Her gün arayıp sıkboğaz eden,ısrarcı arkadaş

Aslında bizde de kesinlikle yok öyle olaylar kadın erkek ayrı otururuz selamlasma bile yoktur aramızda bi sefer konu açıldı arama kayıtlarında kalmış senin numaran sandım dedi bi şey diyemedim eşiyle fotoğraflar romantik sözler paylaşıyor sürekli aşık gibi iki çocukları varo yüzden de ne yapmak isteyebilir ki dedim kendi kendime

Biraz önceki arkadaş yazmış ben de yazayım. Evimize girip çıkan anneme ayy abla sen bu adama nasil dayanıyorsun diyen anneme pasta börekler yapıp getiren üniye gitme yaşında çocukları olan ve whatsapp durumunda kocasıyla hergün aşk tazelercesine fotograflar paylaşan kadının babamla ilişkisini ben de bundan bi 7 8 ay önce yakaladım. Üstelik o da eşini alıp bizimkilere akşam oturmasına falan geliyordu.

Aaay bu ne be ıyyy

Ne insanlar var ya insanın yuvasını yıkarlar pisi pisine

Siz de hala bu insana kibar olmaya mı çalışıyorsunuz?
Bırakın açmayın dönmeyin, görüşmek istemiyorum deyin gitsin.
Aman hayat kısa, böyle lüzumsuz şeylere kafa yoracak vakit harcayacak kadar lüksünüz olmamalı. Millet ana babası ile görüşmeyi kesiyor. O kadın kim ki dert ettiniz.

nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsun? bi arkadaşım beni sık sık yazıp arayıp azcık darlasa hemen basıyorum paparayı. bi de psikolojimi hırpalatacağım millete sanki hayat gailesi yetmiyor. emeğinizi suyunuzu veriyor değil ya... bunaltma beni yeter böyle sık sık arayp durma de(ben olsam daha beterini derdim de...) konuş yani aklından içinden geçeni, atıp atıp içine patlama o bütün stresini senin üzerinde atarken böyle darlayıp darlayıp... ona bi şey olmuyor neticede olan sana oluyor. AY DELİRDİM

Katilıyorum. Bende aynı yerde caıştıgım erkek arkadaşların çoğunun numarası kayıtlı yok grup hesabından iletişim kuruyoruz diye kaydetme gereği duymadım. Zümremin numarası var. Onunla evrakta paslaşma, takıldığımız sorularda birbirimizin fikrine başvuruyoruz. Hoş değil.

Kesinlikle evli canim.
Su devirde uyanik olmak lazim yani aksamlari ve haftasonlari telefonla konusmayan biri seni nasil rahatsiz etmedi anlayabilmis degilim..
Biz esimle mesai saatlerinde hic konusmazdik gunaydin o kadar aksam surekli haberlesirdik gece yatana kadar..

bana göre;

ya kadın cidden akıl hastası, takıntılı bir tip. başka arkadaşı yok, olsa da anında kesiyorlar görüşmeyi. e siz de iyi niyetten kesip atmadığınız için sizi darlayıp kendine arkadaş yaratıyor.

ya kadının eşinizde gözü var. yakınınızda olmanız ekmeğine yağ sürüyor. bir yolunu daha rahat bulup eşinize ulaşmayı, yakın olmayı umuyor.

ya eşinizle gerçekten aralarında birşeyler var. sizi kontrol altında tutup anlamamanız için sürekli görüşmek istiyor. hatta odağı başka yere çeviririm benden şüphelenmesin de diyor olabilir.

ne yazık ki yazdıklarınız ben de bu intibaları uyandırdı. bir de harem-selam otururuz demişsiniz ama gerçekten yapmak isteyene hiçbir şey engel değil. çok gördüm öyle ortamlar; kimlerin kimlerle ne ilişkileri çıktı, mide bulandırır.

ama inşallah bunlar sadece yazılarda kalır

Okurken bile bunaldim.
Kadin tam dayaklik.
Aradiginda siz de acmayin, eşiniz de.
Eninde sonunda anlar.
Hem kiyafetlerini israrla arkadasina verip hem de para istemesi de tam terbiyesizlik.

Bu kadindan ne desen beklenir

Offf farkli yere yorum yaptimm uykusuzluk yorgunluk bugunlerde bana cok oluyor burda yanlis yanlis seyler.yazmak
Olsun sorun değil insanlık hali.sizin ve diğer hanımların yorumlarına bakarak görüşmeme kararı aldım.bu kadar insan aynı şeyi söylüyor aklın yolu bir

Oha ya sakın görüşmeyin aç gözlü fırsatçıya bak sen bu ne böyle sinir oldum okurken

Okurken bile bunaldim.
Kadin tam dayaklik.
Aradiginda siz de acmayin, eşiniz de.
Eninde sonunda anlar.
Hem kiyafetlerini israrla arkadasina verip hem de para istemesi de tam terbiyesizlik.

Bu kadindan ne desen beklenir
Kayinvalidesini tanıyorum gerçekten şeker gibi kadın.kaç kez gördüm ki kayınvalidesi onu idare ediyor.eşiyle 1 yıldan fazla zamandır cinselliği yok.kendisi istememiş 2.çocuktan sonra psikolojim bozuldu diyerek.adamla çoğu zaman azarlayarak konusuyor ortada bi şey yokken.bana da kocam beni aşırı alttan aliyor diyor.millet ne kadar kıymetli ne kadar şanslı geliyor bana.arkadaş idare edilmeye çok alışmış bana da ondan öyle düşüncesizce davranıyor bence.hakkaten artık hiç kimseyi çekecek halim kalmadı

Müge anlı gibisinizşaka bi yana her ihtimaliniz mantıklı ben bitirdim kafamda bu kişiyi bu yorumlardan sonra

Aynen, bu 3-5 gunluk dunyada boylelerini cekmeyin.
Sirf eşi ev bulmaniza yardimci oldu diye bu kadini cekmek zorunda degilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…