok mu ? .Hakikatten çok soğuk ,bir kaç günlüğüne bile olsa,en azından iş bulana kadar.
İnsanlıktan nasiplerini almamışlar öyle davranıyorlar iseDanisma hocama bahsettim zaten durumu ama o da sanki bana dilenci muamelesi yaptı bide durumumu kimseye pek anlatmak istemiyorum daha doğrusu anlatamıyorum danışman hocama ve bi kaç arkadaşıma bahsedilen vebaliymisim gibi davranın çekiniyorum anlatmaya simdide ister istemez sosyal bi baskı hissediyorum
Danisma hocama bahsettim zaten durumu ama o da sanki bana dilenci muamelesi yaptı bide durumumu kimseye pek anlatmak istemiyorum daha doğrusu anlatamıyorum danışman hocama ve bi kaç arkadaşıma bahsedilen vebaliymisim gibi davranın çekiniyorum anlatmaya simdide ister istemez sosyal bi baskı hissediyorum
Ben de çok üzüldüm. Kaç yaşındasın?Bir iş bulana kadar kalacak yer bulamaz mısın? Daha sıcak bir yer.Her şey güzel olacak inşallah. Bölümünü bitirdiğinde iş bulabilirsin hemen. Ama şimdi acil bir çözüm gerek. Var mı biri?Hangi şehirdesin? Ben de öğrenciyim ama pek bir şey olmasa da elimden geleni yapmak isterim.
Evet Gaziantep yazıyormuş .TeşekkürlerGaziantep yazıyor ama doğrumudur bilemiyorum
Asla öyle hissettirmeni gerektirecek hiç bir şey yok ...Hepimiz aynı duruma düşebilecek adaylarız. Hangi şehirdesiniz ?
Esinle ayrilmana sebep akrabalarinmi
Canım özelden mesaj atarsan elimden geleni yapmak isterim bebeğin için eksik gedik ne varsa
güzel düşünüyorsun ama bence atladığın birşey varİnce nezaketiniz için çok teşekkür ederim :) ama yanlış anlamazsınız ben kendim yapabileceğim birseyler olsun bebeğime emeğim olani vermek istiyorum
Umarim beni anlarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?