Her gün işe mutsuz giden var mı?

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
698
36
İstanbul
Benim gibi her gün işe mutsuz, endişeli, stresli giden var mı?
İşten çıksam bir dert, çıkmasam bir dert diyen?

Ve her gün "Bugün istifa edeceğim" diyen ama edemeyen/etmeyen?

3-4 yıl önce bende zoraki gidiyordum işime. İşkence olmuştu artık benim için sevmiyordum çünkü yaptığım işi.. Sonunda "benden bu kadar" deyip istifa ettim ve iyi ki de ettim.. Minik ama sevimli bir oyuncak dükkanı açtım kendime Rabbime şükür çok mutluyum şimdi..

Ben de bir gün, "eyvallah, benden bu kadar diyeceğim" durumum onu gösteriyor.
Allah utandırmasın, çok iyi yapmışsınız.

Evet, eski isimde oyleydim. Hatta daha otesi de var, bayagi bir dertliydim bu konuda. Sonra isimi degistirdim, kurtuldum. Yeni isimi seviyorum.
Is yasami insanin hayatinin buyuk bir kismini kapsiyor. Onun icin bu kadar strese mutsuzluga degmez diye dusunuyorum. Bir tarafta isinden "isime tapiyorum" diye bahseden insanlar da var yani. Herkesin hakki isini sevmek. Bu konuda duygularin bu kadar yogunsa pozisyon ya da is yerini degistir. Isinden cikmadan aramalara basla. Baska ne yapilabilir ki zaten...

Hıh ağzınıza sağlık valla ben açacaktım bu konuyu.
Ama resmi tatillerde çalışanlarla ilgili başlığı görünce 'halime şükredeyim bari en azından resmi tatillerde çalışmıyorum' diyip vazgeçmiştim.
Her sabah yataktan sürünerek çıkıyorum. Sorun erken uyanmak değil. Çünkü hafta sonu aynı saatte çalar saat olmadan kendiliğimden kalkıyorum
İşten ayrılsam ne yapacağım ki :105: para kazanmak zorundayız...

işe mutsuz gidenlerden biride benim yazıları en baştan okuyup bende sıkıntılarımı yazarım

Daha önceden deneyimsizim diye işe alınmıyordum. 5 ay önce bir yere işe alındım ama gel gelelim sevemedim işte. Şu an önceki durumama bakarak oldukça deneyim sahibi olduğumu düşünüyorum.
Pozisyon değişikliği mümkün değil de, galiba iş değişikliği şart oldu bana.

ah ben haziranda mezun olacağım inşalllah, işe girmeyi çok istiyorum.. ne güzel kendi paranı kazanmak falan. niye mutsuzsunuz? ortamdan mı

Off.. İçim bir tuhaf oldu

ah ben haziranda mezun olacağım inşalllah, işe girmeyi çok istiyorum.. ne güzel kendi paranı kazanmak falan. niye mutsuzsunuz? ortamdan mı

Evet, ortamdan. Patronumdan nefret ediyorum, aslında böyle bir insan (yani nefret duymaya eğilimli) değilimdir ama...

Son düzenleme:
evettt sıra geldi bana.
part time çalışıyorum. haftanın 3 günü tatil. 4 günü iş yerinde geçiyor.
bölümümde tekim benden başka kimse yok. gelen dayanamıyor gidiyor hani şu dışardan kolay gibi gören ama sizin yaptığınız işi yapmaya başlayınca isyan eden tipler vardır ya işte bende hep onu yaşadım. 4 gün işe gitmek eziyet benim için çünkü gitmediğim günlerin acısı çıkıyor. sabah birlikte mağazayı açıp akşam beraber kapattığımız müşteriler var. o kadar çingen,laf anlamaz insanlar ki bunaltıyorlar beni. bu arada yaptığım işten bahsedeyim. son kullanma tarihi yaklaşan ürünlere belli oranlarda indirim yapıyorum. mesela yoğurt 4 liraysa önce 3 liraya düşüyorum. satmayınca 2 lira ondada satmazsa 1 liraya düşüyor. aç gözlü insan çok. üç beş kuruş daha az ödemek için yapmadıkları rezillik yok. durumlarıda gayet yerinde. yaptıkları/çalıştırdıkları yerleri söylerken bile utanmıyorlar. şuan hayalim var onu düşünerekten sabrediyorum ağustosta işten çıkıp dershaneye yazılacağım

evet bende varım..tek tesellim eşimle aynı yerde çalışıyor olmaktı ama izin vermediler 2 yıldan sonra şartlarım değişiyo.ama 2 yıldır hiçbir zaman işime mutlu stressiz gitmedim.ortamı o kadar farklı ki..eski çalıştığım yerleri o kadar özlüyorum ki...bende bi hamile kalsam ara verecem döndüğümde işe belki daha güzel olur..sadece umut ediyorum işte(

onlardan biride benim... bulunduğum şehirden ağustos gibi ayrılma durumumuz var bu yüzden çıksamda 2-3 aylığına nerede çalışacam ki... ama inanın sabah alarm çaldığı andan itibaren başlıyor stresim... boğuluyorum resmen... işten çıksam çok kolay iş bulurum ama kafam karışık offff offfffffffffff...... ne güzel olurdu pazartesi günü yeni işler araştırmak...

Kendi paranı kazanıyorsun ama hala ailenden destek alman gerekiyor. Çünkü maaş ihtiyaçlarını karşılamaya yetmiyor. Daha fazla maaş da bulamıyorsun.
E hala annen hesabına harçlık gönderirken de "benim param işte" diye rahat rahat harcayamıyorsun. Benim için böyle en azından...

aynı ayda işten çıkacağız :) yıllık izinlerimi kullanmadan asla çıkmayacağım.

Hiç duymadığım bir iş bu. O yüzden çektiğiniz sıkıntıyı en iyi siz bilirsiniz, yorum yapmak abes olur.
Hayalinize kavuşmanız dileğiyle...

hımm evet o kötü, ama evlenmeden önce ailesiyle yaşarken falan sırf kendi maaşını harcayan yoktur sanırım ya, tabi mesleğe de bağlı. ben iktisattan mezun olcam en fazla 1000 tl ile başlanır diyorlar. senin işin nedir, maaşın asgari mi yanlış anlamazsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…