- 27 Eylül 2016
- 2.336
- 2.708
- 63
İnce nezaketiniz için çok teşekkür ederim :) ama yanlış anlamazsınız ben kendim yapabileceğim birseyler olsun bebeğime emeğim olani vermek istiyorum
Umarim beni anlarsınız
Sende okuluna dikkat et canım düşünce için teşekkür ederim dua etsen temiz kalbine o bile yeter bana :) az bir dişimi sıkma lazım 2 3 ay kadar sonra inşallah kolay olur Allahın izniyle gerisi
Haklısın bugün bize yarın biz bir başkasına.güzel düşünüyorsun ama bence atladığın birşey var
Bu yardımlaşmaktır aslında
Birine mutlu olması için fırsat vermektir
Bebeğine faydası dokunan mutlu olur senin yükün azalır
Okulun bitecek az bir zamanda çok daha iyi imkanlara erişeceksin
Bu yardım emanet sende
O zaman sende hem kendini mutlu etmek hem ihtiyaç sahibinin yükünü hafifletebilmek için bir başkasına elinden geleni yapar emaneti başkasına devretmiş olursun
Forumda gaziantepliler vardır elbet
Belki eli uzanabilecek olanlar vardır
Tanıdık vs vasıtası malesef gerekiyor bu yardım işlerinde
bofobof birde 183 arasan belki oradan birşey çıkabilir
güzel düşünüyorsun ama bence atladığın birşey var
Bu yardımlaşmaktır aslında
Birine mutlu olması için fırsat vermektir
Bebeğine faydası dokunan mutlu olur senin yükün azalır
Okulun bitecek az bir zamanda çok daha iyi imkanlara erişeceksin
Bu yardım emanet sende
O zaman sende hem kendini mutlu etmek hem ihtiyaç sahibinin yükünü hafifletebilmek için bir başkasına elinden geleni yapar emaneti başkasına devretmiş olursun
Annenizin ellerinden hürmetle öpüyor, saygıyla önünde eğiliyorumTabiki bu senin en doğal hakkın ama destek almak kötü bişey değil ki bende babasız büyüdüm annem bizi tek başına büyüttü dört kardeştik çok aç uyuduk yiyecek kuru ekmek bile yoktu isinicak imkan annem merdiven silip temizlik yapardı çalıştı öyle okut tu büyüttü hepimizi birimiz öğretmen birimiz gazeteci birimiz güzellik uzmanı bende ana okulu öğretmeni oldum ama büyüdük oylede boylede geçti o günler kimsemiz yoktu o günler geldi aklıma dua et ve evladın dan vazgeçme ne olursa olsun bırakma onu geçicek bu günler
aynen öyle ... Maddi manevi... Ne yapsam boş...bi çocuğum var ayrılma noktasindayım eşimle
Bi zamana kadar birikimlerim vardı malesef tükendi zaten eşten dosttan yeterince destek aldık ailecek
Babam deseniz 5 para etmez bi iş beceremez
Erkek kardeşim zaten evi Otel gibi kullanır daha annemin elinde avucunda ne varsa alır götürür vermese öyle rezillik verse öyle olmuyor
Sırf bu zamana kadar etrafa rezil olmayayım yeterince herkese çirkin göründük maddi yardım olsun manevi destek istemek açısından....
Bu arada öğrenciyim çalışmak istedim ama bebeğim daha 9 aylık... Bu kadar yaşadığım acı ve izdiraptan sütum daha oğlum 3 aylıkken kesildi... Annem bebeğe bakıyor ama o da mecbur maddi anlamda babamın beceremedigi eksik kaldığı şeylerden dolayi işyerine gidiyor tamamen alt üst olmayalım bari bi müddet daha idare edelim diye
O sebeple annem tamamen bakamiyör bi akrbaya oğluma baksın diye vermek için asla guvenemiyorum neler neler duyuyoruz ki etrafımda bu kadar akraba değil Akbaba varken... Borç istemeye kalkistim herkes sanki kabahat isliyormusum yada küçümsemek haklariymis gibi davranınca olmadı...
Mahkemenin ilk duruşmasında nafaka bağlar hakim en azından idare ederim dedim hakim geçici hakimdi zaten OHAL yüzünden pekte ilgilenmedi duruşmayı erteleyip nafaka vermedi... Ha bu çocuğun babası var ondan iste eksiklerini derseniz onu da denedim sırf yildirma politikası ayrıca ya bakamayacaksan ver çocuğumu yaa ben bişeyine bakmam diyen tiplerden ...
kizlar kisacasi zordayim ... Maddi olarak daha zordayim...
su an dışarda 1 metre kar var ve soba kalorifer diye bişey yok yorgan altında aglayarak ve ellerim titreyerek yazıyorum bugün aç uyuyorum ama umrumda değil oğlumun maması pazartesiye kadar ancak yetecek ve ben ona sabah ne yedirsem nasil daha idare etsem diye onun kaygisindayim ... bebekten ancak fırsat buldum nette bişeyler araştırdım ama bulamadım net olarak bişeyler , artık her açıdan yoruldum ama sindi encokta maddi anlamda ... calisamiyorum evde yapilacak para kazanacak neler var nolur bana onerin soyleyin
Tonla görev sorumLulugüm var hem anne olmak hem baba çocuğuma.. Bunun üstüne sırf çocuğum için ilerde daha iyi şartlar olsun diye okulumu bırakmak istemiyorum bunlarda geçecek ama nasıl... Bu hayat düzenimin içinde bi miktar para kazanmak için ne yapayım? Artık o kadar yıprandimki bi kaç sene önceki halime bakınca bu ben miyim diyorum ...
bana akıl verin ne yapayım en azından iki 3 ay daha idare etmem gerek maddi açıdan bana öneriniz ne olabilir
Tabiki bu senin en doğal hakkın ama destek almak kötü bişey değil ki bende babasız büyüdüm annem bizi tek başına büyüttü dört kardeştik çok aç uyuduk yiyecek kuru ekmek bile yoktu isinicak imkan annem merdiven silip temizlik yapardı çalıştı öyle okut tu büyüttü hepimizi birimiz öğretmen birimiz gazeteci birimiz güzellik uzmanı bende ana okulu öğretmeni oldum ama büyüdük oylede boylede geçti o günler kimsemiz yoktu o günler geldi aklıma dua et ve evladın dan vazgeçme ne olursa olsun bırakma onu geçicek bu günler
Sana hak vermiyor değilim en yakının sandıklarının kalbindeki karanlığı görünce herkeze öyle yaklaşıyor insan istemsizde olsaçok sağolun benden daha kötü durunda olanlar var ben sadece 2 3 ay benim idare etmem gere
Çok doğru diyorsun.. Ama yaşadıklarimdan yasattirdiklarindan artık oyle yıprandim ki kimseye muhtaç olmamak için adeta savaşıyorum kendi yagimla kavrulayim diye
Eminim çok içten dusunuyorsun gerçekten yardım etmek istiyorsun ama yaşadıkarında insanlara hep teredutle acaba ??? sonra diye düşünmeden duramıyorum...
Yazan oldu mu bilmiyorum. Kadın sığınma evine gitseniz. Hem ısınma hem yemek sorununuz çözülür. Gitmeden önce telefon edip bilgi alın. Geri çevirmezler diye tahmin ediyorum. Allah yardımcınız olsun. Çok kolay gelsin inşallah.
Annenizin ellerinden hürmetle öpüyor, saygıyla önünde eğiliyorum
Havalar bi duzelirse inşallah bende girip çalışıcam hemde biraz daha büyüyecek 1 yaşına girecek oğlum belki o zaman daha kolay olur , annenizin ellerine benim annemmis gibi sarılıp öpmek isterdim şimdi sen neler yaptın nasıl dayandı teyze diye sormak derlemek akıl almak isterdim..
Aklıma geldi o da ama onu da bu şartlari böyle hesap etmiyorken ya o da beni zorlayacak hale gelirse bide şimdi mahkemeligim eşimle bazı şeyler oyle ha deyince olmuyorCanım yardım kabul etmiyorsa n iki uc aylık isim var diyorsan kredi ceksen ya eğitim ya da uç beş ay sonra odemeli bir kredi ? Tabii iki uç ay sonra bir işin olacak para kazanabileceksen çek yani canım. Bebisin de senin de karnın doyar ,sıcak uyursunuz hiç olmazsa
İnternetten satabileceğin birşeyler yap ama öncelikle belediyeye git durumunu anlat belki bir kolaylık saglarlar.öğrenim kredisi burs falan alıyor musun
Ogrencisin geri odemeli devlet kredisine basvursan. Olmaz mi?
Ayrica muhendislik okuyorsan sayisal mezunusun.
Ozel matematik dersi verebilirsin.
Surumden kazanmak icin ve aciliyet oldugundan saat basini cok tutma.
Her yere ilan as.
Annene gore ayarlarsin ders saatlerini.
Annen cocuga bakarken sende ders verirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?