- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
- Konu Sahibi Yalnizbiranne
-
Kocası psikopat bi tip. Tam bi sado mazo ilişkisi. Kocası onun yanına kadın getirdi, kadın onun pijamalarını giydi, yatağında kocasıyla birlikte oldu o da yemeklerini önüne koydu. Böyle yüssüz bir kadın. Hiç acımıyorum valla inşallah daha beter olurlar, benim anneciğim kimse üzemez. Annemde yuvası dağılmasın, adam birini öldürmesin diye söylemedi. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, anıları sizin içinde geçerli. En güzel şeyler sizin olsun bu hayattaKadinin kocasinda da iyi mide varmis. Nasil cesaret yahu. Insan komsusuna bile güvenemiyor artik. Anneniz ve sizin adiniza cok sevindim dusmes kalkmaz bir allah demişler. Ettiklerini ceksinler insallah
Gece uyumadan önce mutlaka ızlerım1 kere bile müge anlı izlemedim desem :) ama bunu çok kişiden duyuyorum, savulsun valla veliahtı var
şaka bir yana inşallah sadece aklından zoru olan biridir, diğer iki ihtimal gerçek değildir.
Birşey itiraf ediyim mi?Gece uyumadan önce mutlaka ızlerım
Konu sahıbı kadınla ılıskını kestin ınsallah?
Ben de gece eşimle kızım uyuyunca bi yandan youtubedan Müge' deki son olayları dinleyip bi yandan iş yapmayı çok seviyorum.ütü filan nasıl bitiyor anlamıyorum.o arkadaş dün mesaj atmıştı cevap vermeyince bugün yazmadı normalde şimdiye kaç kez mesaj atardıGece uyumadan önce mutlaka ızlerım
Esimde yok ben numarasını tanıdım aradığı zaman.kadın da eşimle eşin konuşmuş arama kayıtlarında kalmış dediMadem rahatsızsınız bu konuda engelleyin numarasını ayrıca eşinizde kadının numarasının olmasıda ayrı saçmalık
Bende facebookta yorumları tek tek okuyorum izleyip, insanlar ne teoriler uretmıs benim gibi dusunmusler mı diye...Birşey itiraf ediyim mi?
Müge anlıyı izlemeden uyuyamıyorum ben, cidden bak. İzlemekle kalmıyor sağa sola anneme kardeşime atıyorum ben. Ama etkileniyorum da Allah var ya. Gerçekten bu ülkedeki olaylara şaşırmıyorum artık. 15 günlük gelinken otogarda tanıştığı biriyle kaçan mı dersin, 20 gündür tanıştığı adama 50bin yollayan mı.. O yüzden konu sahibi lütfen kadınla iletişimi kes
Benim en çok zeynep ilgimi çektiBirşey itiraf ediyim mi?
Müge anlıyı izlemeden uyuyamıyorum ben, cidden bak. İzlemekle kalmıyor sağa sola anneme kardeşime atıyorum ben. Ama etkileniyorum da Allah var ya. Gerçekten bu ülkedeki olaylara şaşırmıyorum artık. 15 günlük gelinken otogarda tanıştığı biriyle kaçan mı dersin, 20 gündür tanıştığı adama 50bin yollayan mı.. O yüzden konu sahibi lütfen kadınla iletişimi kes
Dımı sessiz sakin evde muge izlemek guzel geliyor ne alakaysaBen de gece eşimle kızım uyuyunca bi yandan youtubedan Müge' deki son olayları dinleyip bi yandan iş yapmayı çok seviyorum.ütü filan nasıl bitiyor anlamıyorum.o arkadaş dün mesaj atmıştı cevap vermeyince bugün yazmadı normalde şimdiye kaç kez mesaj atardı
Zeynebı youtunede dondurup dondurup izliyorum parodılerıyle birlikte bı de cahil degılım diyen bir kadın vardı onuBenim en çok zeynep ilgimi çektikestim burdaki tavsiyelerden sonra
Ben hemen hemen her gün ekşi sözlük ten okuyorum.son sayfalara gitmek gerekiyor yeni konular için.size de tavsiye ederimBende facebookta yorumları tek tek okuyorum izleyip, insanlar ne teoriler uretmıs benim gibi dusunmusler mı diye...
bundan sonra sana gelıcem
Emine hanım ve özgür bey vardı ben de onu sürekli izliyorum bu aralarZeynebı youtunede dondurup dondurup izliyorum parodılerıyle birlikte bı de cahil degılım diyen bir kadın vardı onu
Palu izle Palu.Bende facebookta yorumları tek tek okuyorum izleyip, insanlar ne teoriler uretmıs benim gibi dusunmusler mı diye...
bundan sonra sana gelıcem
Benim en çok zeynep ilgimi çektikestim burdaki tavsiyelerden sonra
Gece uyumadan önce mutlaka ızlerım
Var kendi sitesindeben de başlıcam bu gidişle keşke sezon sezen izleyebileceğim gibi paket paket olsa
Hala alt komsunuz mu kendısı?Vardı böyle biri hayatımda ..Alt komşumdu..3 yıl sabır göşterdim.Anlatmaya çalıştım ima ettim olmadı anlamadı ,anlamak istemedi.Direk görüşmek istemiyorum seninle yeter arama beni bidaha dedim pat diye yüzüne ..Mecbur kaldım.
3 yıl..ne sabırmış sizdeki de ben 1 haftadır burdayım hemen bezdimVardı böyle biri hayatımda ..Alt komşumdu..3 yıl sabır göşterdim.Anlatmaya çalıştım ima ettim olmadı anlamadı ,anlamak istemedi.Direk görüşmek istemiyorum seninle yeter arama beni bidaha dedim pat diye yüzüne ..Mecbur kaldım.
inşallahEşim o son aradigi gün karşımda uyuyordu.sersemlikle açtı alo dedi kadın alo der demez kapattı.kim dedim bilmiyorum boşver dedi uyumaya çalıştı.sonra baktım oydu.hakkaten niye o an aramadim bilmiyorum.kendi kocası da çok kızar bilse bunlar sürekli her gün mescide derse giden iki arkadaş .kadına sonra sorduğum zaman eşiyle eşim konuşurken arama kayıtlarında kalmış senin sandım dedi ben de icimden terslik var ama neyse dedim.şu an böyle bi mesele net ortaya çıksa kaldiramam hiç hazır değilim.ama gidip kadının eşinin ailesine her şeyi anlatırım.inşallah daha ileri boyutta en ufak bile bi şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?