• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her defasında yakalamama rağmen yine aldatıldım

Sevgiseli-46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2017
14
7
36
Slm arkadaşlar 6 senelik evliyim . Çok Severek evlendik. Bi tane kızım var 5 yaşında. Evlendim evleneli aldatıldım. Eskortlarla da yattığını, komşumun kızına teklifini, kuaför bi kız vardı ona teklifini ve sanal aldatmalarını yakaladım. Burnunu o kadar çok sürttüm rezil ettim ayrı kaldım ,ama sonuç olarak bazen çok sevdiğim için bazen de çocuğum için bazen de belki düzelir umuduyla şans verdim. Tayin çıktı ve temiz sayfa diye getirdiği yerde bi kızla 2 ay tlf görüşmesini yakaladım. psikolojimin bozulduğu için artık ne düşündüğümü ne yaptığımı bilmez hale geldim. Annemle babam ayrı ve ikisine de gitmek istemedim.lise mezunu bile değildim ki güzel bi işin olsun ayağımın üzerinde duramam korkusu içideydim. İntihar ettim kendimde değildim ve Son bi şans dedim verdim. Kurana el bastı yemin etti kesinlikle bi daha benden gizli bi hesap bile açmayacağına herhangi bi kızla en ufak bi iletişimi bile olursa bana söyleyeceğine, eğer aldatma teşebbüsü olursa bile ben yeminimi tutamayacam diyip ayrılıp öyle yaparım yapacağımı diyeceğine,arkamdan iş çevirmeyeceğine yemin etti. Bir senedir hiç bişeyini yakalamadım. Benim mutlu olmam için güvenmem için herşeyi yaptı eline telefonu bile almadı evde olduğu sürece . İzin günlerinde ben olmadan çarşıya çıkmadı. Bir sene böyle devam etti. Ve dün bana söylemediği instagram hesabını gördüm. Bişeyini yakaladım yine ama ne olduğunu ben söylemeden sen itiraf edeceksin dedim. Skaype den iki ay önce tanımadığım kişilerle konuştum ama eskisi gibi seni aldatmadım kimseyle yatmadım buluşmadım tlfla sesli olarak konuşmadım, sevgili de olmadım skaype den konuşurken dedi. Eskiye göre daha iyiye gittim azalttım eskiden 100 aldatıyorsam şimdi 1 e düştü dedi. Sonuç olarak yine sözünü tutamadı aldattı. Şimdi ne yapmalıyım kafam donuk yine. Evden ben mi gitsem sen mi git desem bilmiyorum. Bi de merakımdan soruyorum siz aldatmaya en fazla kaç şans verirdiniz

Slm arkadaşlar 6 senelik evliyim . Çok Severek evlendik. Bi tane kızım var 5 yaşında. Evlendim evleneli aldatıldım. Eskortlarla da yattığını, komşumun kızına teklifini, kuaför bi kız vardı ona teklifini ve sanal aldatmalarını yakaladım. Burnunu o kadar çok sürttüm rezil ettim ayrı kaldım ,ama sonuç olarak bazen çok sevdiğim için bazen de çocuğum için bazen de belki düzelir umuduyla şans verdim. Tayin çıktı ve temiz sayfa diye getirdiği yerde bi kızla 2 ay tlf görüşmesini yakaladım. psikolojimin bozulduğu için artık ne düşündüğümü ne yaptığımı bilmez hale geldim. Annemle babam ayrı ve ikisine de gitmek istemedim.lise mezunu bile değildim ki güzel bi işin olsun ayağımın üzerinde duramam korkusu içideydim. İntihar ettim kendimde değildim ve Son bi şans dedim verdim. Kurana el bastı yemin etti kesinlikle bi daha benden gizli bi hesap bile açmayacağına herhangi bi kızla en ufak bi iletişimi bile olursa bana söyleyeceğine, eğer aldatma teşebbüsü olursa bile ben yeminimi tutamayacam diyip ayrılıp öyle yaparım yapacağımı diyeceğine,arkamdan iş çevirmeyeceğine yemin etti. Bir senedir hiç bişeyini yakalamadım. Benim mutlu olmam için güvenmem için herşeyi yaptı eline telefonu bile almadı evde olduğu sürece . İzin günlerinde ben olmadan çarşıya çıkmadı. Bir sene böyle devam etti. Ve dün bana söylemediği instagram hesabını gördüm. Bişeyini yakaladım yine ama ne olduğunu ben söylemeden sen itiraf edeceksin dedim. Skaype den iki ay önce tanımadığım kişilerle konuştum ama eskisi gibi seni aldatmadım kimseyle yatmadım buluşmadım tlfla sesli olarak konuşmadım, sevgili de olmadım skaype den konuşurken dedi. Eskiye göre daha iyiye gittim azalttım eskiden 100 aldatıyorsam şimdi 1 e düştü dedi. Sonuç olarak yine sözünü tutamadı aldattı. Şimdi ne yapmalıyım kafam donuk yine. Evden ben mi gitsem sen mi git desem bilmiyorum. Bi de merakımdan soruyorum siz aldatmaya en fazla kaç şans verirdiniz

Şans verdiğin için bunları yaşıyorsun
Aldatmanın affı olmaz

eşiniz iğrenç bir adam. hatta belki kızarsınız ama şerefsiz.

bu bir lütuf mu ona göre? eskiye nazaran az aldatıyormuş.

hep söyledim yine söylüyorum benim babam annemi aldattığı için annem bunu duyduğu an boşandılar eğer boşanmasalar şuan daha kötü olurdum. kızınız ilerde anlamayacak mı sanıyorsunuz? babasına hep bir pislik gözüyle bakacak haklı olarak. siz evli kaldığınız süre boyunca da kızınızı bu psikolojinin içine çekeceksiniz.

Sen sans verdikce bu boyle devam edecek artik guvenemezsin ona guven evliligin en temel tasi
Maddi gucun veya sahip cikacak annen baban varsa iyi kotu annem cocuguma bakar bende calisirim diyosan hic durma adam nasilsa affediyo diye seni hep cepte hem ona mahkum sanmis kendini salak yerine koydurma ama burda ayril yaa manyakmisin demekte cozum degil cocugun kucuk bakan yoksa meslek yoksa okul okumamkssan nasil devam ettireceksin hayatini yani kimseyi kinamamak lazim..sen imkaanlarini dusun tart hakkinda hayirlisi olsun

Ne bu sigara mı azaltarak bırakmaya çalışıyor.Burnunu sürttüm demişsin hiçbir şey sürttüğün yok kusura bakma.Bir de şu kadınların yok yemin etti yok kurana el bastı tövbe etti yok yapmıycam diye namaz kıldı diye kocalarına saf saf inanmalarına delleniyorum.Aha buyur sana yemin.Bu adamları koca diye yanında dolaştırıp,elalemin koynundan sonra kendi koynuna sokan kadınlarda kabahat.

Aldatmaya şans verdiniz derken Rabbim korusun ben katlanamam kocama tv'de bikinili kız görsem kanalı değiştiren bir insanım ben Rabbim korusun başımda getirmesin kocamı çok seviyorum buna rağmen nü affetmem konuşmayı geçtim birde gidip yatacak yok yok

eşiniz iğrenç bir adam. hatta belki kızarsınız ama şerefsiz.

bu bir lütuf mu ona göre? eskiye nazaran az aldatıyormuş.

hep söyledim yine söylüyorum benim babam annemi aldattığı için annem bunu duyduğu an boşandılar eğer boşanmasalar şuan daha kötü olurdum. kızınız ilerde anlamayacak mı sanıyorsunuz? babasına hep bir pislik gözüyle bakacak haklı olarak. siz evli kaldığınız süre boyunca da kızınızı bu psikolojinin içine çekeceksiniz.
Bu zamana kadar şans verdiğim için gerçekten çok pişmanım . O zamanlar çok bozuktu psikilolojim ve ne dediğimi ne yaptığımı ne karar verdiğimi bilmiyordm.

Sen sans verdikce bu boyle devam edecek artik guvenemezsin ona guven evliligin en temel tasi
Maddi gucun veya sahip cikacak annen baban varsa iyi kotu annem cocuguma bakar bende calisirim diyosan hic durma adam nasilsa affediyo diye seni hep cepte hem ona mahkum sanmis kendini salak yerine koydurma ama burda ayril yaa manyakmisin demekte cozum degil cocugun kucuk bakan yoksa meslek yoksa okul okumamkssan nasil devam ettireceksin hayatini yani kimseyi kinamamak lazim..sen imkaanlarini dusun tart hakkinda hayirlisi olsun
Annem babam ayrı . Babam evli iki çocuğu var . Annem evlenmek üzere . Lise mezunu Bile değilim ama yine de nafaka bi de kendime iş bulduğum zaman tamamdır. Bu zamana kadar belki de ayaklarımın üzerinde duramama korkusundan ayrılamadım

Kocan tam bi pislik
Aldatilmayi baya baya normallestirmissiniz ikinizde
Cocuguna bakacak birileri varsa bosan bu adamdan sana koca olmaz
Azaltmismis artik ay saol ya icime su serptin
Sen de git calis kardes tazminat davasi ac iste o zmn burnunu surtmus olursun
Kuzu kuzu kabullenmissin ya
Lutfen aklini basina topla kendine bu eziyeti yapma.

Igrenc. Gercekten. Sizin aldatildiginizi bilmenize ragmen 6 yildir devam etmenizde igrenc, o adamim diye dolasan erkek musfettesinin "eskiden 100se simdi 1" deme piskinligide igrenc, cocugunuzu buna alet etmeniz de igrenc, zayifliginiza kulp aramaniz cozumu intiharda bulmanizda igrenc, kocanizin artik bosanma ihtimaliniz olmadigi icin onune gelenle yatmasi daha da igrenc.

Bu 6 yil icinde lise de biterdi, 2 yil universiteyi aciktanda okurdunuz. Ama yapmadiniz. Evde yatmak, adamin sizi salak yerine koymasina sabir gostermek, kocamdir sans veriyim pisman demek, onursuz gurursuz adamin parasini yemek daha kolay geldi.

Daha cok sey soylerim. Kendinize geleceginizi bilsem daha dunyalari soylerim. Ama maalesef bi kulaginizdan girecek birinden cikacak. Aklinizi basiniza toplayin. Bosayin su adami.

Adam lütfetmiş 100 yerine 1 e düşürmüş
Siz böyle şans vermeye devam edin
Tek üzüldüğüm bu konuda kızınız
Baba bi garip ana bi garip!

Hahaha
Sigara mı bu yahu?
10 dalı 2 dala düşürdüm ağğbi vallah bırakacam:))))
Ya arkadaşım sen iyi misin bilemedim ki???
Ne demek yahu eskiden 100'dü şimdi 1??
Şans verip vermemk senin kararındı lakin belli ki bu adam hasta bir manyak?
Nasıl katalanacaksın peki söyle?
Şimdi gelmiş bizlerden akıl istiyorsun ama bizim yapabileceğimiz bir şey yok ki??

Bu arada kimse değinmemiş ben değineyim;
Hiç de dikkat edilmeyen birşey bu bizim toplumumuzda.
Can alana dek fark edilmeyen bir hastalık.
Dikkatli olun.
Eşiniz önüne gelenle yattıysa eskortlarla vs
HIV yani AIDS veya Hepatit B gibi virusleri kapma ihtimali çok yüksek. Grip kadar yaygın bi hastalık bunlar. Ne sana ne ona acırım. Yazık yazık o cocuğa yazık. Bence git bir test yaptır. Bulaşmışsa bile en azından ilaçlar ile virüsü kontrol altına alırsın.
Sakın ihmal etme!

Back
X