- 15 Haziran 2014
- 1.336
- 447
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 - 5 tane yazlık beyaz gömleğim var ama kışık hiç yokbeyaz gomlek ve siyah darpaça pantalon :)
Saydıklarının çoğu bende var lacoste ve tommy hariçOoo benim konum :) bu sezon kesinlikle kirmizili siyahli kareli bi gomlek al. Vucut tipin nasi ? Bacaklarin dolma gibi degilse etek giy uzun cizmelerle ve lacivert rengine aşik bi insan olarak herkese yakistiririm. Ve paran varsa tommy lacoste al zaten badic seyler yani bi yerlerini yirtip moda olan seyi alip giymektense iyi para verip basic seyler almak daha makul. Bi sisme mont bi gomlek bi sisme yetek kot gomlek bunlarin modasi gecmez. 15 senelik house dizisinde kiyafetler goze batmaz iken aski memnu da kiyafetlere bakip guluyoruzbenden bu kadar
![]()
Ooovv çok iyiydi buKırmızı jartiyer![]()
1.65 boyum 58 kiloyumHer kadının dolabında olması gerekenler için en fazla renk tavsiyesi verilebilir.
Çünkü vücut tipine göre aynı kilo ve boydaki kadınlara bile aynı kıyafet uygun olmayabiliyor.
Mesela çarpık bacaklı ya da geniş basenli kadınlar sırf bol diye daracık kumaş pantolonları giyiyorlar.
Sonuç hüsran.
Yani vücut tipiniz, saç ve ten renginizden yani kendinizden bahsederseniz sağlıklı tavsiyeler gelebilir.
Eskiden tayt giyerdim çok fazla ama şu aralar pek fazla giymiyorumŞifon gömlekler renk renk.
Sonra, güzel koyu renk bi kot,
Siyah küçük elbise, dantel detaylı olabilir,
Kalem etek,
Renk renk tunikler de olabilir boyun uzunsa taytlarla kombinlersin.
1.65 boyum 58 kiloyum
Güzel bi vücudum var açıkcası
Yeşil gözlüyüm siyah saçım var kumralım:)
Tavsiyelerinizi bekliyorum :)
Aaa var mıdır ki erkeklerrrTarifiniz forumdaki kadın kılığındaki oğlanları harekete geçirebilecek kadar net olmuş...
Sıra moda sever kızlarda, onları da harekete geçirecektir...![]()
Ooo benim konum :) bu sezon kesinlikle kirmizili siyahli kareli bi gomlek al. Vucut tipin nasi ? Bacaklarin dolma gibi degilse etek giy uzun cizmelerle ve lacivert rengine aşik bi insan olarak herkese yakistiririm. Ve paran varsa tommy lacoste al zaten badic seyler yani bi yerlerini yirtip moda olan seyi alip giymektense iyi para verip basic seyler almak daha makul. Bi sisme mont bi gomlek bi sisme yetek kot gomlek bunlarin modasi gecmez. 15 senelik house dizisinde kiyafetler goze batmaz iken aski memnu da kiyafetlere bakip guluyoruzbenden bu kadar
![]()