Her gün arayıp sıkboğaz eden,ısrarcı arkadaş

Yalnizbiranne

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2019
1.484
1.503
63
Merhaba hanımlar 1 hafta önce taşındım.yan binamda eşimin arkadaşı oturuyor onlar vesile oldu bu eve gelmemize.diğer evimiz rutubet olmuştu acilen çıktık.eşimin arkadaşının hanımını 1.5 yıldır tanıyorum.biraz değişik huylari var birlikte görüştüğümüz 2 kişi daha vardı onlar huyunu sevmedi arkadaşlık etmedi,gelip gitmeyi kestiler.onlardan birine giymedigim kiyafetlerim var versem giyer misin diye biraz da ısrarla sormuş o da tamam demiş.daha sonra gönlünden ne koparsa kıyafetler için para verir misin demiş.arkadaşım çok sinir oldu odur budur kesti gorusmeyi kıyafetleri geri verdi.ben de bir gün olsun ne onu çağırdım ne kendim geliyim dedim.o tanidigimdan beri sık sık arar cagirirdi artık zorla giderdim defalarca söylemesinden sonra.kapıyı çalıyorum mesela kayınvalidesi evde duydu ama açmadı diyor.yağmurda cocugumla beklemistim aramıştım öyle açmıştı.o kadar ısrarla cagirmasina rağmen bir gün yanımda doğru düzgün oturmadı düzgün sohbet etmedik .buraya tasindigimdan beri her gün arıyor ben acmazsam eşimi ariyor öyle geçerli acil sebep te yok taşınır taşınmaz başladı yerlesince kahvaltıya gelelim.yarın müsaitsen gelelim kahvaltıya.pazar günü sizde yemekteyiz.her seferinde geri çevirdim evimin işi bitmedi çocuğum hasta diye.her gün muhakkak mesaj atıyor o an görüp yazmazsam üst üste çağrı atıyor görmem için.daha önce de onun yüzünden bi kaç sefer zor durumda kaldım gitme gelme ısrarı yüzünden.geçen ona söyledim artık sinir olduğumu işlerim var kızım durmuyor sen de üst üste arayinca sinir oldum diye.haklısın ben de hamilelikte sinirliydim dedi.sizce ben bu arkadaşa derdimi nasıl anlatmaliyim böyle sıkıntılı bi görüşme istemiyorum şu an tamamen hayatımdan çıkarmak ta istemiyorum ama her gün araması yazması beni bunaltıyor işimin gucumun arasında

Canınızı sıkmak istemem ama aynen bu şekilde binamıza taşınmalarına vesile olduğumuz ailenin böyle bir hanımı vardı. 2 yıl sonra babamla ilişkisi olduğunu öğrendik.
Velhasıl, bu tip insanlara güvenmem ben. Kadının hareketleri bana güven vermedi.

Başka evde oturuyorduk.ben geçtiğimiz yaz memlekete gittim1aylığına yeni geldim onun mesajını gördüm eşimin telefonunda.hemen gidip eşine söyle hanımının numarasi sen mi yazdın o mu diye.sadece selamun aleykum yazmıştı.eşim gelip kocası yazmış dedi bilmiyorum artik.kadının ozel ini burda yazmak gerçekten istemezdim ama 2.çocuğu olduktan sonra eşini hiç kendine yaklastirmamis yani cinsel hayatı yokmuş.ben de düşündüm eşimi arayinca ama dedim kendi eşiyle bile soğuk diye suphelenme dedim kendi kendime.bunu buraya yazmaktan gerçekten utandım aslinda

Madem kadının huyunu biliyordunuz tanıyordunuz neden yakınlarına taşındınız? Benim için evi eleme sebebidir.
Haklısınız benim de aklıma geldi 2 arkadaşım da gitme dedi.yüz gozolmam diye düşündüm.oturduğumuz yerde uygun fiyata düzgün ev bulmak çok zor eşim de işime karışma tuttum dedi

Bak işin rengi değişti şimdiden.
Allah aşkına kocana selam yazmış, var mı ötesi? Ben hiç iyi niyetli bulmadım. Birşey sormak isteseydi sana sorardı. Sana mesaj atıp arayabilirdi değil mi? İyi niyetli gördüm seni ama kadın iyi niyetli değil bana göre. Ayrıca cinsel hayatı yokmuş kocasına soğukmuş diye düşünme. Bizimki de öyleydi, kocasının suratına bakmazdı. Ama 2 çocuklu aile babası tatlı geldi. Sen kadınla hiç muhatap olma derim, eşine de mesaj atmamasını, güzel bir dille söylemelisin.

Ben korkarım böyle tiplerden allah korusun .köylü kurnazı elbise verip para istemek , yok sende yemekteyiz bilmem ne ki üstteki kullanıcıya katılıyorum böyleleri sıkı fiki olup eve girip kötü niyetli de olabilir Allah korusun o yuzden direk kesin ayağınızı onunda ayağını kesin kendi evinizden .eşinize de ayar verin msj işi falan hos değil

Haklısınız benim de aklıma geldi 2 arkadaşım da gitme dedi.yüz gozolmam diye düşündüm.oturduğumuz yerde uygun fiyata düzgün ev bulmak çok zor eşim de işime karışma tuttum dedi
Bir kaç sefer reddedersiniz o da peşinizi bırakır artık. Eşleriniz arkadaş diye siz de arkadaş olmak zorunda değilsiniz.

Kanser sebebi. Görüşmeyi tamamen kesin. O insanın eksikliğini hissetmezsiniz bile. Zararı dokunur
Hakkaten bazen çıldırıyorum.1 günde 9 kez aradı geçen mesajlarına bakmadım diye. çocuğum çok ağlıyordu telefonu alıp duvara atasım gelmişti zır zır çalması yüzünden.başka şehirden gelin geldim 3 5 tanıdığım var onla da ciddi bi sorun olmadan görüşmeyi bitirmek istemedim ama tanidigimdan beri de hiçbir yakınlık hissedemedim gerçekten eksikliğini hissetmem de tek isteğim sürekli tacizci gibi her gün aramasın yazmasın.

Görüşmeyi kesen arkadaslar nasıl kestiyse sizde öyle kesin bence görüşmeyi hayatınızda size pozitif bir etkisi yok nasılsa.

Bende pek hoş kokular almadım bu konudan.
Eşinizi takip edin bence eşinizin numarasının o kadında işi ne? Benim hiç bir arkadaşım veya komşumda eşimin numarası yok kimsenin eşinin de bende yoktur. Olamaz diye bişey demiyorum ama eşler arkadaşsa gerek yok. Acil durumda kendi eşine iletir oda sizin eşinize iletir.
Bence size yakın olup hakkınızda bilgi almak istiyor gibi geldi bana.

Keşke tasinmasaymissiniz

İşin içinde başka işler var.
Ben çözemedim.anladigim kadarıyla tuhaf davranışları yüzünden kimseyle gerçek arkadaşlık kuramıyor.menfaatçi biri ben hiç bir istediğini vermedim ilk tanıştık bana tulbentlerinden güzel bi tane ver hatıra kalsın bize geldiğinde çocuğuma güzel bi takım getir dedi çok tuhafıma gitti bu yaşa kadar hiç bi arkadaşım bu şekilde biseyler istemedi sevmedim ama çok üstünde durmadım.evde canı sıkılıyor gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…