Her gece acikiyorum :S

Gece 2 ye kadar oturursan acıkırsın tabi bu çok normal o zaman ya vakitlice yatıcaksın yada kendine hakim olup yemeyeceksin çok zorlanıyosan 1 meyve olabilir.

Ben de şu ara işsiz olduğum için gece 2ye kadar uyumuyorum. Aksam da aksam yemegımı yıyosam 6dan sonra en az 2 ara ogun yapıyorum. Mesela 8de yarım paket dıyet bıskuvı yıyosam saat 10 ya da 11de meyve yıyorum. Bazen de cok cok acıkırsam 1 dılım tahıllı ekmek yanına 1/2 dılım beyaz peynır cok tok tutuyor. Ben gece yesem cok kılo alırım. Zaten ınsülin direnci vardı ve 2008de 115 kıloya cıktım bu gece yemelerınden. Sız sanslısınızkı metabolızmanız hızlı calısıyor. Makarna yıyeceksem mutlaka öğlen yıyorum

ben biara kilo almak için saati kurup yatıodum gece kalkıp kıymalı makarna yapıp yiyodum :1:
her gece başka bişi yapıp yapıp yiyodum biara bebe bisküvisyle sütte ezip yiyodum bebek gbi:)
yaklaşık 1-1,5 yedim baktım kilo falan aldığım yok bari uykumdan olmim dedim:1:
bugüne kadar hiç kilo alma korkum olmadı cnm ne istese hep yedim ama keşke azcıkta kilo alsam :24:

Gün içinde az yıyosunuz o zaman. Ya da troidiniz çok hızlı calısıyo

Ben bir gece yesem hemen 1 kilo alıyorum ve zor veriyorum yani yememem gerek ama bazen kendimi tutamadığım olmuyo değil :17:

bu konuyu bende acmak ıstemıstım merak edıyodum gece cok acıkan varmı benım gıbı dıye
kızlar gece cok acıkan kızların kglarını merak ettım ben :1:ben 76kgden 58e dusmustum,gece yemege baslayınca 60oldum:125:

canım ne güzel kilo vermsssn ya darısı bana ya :(((:53:

Ben de şu ara işsiz olduğum için gece 2ye kadar uyumuyorum. Aksam da aksam yemegımı yıyosam 6dan sonra en az 2 ara ogun yapıyorum. Mesela 8de yarım paket dıyet bıskuvı yıyosam saat 10 ya da 11de meyve yıyorum. Bazen de cok cok acıkırsam 1 dılım tahıllı ekmek yanına 1/2 dılım beyaz peynır cok tok tutuyor. Ben gece yesem cok kılo alırım. Zaten ınsülin direnci vardı ve 2008de 115 kıloya cıktım bu gece yemelerınden. Sız sanslısınızkı metabolızmanız hızlı calısıyor. Makarna yıyeceksem mutlaka öğlen yıyorum

ahh canım sen o kadar dikkatle o kiloya ulaşıyorsun baksana millet gece makarna götürüyor yine zayıf.senin adına adelet mi bu beeeeeeeeeeeeeee demek istiyorum.:14:

gece acıkmasam da yerim zorla kilo almak icin
e herkesin sorunu farklı tabii

den 55e cıksam yeter:52:

yok be cnm 69-70 kiloyum aaah ki ne ahhhh:5::5::5::5:

canım ben istedigim zaman zayıflayabiliyorum bu zayıf halımle bıle:37:
hic sofradayken doymak istemezdim ne gerek var diyip kalkardım(akla bak)
vallahi zayıflıyorsun o sekilde canım cok tok olmamaya ozen goster ve gunde 3 ogun yıyorsan 2ye düsür.

bir rahatsızlık olmadıgı sürece zayıflarsın:34:

ya zaten zor tutuyodum kendimi iki saattir bu nerden çıktı şimdi yaa :)
ben de geceleri çok yerim geçen kış 5 kilo kattı sağolsun sonra gittiler ama
abur cubur akşam yemeğinden yarım saat sonra başlardı geceye kadar bitmezdi
geceleri turşu yerdim bi tabak dolusu bide makarnaa bol ketçaplı böylee çamur gibi vıcık vıcık :)
daha turşu yapmıyorum 5 kiloluk bidon iki haftada bitiyodu.
aylardır, geceleri dayanamadığımda közlenmiş biber götürüyorum içinede beyaz peynir ohh
en azından hafif.. amaaa makarnayı kesemedim kesemem de açlıktan midem bulanıyo yaa :(

boyum 163
kilom 49

sadece gece değil, 24 saat açım
:37:

az yiyormuşum da ondan sık sık acıkıyormuşum, öyle diyorlar. az ve sık yediğim için de kilo almıyormuşum. halbuki tıkabasa yiyorum midem küçük galiba. ama sürekli midem kazıntı halinde. mesela az sonra peynirli dereotlu omlet yapcam :52:

aksam yemegını 18:00de yemıstım 21:30da esım yemege oturdu bende kendıme sucuk kızarttım aynı yemeklerden yemıyeyım dıye:6: az sonrada baklava yıcem:23::23::23:
ısın garıbı vermem gereken 2 3kg var ben bunları vermeyı ıstıyorum, nezaman ıstesem dahada acıkıyorum:52::52:daha onceden 17 kg kadar verdım sımdı 3kgyı vermek zor gelıyor:24:

Son düzenleme:
ben bir ay böyle gece yemekleri yerim.
sonraki 2 ay kilo vermeye çalışırım diyet yaparım.
sonra kilolar gider bu sefer sıkılaşayım diye yürüyüşe başlarım.
sonra baktım kilom eskisine dönmüş hemen akşam yemekleri.
kısır döngü bu olsa gerek.:52::52::52::52::52:

:125: evet mesela ben şuanda yiyorum bi kaç ay sonra başlarım diyete.

bendede pkodan dolayı ınsulın dırencı var:5:ondanda sureklı acım galıba:50:

yok be tatlım 69-70 kiloyummmmm :50::5::5::5:

canım ben 76 ıdım bıraz hırs yap spor yap yuruse cık parklarda olan cımlastık aletlerıne bın:32:mutlaka verırsın ben oyle yaptım cok spor yaptım ev:32:dede spor aletlerım var vucudumda ne bır catlak ne bır sarkma olmadı

kızlar bu catlaklar kilo alınca da oluyor degıl mi??

benim belimde uzunca bir cizgi olustu :47:

selam kızlar yaaa bende 10 kilo kadar verdim şimdi 58 kiloyum ama 50 olmak istiyom akapundur yaptırmak istiyom sizce faydası olurmu akapunturu bana bi akıl verseniz yarın gitmeyi düşünüyorum 1 aylık yaptırmayı düşünüyorum eşimin arkadasının eşi gitti 1bucuk ayda 12 kilo vermiş bide benim kilo vermem durdu aynıyım hepp off

Back
X