Her anlamda çok zor durumdayım

Öğrenime basvurdunuz mu? Bebeği babaya verseniz babaanne falan bakamaz mi acaba ? Kömür dagitiyomus galiba kaymakamlık oraya da basvursaniz.bir de bazı bankalar eğitim için kredi veriyor okul bitince ödeniyor sanırım ya da belli bir ay sonra ödeniyor onu da bir araştırın isterseniz. Denizbank veriyordu galiba. Ya bizde bi şeyler yapabilsek keşke. Yanlis anlamazsaniz biz biraz bebek mamasi ve ısınma için bi şeyler yollasak havalar çok soğuk siz de bebek de hasta olmayın ... Allah yardimciniz olsun, çok zor bir sınav.

Ben de çok üzüldüm. Kaç yaşındasın?Bir iş bulana kadar kalacak yer bulamaz mısın? Daha sıcak bir yer. Her şey güzel olacak inşallah. Bölümünü bitirdiğinde iş bulabilirsin hemen. Ama şimdi acil bir çözüm gerek. Var mı biri?Hangi şehirdesin? Ben de öğrenciyim ama pek bir şey olmasa da elimden geleni yapmak isterim.

Danisma hocama bahsettim zaten durumu ama o da sanki bana dilenci muamelesi yaptı bide durumumu kimseye pek anlatmak istemiyorum daha doğrusu anlatamıyorum danışman hocama ve bi kaç arkadaşıma bahsedilen vebaliymisim gibi davranın çekiniyorum anlatmaya simdide ister istemez sosyal bi baskı hissediyorum

Şu an gidebileceğiniz kimse yok mu ? .Hakikatten çok soğuk ,bir kaç günlüğüne bile olsa,en azından iş bulana kadar.

Akraba değil Akbaba zaten hepsi... olsa neden duralım ki ayrıca Allahım muhtaç etmesin oylesi insanlara
Beni bu hale getiren eşimle arama fitne sokan insanlardan çocuğum ve benim için iyilik beklemem kabahat olur

İnsanlıktan nasiplerini almamışlar öyle davranıyorlar ise
Böyle insanları anlamıyorum hep kaf dağında kalacaklar heralde elbet düşerler bir gün
Halden anlayacak birisi mutlaka vardır

Asla öyle hissettirmeni gerektirecek hiç bir şey yok ...Hepimiz aynı duruma düşebilecek adaylarız. Hangi şehirdesiniz ?

Sende okuluna dikkat et canım düşünce için teşekkür ederim dua etsen temiz kalbine o bile yeter bana :) az bir dişimi sıkma lazım 2 3 ay kadar sonra inşallah kolay olur Allahın izniyle gerisi

Kızlar burdaki yorumlarınız bi nebze olsun bana psikolojik olarak yetti bile ... Sağolun varolun...

Anlıyorum canım, belediye veya kaymakamlıkta tanıdıkları olan varsa G.Antepden mutlaka yardım almalıyız sana.

Forumda gaziantepliler vardır elbet
Belki eli uzanabilecek olanlar vardır
Tanıdık vs vasıtası malesef gerekiyor bu yardım işlerinde
bofobof birde 183 arasan belki oradan birşey çıkabilir

gencecik bir kadını kucağında bebeğiyle mağdur edip şu satırları yazdıracak hale getirenlere yazıklar olsun. O kaynanan ve koca bozuntusu umarım daha beter duruma düşerler. Okulun bitince çok güzel bir mesleğin olacak. Umarım şu günlere bakıp nereden nereye dersin. Okurken içim parçalandı. Asla utanma utanması gereken sen değilsin. Umarım gaziantepte sosyal kuruluşları tanıyanlar çıkar buradan da sana referans olurlar.

İnce nezaketiniz için çok teşekkür ederim :) ama yanlış anlamazsınız ben kendim yapabileceğim birseyler olsun bebeğime emeğim olani vermek istiyorum
Umarim beni anlarsınız
güzel düşünüyorsun ama bence atladığın birşey var
Bu yardımlaşmaktır aslında
Birine mutlu olması için fırsat vermektir
Bebeğine faydası dokunan mutlu olur senin yükün azalır
Okulun bitecek az bir zamanda çok daha iyi imkanlara erişeceksin
Bu yardım emanet sende
O zaman sende hem kendini mutlu etmek hem ihtiyaç sahibinin yükünü hafifletebilmek için bir başkasına elinden geleni yapar emaneti başkasına devretmiş olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…