• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her defasında yakalamama rağmen yine aldatıldım

Eziklikle ilgisi yok,belki aile arkasında olsa çocuğunu aileye bırakıp iş bulur hayatını kurar,ama hem kendi ana baba ailesi parçalanmış hem kendisi mağdur dikkatli düşünmek lazım..
Kalacak yer,çocuğa bakacak kişi sonra iş..
Güçlü olmak zorunda. 40 yıl önce ana babası olmayan annem, eşi vefat ettikten sonra ikiz bebekleri ile mücadele vermiş. Şimdinin zamanı 40 yıl oncesinden daha iyi.

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar 6 senelik evliyim . Çok Severek evlendik. Bi tane kızım var 5 yaşında. Evlendim evleneli aldatıldım. Eskortlarla da yattığını, komşumun kızına teklifini, kuaför bi kız vardı ona teklifini ve sanal aldatmalarını yakaladım. Burnunu o kadar çok sürttüm rezil ettim ayrı kaldım ,ama sonuç olarak bazen çok sevdiğim için bazen de çocuğum için bazen de belki düzelir umuduyla şans verdim. Tayin çıktı ve temiz sayfa diye getirdiği yerde bi kızla 2 ay tlf görüşmesini yakaladım. psikolojimin bozulduğu için artık ne düşündüğümü ne yaptığımı bilmez hale geldim. Annemle babam ayrı ve ikisine de gitmek istemedim.lise mezunu bile değildim ki güzel bi işin olsun ayağımın üzerinde duramam korkusu içideydim. İntihar ettim kendimde değildim ve Son bi şans dedim verdim. Kurana el bastı yemin etti kesinlikle bi daha benden gizli bi hesap bile açmayacağına herhangi bi kızla en ufak bi iletişimi bile olursa bana söyleyeceğine, eğer aldatma teşebbüsü olursa bile ben yeminimi tutamayacam diyip ayrılıp öyle yaparım yapacağımı diyeceğine,arkamdan iş çevirmeyeceğine yemin etti. Bir senedir hiç bişeyini yakalamadım. Benim mutlu olmam için güvenmem için herşeyi yaptı eline telefonu bile almadı evde olduğu sürece . İzin günlerinde ben olmadan çarşıya çıkmadı. Bir sene böyle devam etti. Ve dün bana söylemediği instagram hesabını gördüm. Bişeyini yakaladım yine ama ne olduğunu ben söylemeden sen itiraf edeceksin dedim. Skaype den iki ay önce tanımadığım kişilerle konuştum ama eskisi gibi seni aldatmadım kimseyle yatmadım buluşmadım tlfla sesli olarak konuşmadım, sevgili de olmadım skaype den konuşurken dedi. Eskiye göre daha iyiye gittim azalttım eskiden 100 aldatıyorsam şimdi 1 e düştü dedi. Sonuç olarak yine sözünü tutamadı aldattı. Şimdi ne yapmalıyım kafam donuk yine. Evden ben mi gitsem sen mi git desem bilmiyorum. Bi de merakımdan soruyorum siz aldatmaya en fazla kaç şans verirdiniz
Sifir

Saka mi yapiyorsunuz aldatmaya siz kac sans verirsiniz ne demek.ben aldatilmadim sadece tesebbus ettigi gun ogrendim ve ayrildim.ilk defa olmasi affetmemi mi gerektirirdi.
Lutfen kendinize gelin.esinizin ruh hastasi kisiligini cekmeyin

Güçlü olmak zorunda. 40 yıl önce ana babası olmayan annem eşi vefat ettikten sonra ikiz bebekleri ile mücadele vermiş. Şimdinin zamanı 40 yıl oncesinden daha iyi.
Gurur duydum annenizle..çocuklarına kim bakmis
Ben tam tersine bu devirin daha kotu olduğunu düşünüyorum..ozamn insanlara güvev vardı..

bi de niye şaşırdın ki. 100 defa aldatan adam 101. defa da aldatır, 102. defa da.

Gurur duydum annenizle..çocuklarına kim bakmis
Ben tam tersine bu devirin daha kotu olduğunu düşünüyorum..ozamn insanlara güvev vardı..
O zamanlar boşanmış ya da eşi ölmüş kadınlara "dul bu" deyip kötü yakıştırmalari daha çok yapıyorlarmış. Annem bu sebepten olduğu şehirden kaçıp (ki bi ton akrabası var ama destek görmemiş) farklı bir şehire gelip teyze çocuğunun yanına sığınmış. O dönemde de annemin halası bakmis cocuklara. Kısa surede duzenini kurup çocuklarını da yanına almis ve benim babamla tanışıp evlenmis. Ki benim annem ilkokul mezunu bile sayılmaz hesap edin. Evet simdinin durumu da kotu ama 40 yil oncesi dul bir kadının peşine giden cok kansiz varmış

İnstagram hesabını yakalıyorsun adam skype hesabını itiraf ediyor. Daha kimbilir neler vardır. Böyle hayat mı olur. Sana göre bir iş elbet vardır. Ayrıl şu adamdan.

Slm arkadaşlar 6 senelik evliyim . Çok Severek evlendik. Bi tane kızım var 5 yaşında. Evlendim evleneli aldatıldım. Eskortlarla da yattığını, komşumun kızına teklifini, kuaför bi kız vardı ona teklifini ve sanal aldatmalarını yakaladım. Burnunu o kadar çok sürttüm rezil ettim ayrı kaldım ,ama sonuç olarak bazen çok sevdiğim için bazen de çocuğum için bazen de belki düzelir umuduyla şans verdim. Tayin çıktı ve temiz sayfa diye getirdiği yerde bi kızla 2 ay tlf görüşmesini yakaladım. psikolojimin bozulduğu için artık ne düşündüğümü ne yaptığımı bilmez hale geldim. Annemle babam ayrı ve ikisine de gitmek istemedim.lise mezunu bile değildim ki güzel bi işin olsun ayağımın üzerinde duramam korkusu içideydim. İntihar ettim kendimde değildim ve Son bi şans dedim verdim. Kurana el bastı yemin etti kesinlikle bi daha benden gizli bi hesap bile açmayacağına herhangi bi kızla en ufak bi iletişimi bile olursa bana söyleyeceğine, eğer aldatma teşebbüsü olursa bile ben yeminimi tutamayacam diyip ayrılıp öyle yaparım yapacağımı diyeceğine,arkamdan iş çevirmeyeceğine yemin etti. Bir senedir hiç bişeyini yakalamadım. Benim mutlu olmam için güvenmem için herşeyi yaptı eline telefonu bile almadı evde olduğu sürece . İzin günlerinde ben olmadan çarşıya çıkmadı. Bir sene böyle devam etti. Ve dün bana söylemediği instagram hesabını gördüm. Bişeyini yakaladım yine ama ne olduğunu ben söylemeden sen itiraf edeceksin dedim. Skaype den iki ay önce tanımadığım kişilerle konuştum ama eskisi gibi seni aldatmadım kimseyle yatmadım buluşmadım tlfla sesli olarak konuşmadım, sevgili de olmadım skaype den konuşurken dedi. Eskiye göre daha iyiye gittim azalttım eskiden 100 aldatıyorsam şimdi 1 e düştü dedi. Sonuç olarak yine sözünü tutamadı aldattı. Şimdi ne yapmalıyım kafam donuk yine. Evden ben mi gitsem sen mi git desem bilmiyorum. Bi de merakımdan soruyorum siz aldatmaya en fazla kaç şans verirdiniz
Bir kez bile şans vereceğimi sanmıyorum. Aynısını ben yaparsam onunda bana şans vermesini doğru bulmam. Birkez yapan zaten devamlı yapar sözü yalan değil. O onun içinde var demek ki 1-3-5 devamı gelir kocanızında içinde olduğu belli. Gerçekten seven bir insan şaşa beşe düşmez. Bende evliyim ve bir kadın olarak eşimi aldatırsam demekki bende sevmiyormuşum ki gözüm başkalarını gördü derim. Bunun affı olmaz. Önceden 100kere şimdi 1 kere. savunmaya bak...

Rutin bişeymiş gibi söylüyosunuz adamın bi dr gitmesi lazım bu resmen hastalık olmuş. Siz de kendinize güvenin gidin ya da gönderin bi an önce boşanma konusunda ciddi bi adjm atın

S Sevgiseli-46
Canım aldatılmaya kaç şans verirsiniz diye sormuşsun. ALDATILMAYA ŞANS VERİLMEZ VERİRSEN İŞTE TAM BU YAŞADIKLARINI YAŞARSIN. Kimse elinden tutmadı mı kimse kendini düşün böyle delirirsin demedi mi canım benim? Kendine değer ver ve bu yaratıktan ayrıl. Gider ev temizler çocuk bakarsın nafaka alırsın geçinirsin. Ezdirecek onur bırakmamışsın kendinde annenle yaşamak daha iyi değil mi?
ULAN BUNU BİR KADIN YAPSAYDI ÇOKTAN YENİ BİR KADIN CİNAYETİ DİYE HABER OLURDU ADAM DA NAMUSUMU KİRLETTİ DİYE CEZA İNDİRİMİ ALIRDI!!!
Kadının halinden kadın anlar canım kardeşim yalnız değilsin merak etme biz varız. Derdini anlat yardım iste bir şeyler yap kurtul

Kendisi aranmayı bıraksa bile tekrar aldatılman birinin eşine ışık yakmasına bakar bu karakterde bir eş sanmıyorum ki kendisine gelen bir teklifi reddetsin bu yüzden ayrılamama sebeplerin üzerine düşün kendi için bir şeyler yap çocuğunda büyümüş artık okul dönemi başlıyor zaten ,
iş ara dışardan oku ne bileyim belediyelerin iş edindirme kurslarına yazıl belli geçim kaygıların var kendi ayakların üzerinde durmadan bu adamdan kurtulamazsın

S Sevgiseli-46
Canım aldatılmaya şans kaç şans verirsiniz diye sormuşsun. ALDATILMAYA SANS VERİLMEZ VERİRSEN İŞTE TAM BU YAŞADIKLARINI YAŞARSIN. Kimse elinden tutmadı mı kimse kendini düşün böyle delirirsin demedi mi canım benim. Kendine değer ver ve adamla ayrıl. Gider ev temizler çocuk bakarsın nafaka alırsın geçinirsin. Ezdirecek onur bırakmamışsın kendinde annenle yaşamak daha iyi değil mi?
ULAN BUNU BİR KADIN YAPSAYDI ÇOKTAN YENİ BİR KADIN CİNAYETİ DİYE HABER OLURDU ADAM DA NAMUSUMU KİRLETTİ DİYE CEZA İNDİRİMİ ALIRDI!!!
Kadının halinden kadın anlar canım kardeşim yalnız değilsin merak etme biz varız. Derdini anlat yardım iste bir şeyler yap kurtul
Benim içinde olduğum durum zaten yalnızca ben bilirim. Zor bi durumdaydım psikolojim bozulmuştu bu yüzden oldu herşey. Kınayanda kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş. Olan olmuş demi şuraya içimi dökmek istedim ve yazdım destek olacak sözlere ihtiyacım vardı sadece. Teşekkür ederim aşağılamak yerine nasihat eder gibi cevap vermişsiniz

Benim içinde olduğum durum zaten yalnızca ben bilirim. Zor bi durumdaydım psikolojim bozulmuştu bu yüzden oldu herşey. Kınayanda kınadığı şey başına gelmeden ölmezmiş. Olan olmuş demi şuraya içimi dökmek istedim ve yazdım destek olacak sözlere ihtiyacım vardı sadece

Son düzenleme:
k. bakmayın da eşiniz çok arsız hani derler ya alişmış kudurmuştan beterdir eşinizde alışmış bırakamıyor kendini savunma sı bile çok sacma eskiden 100 se simdi 1 ne kadar sacma yaa ailenizle konuşun bence böyle devam etmek zor intiharı falanda aklınızdan çıkarın dik durun çoçuğunuzu düşünün.

Fiili bir sey yakalamsam da ben de tesebbusleri yakaladim defalarca,simdi size empati yoksunlari gelip "sen boynuzlanmaya meraklisin"gibi kirici yorumlar yapacaklar ama ben sizi anliyorum bazen oyle sartlar olur ki gitmek gerekir ama gidemezsiniz sizin maddi gucunuz yok benim manevi destegim ama baba abi gibi arkanizda durabilecek adamlar varsa lutfen hic dusunmeyin ayrilin ya da babaniza acin konuyu sahipsiz olmadiginizi gostersin korkutsun esinizi yoksa bunlsr akillanmiyorlar bence aldatan erkekler hasta zihnen ve duzelmez

Back
X