- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
- Konu Sahibi Nickimnick
-
bu öyle bir şey değil ki iki günde bir telefonla konuşup ağlamak nedir sephora..annenlerle bir sitede kalıyosun,aşırı özlem duygusunu tatmamışsın,ama tatsanda böyle şarıl şarıl ağlamazsın sanmıyorum..Erkekler ağlamaz değil mi? Erkeklerin duyguları yok çünkü, sinirlerini doğar doğmaz aldırıyoruz erkek bebeklerin zaten. Hem madem annesine bağlı erkeklerden hoşlanmıyorsunuz, umarım bir erkek bebeğiniz olur ve size pek bağlı olmaz. Evlendiğinde de hanımköylü olur, sizinle ara sıra konuştuğunda ağlamaz.
şarıl şarıl mıbu öyle bir şey değil ki iki günde bir telefonla konuşup ağlamak nedir sephora..annenlerle bir sitede kalıyosun,aşırı özlem duygusunu tatmamışsın,ama tatsanda böyle şarıl şarıl ağlamazsın sanmıyorum..
daha efil efil öbek öbek oluk oluk kısmına değinmeyecem bile değinirsem bakta görşarıl şarıl mıalemsin ya. salya sümük sürekli ağlayan bir eş, kadın olsun erkek olsun istenmez ya. Sürekli annesiyle konuşup ağlayan kadını erkekte istemez bence. Normal şartlarda yani.
Ben çok ağlarım ayol. Son 3-4 senedir annemlerle bir aradayım. Ondan önce 18 yaşımdan itibaren hep ayrıydım. Sırf özlem yüzünden ve onları yalnız bırakmayayım diye salakça bir karar alıp bu moktan siteye yerleştim.bu öyle bir şey değil ki iki günde bir telefonla konuşup ağlamak nedir sephora..annenlerle bir sitede kalıyosun,aşırı özlem duygusunu tatmamışsın,ama tatsanda böyle şarıl şarıl ağlamazsın sanmıyorum..
valla durum vahim gibi anlattı bacım ne bilek biz ..hani ben ağlamasına laf etmezdim ama gün aşırı devamlı görüştüklerini söyleyince iş benim açımdan vahime döndü,yoksa erkeklerde ağlayabilir ona lafımız olamaz kesinlikle..inşallah feryat figan ağlamıyordur diyelim o vakitBen çok ağlarım ayol. Son 3-4 senedir annemlerle bir aradayım. Ondan önce 18 yaşımdan itibaren hep ayrıydım. Sırf özlem yüzünden ve onları yalnız bırakmayayım diye salakça bir karar alıp bu moktan siteye yerleştim.
Benim eşim de çok ağlar, annesi babası vefat etti. Onlar aklına geldikçe ağlar. Duygusal bir film izleriz ağlar. Sokakta burnu akan çocuğa bile ağlar.
Hatta bizim sülaledeki bütün erkekler böyledir, babam da ağlar abim de. Abim kızını kıbrısa gönderdi üniversite için 1.5 senedir, gözleri ıslanmadan, sesi titremeden konuşamaz telefonda. Karşınızda ağlayabilen erkekten korkmayın, en temiz erkeklerdir onlar bu dünyadaki.
Konu sahibinin eşi de feryat figan, salya sümük ağlamıyordur heralde çocuk gibi. Öyleyse durum vahim ama duygulanıp iki damla göz yaşı dökmek çok görülmesin be erkeklere...
Erkekler ağlamaz değil mi? Erkeklerin duyguları yok çünkü, sinirlerini doğar doğmaz aldırıyoruz erkek bebeklerin zaten. Hem madem annesine bağlı erkeklerden hoşlanmıyorsunuz, umarım bir erkek bebeğiniz olur ve size pek bağlı olmaz. Evlendiğinde de hanımköylü olur, sizinle ara sıra konuştuğunda ağlamaz.
Annesinin yanındayken de mi ağlıyor? İlk gördüğünde mi ağlıyor, yoksa sürekli böyle saatlerce mi ağlıyor?Canim yakin, uzak hep agliyor..
Bende erkeklerrrr aglamazzz sarkisini hep aciyorum anlasin diye nerdeeee ahahahah;:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?