• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her anlamda çok zor durumdayım

Benim için her ne düşünüyorsani iyi yada kötü umarım birgün beni anlayacak hale gelirsiniz... Ayrıca ben boşanma tarafında da değilim boşanma mahkemesini ben acmadim bilip bilmeden yeter artık konuşmayın hiçbiriniz
evi terkeden sensin ama. terketmeyecektin.

Ben bu arkadaşın yazdıklarından hiç bir şey anlamadım.

Canim sana özelden okul numaramı Şifremi vereceğim gör bak tatmin ol tamam mı haa cv mi de yollayayım belki hem tatmin olursun o konuda da hemde bildiğin bi yer varsa yardimci olursun bu kadar çelişki aramaktansa

pek kibar beddua ediyorsun.
cevap yok beddua var.
ne güzel kafa.

evi terkeden sensin ama. terketmeyecektin.

Evi ben terketmedim hastane köşesinde oğlum ve ben terkedilmistik eski konularımi bilmiyorsanız yada birse bilmiyorsanız bu senin bilmeden konuşmana hak verecek birsey olduğunu zannetmiyorum

Canim sana özelden okul numaramı Şifremi vereceğim gör bak tatmin ol tamam mı haa cv mi de yollayayım belki hem tatmin olursun o konuda da hemde bildiğin bi yer varsa yardimci olursun bu kadar çelişki aramaktansa
Madem hazırda cv in var. İşyerlerine gondermenizi tavsiye ederim.

Allah yardımcınız olsun, devletten kredi alıyormusunuz?
Azda olsa katkısı olurdu, tabii zamanı geçti sanıyorum başvuruların eğer almıyorsanız. :(

Evi ben terketmedim hastane köşesinde oğlum ve ben terkedilmistik eski konularımi bilmiyorsanız yada birse bilmiyorsanız bu senin bilmeden konuşmana hak verecek birsey olduğunu zannetmiyorum
paran yok ama 3-4 ay önce umre planı yapıyordun.
sağlık sektöründe çalıştın ama hatırlamıyorsun.
ilginçsin.

bofobof bofobof canım hangi şehirdesin ben ankaradayım belediyelerin yardım büroları var..oralara başvurmanı tavsiye ederim..
işkur meslek edindirme kursuna gönderiyor ve günlük harçlığını veriyor 20 25 tl günlük 6 ay sürüyormuş galiba sonra işverenler oraya gelip personel alımı yapıyormuş..

bunu bir araştırabilirsin..

gittiğin üniversiteyle görüşebilirsin en azından devamsızlık yapma konusunda.. ya da okul içinde bir işe yerleştirebilirler kantin cafe falan gibi..

annen mecbur o çocuğa bakacak..

ben boşanırken mor çatı'yı aramıştım.. bence sende ara kadın sığınma evlerini araştır mutlaka.. okuluna devam eder bebeğine bakarsın.. mutlaka araştır madem internetin var çabala canım mücadelenden asla vazgeçme..

paran yok ama 3-4 ay önce umre planı yapıyordun.
sağlık sektöründe çalıştın ama hatırlamıyorsun.
ilginçsin.

Elimde birikimi vardı biraz demistim demi sana da cicim yaa :) :) o zamanlar evet öyle bir imkanım vardı birikimimden dolayi ama su an öyle değil

Önerin yoksa postumu burda oyalanmana da gerek yok diye düşünüyorum sabah sabah daha ciddi işlerin olabilir

bofobof bofobof canım hangi şehirdesin ben ankaradayım belediyelerin yardım büroları var..oralara başvurmanı tavsiye ederim..
işkur meslek edindirme kursuna gönderiyor ve günlük harçlığını veriyor 20 25 tl günlük 6 ay sürüyormuş galiba sonra işverenler oraya gelip personel alımı yapıyormuş..

bunu bir araştırabilirsin..

gittiğin üniversiteyle görüşebilirsin en azından devamsızlık yapma konusunda.. ya da okul içinde bir işe yerleştirebilirler kantin cafe falan gibi..

annen mecbur o çocuğa bakacak..

ben boşanırken mor çatı'yı aramıştım.. bence sende ara kadın sığınma evlerini araştır mutlaka.. okuluna devam eder bebeğine bakarsın.. mutlaka araştır madem internetin var çabala canım mücadelenden asla vazgeçme..

Yardım kuruluslarina değilde is icin birçok yere başvurdum bi ay önce tekrar gönderdim bazı yerlere ama bakalım cevap bekliyorum kantin vb gibi yerler ihaleyle alındığında genelde burda ailecek çalışıyorlar bizim bölümde olanlar ama olmazsa okulun sağladığı bi iş var kütüphanelerde görevli olarak part-time is gibi onu hocam sordum ondanda bi cevap bekliyorum :)
Anne olmak zaten fedakarlık vede fazlasıyla güçlü olmak sabır işi tek başıma olsaydım işler daha kolay ve de idare edebilirdim zaten
Fikriniz ve guzel duaların için Allah razı olsun çok teşekkür ederim :) InsAllah bi kolaylik bulunacaktır ve onuda benim gibi olan olursa diye buraya belirticegim

Elimde birikimi vardı biraz demistim demi sana da cicim yaa :) :) o zamanlar evet öyle bir imkanım vardı birikimimden dolayi ama su an öyle değil

Öner yoksa postumu burda oyalanmana da gerek yok diye düşünüyorum sabah sabah daha ciddi işlerin olabilir
o birikimi evladına saklamak yerine umre planı yapan öğrenci.
çalışıp evladına bakmak yerine okulunu ihmal etmeyen öğrenci.
soğuk evde çocuğunu barındıran ama çalışmak yerine okula devam eden öğrenci.
birikmişine güvenip umre planı yapacak kadar aklı olan ama resmi kurumlar ve kişilerden burs almayı ihmal edecek kadar garip bir insan.
nereden tutsak elimde kalıyor.

velev ki ben yanıldım, sen doğrusun. bu kış geçene kadar bebeği babasına vermelisin.

o birikimi evladına saklamak yerine umre planı yapan öğrenci.
çalışıp evladına bakmak yerine okulunu ihmal etmeyen öğrenci.
soğuk evde çocuğunu barındıran ama çalışmak yerine okula devam eden öğrenci.
birikmişine güvenip umre planı yapacak kadar aklı olan ama resmi kurumlar ve kişilerden burs almayı ihmal edecek kadar garip bir insan.
nereden tutsak elimde kalıyor.

velev ki ben yanıldım, sen doğrusun. bu kış geçene kadar bebeği babasına vermelisin.

Yok cicim gitmedim zaten :) yüreğin serin olsun hepsini oğluma harcamasam derdim sana da vereyim :) ama napayım hesap edemedim senin bu sorularıni
Babasına verirsem bi ömür benden koapracaklar zaten beklediklerde bu benim yipranip yilmam kaybetyigimi kabul etmem ... ilerde senin yada bi tanıdığını basina gelirse aynı tavsiyesi ona verebilir aynı şeyi sende yapabilirsin Güzelim tamam mı :KK66:

sizin tek çozümunuz suan kadin siginma evi evde boncul yaparak tamam para kazanabilirsiniz belki ama suan sogulta ve acsiniz bu isleri yapmadan once kendinizi garantili sicak bi yere yerlestirmeniz lazim

Yapmayın Allah aşkına yani. Hiçte durumunuz öyle soğukta yorgan altından yazıyor gibi görünmüyor. Maşallah iş arayacağınıza telefonda internetiniz burada yazıp duruyorsunuz ama bebeğime mama alacak gücüm yok diyorsunuz şu an nerede kalıyorsunuz napıyorsunuz meçhul. Babası bebeğin aç soğukta bırakacak kadar vicdansız mı bir de umre planları yapmışsınız hayret.. Bahane de bol akrabaya bırakamazmışsınız falan yiyecekler senin çocuğunu çünkü şu anda başka çareniz var mı? oturduğunuz yer annenizin eviyse heralde bir soba bir şey vardır dimi herkes soğukta mı oturuyor o evde? Ohal ile boşanma olayını hiç anlamadım daha yen bir arkadaşım anlaşmalı olarak tk celsede boşandı o zaten yalan. Bari burada insanları kandırmayın ana baba var başınızda sizi soğukta aç koyuyorlar öyle mi. Madem daha öğrencisin bebeği ne demeye yaptın?

Birde burada dalga geçiyorsunuz derdi olan insan burada insanlarla dalga geçmez hadi canım hadii başka yerde eğlen sen..

Aslında evde temizlik işleride yapabilirsin apartman girişine asacaksın ilanını tel.no vereceksin başka aklıma gelen birşey yok

Back
X