her annesini arayip konusturdugunda agliyor(esim)

Hergün mu konuşuyorlar ?haftada bir mi?ayda bir mi?yorumum buna göre değişir. hergün aglamiyorsa bence sorun yok.bazen biz eşler birazcık kıskançlık mi ne yapıyoruz.sonucta duygusallık. sadece annesine aglamiyordur bence,aklına odası arkadaşları annesinin yemekleri gezdiği yerler yasantisinin bir bölümü geliyordur.duyguları, hepsi bir bütün oluyordur bence.kadin ağlasa olur ama dimi.bosverin adamların duygularinida sizler yonetmeyin ya.neye kime isterse aglasin.ayrica şu yorumlara acayip sinirleniyorum o zaman annesinin eteğinden ayrilmasaymis yok evlenmeseymis...son bişey Türk kadınlarının erkeklere bakış açısı bence çok sig bu yüzden hep hata yapıyorlar genelde yurutemiyorlar.ne gibi soyleyim;anneden kiskanirlar,erkek sex makinasidir her durumda 2 günde bir sevismelidir.erkek ağlamaz,erkek ailesine yakın olamaz.erkek hep bi kriter içinde say say bitmez.sallamiyorum valla bunları hep kadınlar klubunde gozlemleyerek öğrendim. Biraz rahat olun ya ağlasin size ne gideri var?

2 gunde bir konusuyorlar canim. .
Bende azcik kiskanclik yapiyorum. Sanirim ama benim hep aklima eskiden bekarken bir erkek kolay kolay aglamaz vardi. Boyle dusunurdum evlenince tepe taklak oldum resmen..

Bende azcik kiskanclik yapiyorum. Sanirim ama benim hep aklima eskiden bekarken bir erkek kolay kolay aglamaz vardi. Boyle dusunurdum evlenince tepe taklak oldum resmen..
Bence görmemezlikten gel başka bi odaya falan çekil onu duyguları ile bırak. Ama Sinirde olmana gerek yok. onlarda insan.erkek kadın olarak değil insan olarak düşün ve sanırım duygusal bi esin var.bu herzaman artı bir özelliktir. Demekki vicdanli bir eşe sahipsiniz buda kolay kolay artık erkeklerde bulunamıyor. Olumlu yönlerini gör ağlayan merhametli ve vicdanli bir eşe sahibim de.bigün sizin içinde böyle aglayabilir emin olun.cunku karakterinde merhamet var bence böyle düşünün ve daha az kizarsiniz. .

Bazen duygulanip aglasa ben olsam bisey dememde her defasinda annesiyle konustu diye aglayan erkekte zor ya bende baska sehre gelin geldim cokta sık girusmuyoruz ailemle illaki duygulaniyorumda car car aglamiyorum surekli can sıkıcı

Yok daha neler,böylesinide ilk defa duydum..bu duygusalliktan başka bişey..zor bir durum..Allah yardımcınız olsun..

anamm.. ne duygusal.. ama artık atmalı, 3 yıl olmus, senede kaç kere geliyorsunuz, kimin işi için ordasınız ve dönüş imkanı var mı, ve orda her sey yolunda mı

Annesini özleyebilir , gurbete olabilir .

Ama her defasindada aglamazki insan!

Kimi insan senelerce gorusmuyor. .

Yani simdi aglayan taraf bayan olsaydi cok normal karsilanacakti bu aglama mevzusu.Ama aglayan taraf erkek oldu mu vay efendim erkek adam aglarmiymis kari gibi(!) Yahu insan annesiyle konusurken ozleyip aglayamaz mi ne var bunda? Ben dert edinecek birseu goremedim bu konuda

Bu nedir ya.........cidden komik. Haydi ilk gittigi zamanlarda olabilir , ama 3 yil gecmis ?!??

Ben e yurtdisinda yasiyorum, hem de tek basima. Allahtan sizi adam evli barkli Saka bir yana , ben de annem de gidecegim zaman havaalaninda gozyasi dokeriz, o kadar.

Ben sizi hakli buldum, anlattiklarinz garip geldi. Burda bir suru gocmen insan var, ben gayet evcimen halimle haftada 3 -4 kere skype yaparim. 2 gunde bir konusmak olabilir ama bunca yildan sonra aglamak nedir ya, cok garibime gitti.

İlginç.
Nazlı yeni gelinler gibi agliyor yani koca adam.
3 yil yani az da değil ki.

Cok aglayan insani sevmiyorum. Cok aglayan insandan korkacaksin derdi anneannem. Koca adamin surekli aglamasi sinir bozucu olur benim acimdan da. Bu onun karakteri degistiremezsiniz buyuk ihtimalle ama soğuyabilirsiniz bu nedenden dolayi.

o ne be annesinden ayrılmış küüçük çocuk gibi kalıbının adamı ol biraz de

çok sinir bozucu hakkaten ayyy

valla kimse kızmasın bana enişte bey için 3 defa
vay arkadaş yaşım 27 hadi tamam tamam 28 olsun
17 yaşımdan beri anamdan babamdan ayrıyım,daha telefondan sonra bırak ağlamayı yanlarından ayrılırken bile ağlamam...
kocanıza hayran kaldım hormonlarında sıkıntı var galiba bu kadar çok ana baba hasreti çekiyorsa Türkiyeye temelli dönüş yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…