- 12 Mart 2017
- 14
- 7
- 36
- Konu Sahibi Sevgiseli-46
Slm arkadaşlar 6 senelik evliyim . Çok Severek evlendik. Bi tane kızım var 5 yaşında. Evlendim evleneli aldatıldım. Eskortlarla da yattığını, komşumun kızına teklifini, kuaför bi kız vardı ona teklifini ve sanal aldatmalarını yakaladım. Burnunu o kadar çok sürttüm rezil ettim ayrı kaldım ,ama sonuç olarak bazen çok sevdiğim için bazen de çocuğum için bazen de belki düzelir umuduyla şans verdim. Tayin çıktı ve temiz sayfa diye getirdiği yerde bi kızla 2 ay tlf görüşmesini yakaladım. psikolojimin bozulduğu için artık ne düşündüğümü ne yaptığımı bilmez hale geldim. Annemle babam ayrı ve ikisine de gitmek istemedim.lise mezunu bile değildim ki güzel bi işin olsun ayağımın üzerinde duramam korkusu içideydim. İntihar ettim kendimde değildim ve Son bi şans dedim verdim. Kurana el bastı yemin etti kesinlikle bi daha benden gizli bi hesap bile açmayacağına herhangi bi kızla en ufak bi iletişimi bile olursa bana söyleyeceğine, eğer aldatma teşebbüsü olursa bile ben yeminimi tutamayacam diyip ayrılıp öyle yaparım yapacağımı diyeceğine,arkamdan iş çevirmeyeceğine yemin etti. Bir senedir hiç bişeyini yakalamadım. Benim mutlu olmam için güvenmem için herşeyi yaptı eline telefonu bile almadı evde olduğu sürece . İzin günlerinde ben olmadan çarşıya çıkmadı. Bir sene böyle devam etti. Ve dün bana söylemediği instagram hesabını gördüm. Bişeyini yakaladım yine ama ne olduğunu ben söylemeden sen itiraf edeceksin dedim. Skaype den iki ay önce tanımadığım kişilerle konuştum ama eskisi gibi seni aldatmadım kimseyle yatmadım buluşmadım tlfla sesli olarak konuşmadım, sevgili de olmadım skaype den konuşurken dedi. Eskiye göre daha iyiye gittim azalttım eskiden 100 aldatıyorsam şimdi 1 e düştü dedi. Sonuç olarak yine sözünü tutamadı aldattı. Şimdi ne yapmalıyım kafam donuk yine. Evden ben mi gitsem sen mi git desem bilmiyorum. Bi de merakımdan soruyorum siz aldatmaya en fazla kaç şans verirdiniz