Her gece acikiyorum :S

Bir ara sürekli tatli yerdim simdi ise gece yemelerim var acikmaktan ziyade kötü alikanliktan ibaret e haliyle kilo aldiriyor :37:

Yemesem kisa sürede veririmde kendimi o ruh haline sokamiyorum :27:

ahh canım sen o kadar dikkatle o kiloya ulaşıyorsun baksana millet gece makarna götürüyor yine zayıf.senin adına adelet mi bu beeeeeeeeeeeeeee demek istiyorum.:14:

vay bee gece yemediğimiz halde kilo veremiyoruz millet götürüyo baklava böreği kilo alan biz oluoruz :53::53:
bende geçen sene 17 kg verdim 5-6 kilom kaldı veremiyorum arkideş:52::52:

kilo sorunun yok madem çok dertetme...
ama ağır şeyler yeme bari....

Ben de öyleyim bacım. :31:
Sonra 3 kilo şeklinde geri geldi , 2 haftada.
Dedim bir dur. Artık şeytana uymuyorum. Yemiyorum.

Dün geceki seansım:
Koca tabak patlamış mısır + 1 paket cips + 2 kutu RedBull + 1 paket Milka Çikolata :52:

son 4 gündür sıkılaşmak ve göbeğimi eritmek için yediğime içtiğime dikkat ediyorum kolayı bıraktım gece yemelerine son verdim ve sabahları form çayı içiyorum artık
günlük egzersizlerimide ihmal etmiyorum tabi
acıkınca 1 kase yoğurt yiyorum sende öyle yap

hele o gün sıkılmışsam gecenin bi yarısı tuzlulardan başlayıp tatlılarla bitiririm turşu bile yerim,yemezsem daha huzursuz oluyorum :30: durum vahim ölmüşüzde ağlayanımız yok:56:

Hayatta tek dileğin nedir deseler. İstediğim kadar yiyip kilo almamak derdim herhalde :ssz:

Dün geceki seansım:
Koca tabak patlamış mısır + 1 paket cips + 2 kutu RedBull + 1 paket Milka Çikolata :52:

Maasallah canım yok yok ama enerji içeceklerini fazla tüketme çünkü zararı çokmuş uyku bozuklulugu,sinir,çarpıntı,başagrısı,ritim bozuklugu,kalp hastalıgı ve hipertansiyona sebep oluyor.

Yine fena acıktım uyuyamıyorum hanımlar :52:
3 tane tost yapıyorum şu an kendime...offf ne de güzel kızarıyor ekmekler :52:

Dün geceki seansım:

Oo sen abartmışsın biraz :9: Ben de acıkınca atıştırırım ama corn flakes, bisküvi gibi şeyler. Bu kadar ağır şeyler yemek sağlığını bozar.

Ama aklıma düşürdün bak bu saatte dolapta toblerone olacaktı :52:

Oo sen abartmışsın biraz :9: Ben de acıkınca atıştırırım ama corn flakes, bisküvi gibi şeyler. Bu kadar ağır şeyler yemek sağlığını bozar.

Ama aklıma düşürdün bak bu saatte dolapta toblerone olacaktı :52:

Afiyet olsun şekerim, bende tostları götürüyorum anam peyniri de bi güzel akmış kenardan cızır cızır ediyordu makinanın arasında :52: midem bayram ediyo vallah

al benden de o kadar.gündüz çok yiyen biri değilim ama gece kurda dönüşüyorum resmen.bi mide kazıntısı,bi sıkıntı basıyor.gidip ne çekiyorsa canım yiyorum.hiç üşenmeden yataktan kalkıp bunu hemen her gün yapıyorum.hatta eğer yatmadan önce kendimi frenlediysem de, gece 3te 4te uyanıp sinsice mutfağa dalıyorum.nedir benim bu halim Allahım:59:

bende bu konuyu gördükçe acıkmaya başladım tutmayın beniiiiiiiiii:)

Al benden de o kadar... Özellikle gecenin bu saatlerinde dizi izlerken yemek yemeyi aşırı severim. 49 kiloyum ama ben ki bir ara 54'e çıkmıştım 7-8 ay evvel, şu an yememe rağmen düşüyorum :)

aslında gece acıkmamız gayet normal.
normal de 23.00 - 24.00 gibi uyusak acıkmayacağız.

akşam yemeği 18.30 veya 19.00 ' da yesek.

bu saate kadar acıkmamak imkansız.:27:

Şu an yine fena acıktım, Gözüme uyku girmiyor. Midem resmen konser veriyor :27:

Son düzenleme:
Back
X