Her gün işe mutsuz giden var mı?

en kötüsü de insanların kabaran egoları o kadar iyi anlıyorum ki, her şey müthiş ne güzel bir ortam der insanlar ama içerden bakınca bambaşka, lanet okuyup kaçıp gitmeyi başaranlar oluyor bazıları çok daha iyi işler buluyor ama insan düşünüyor yine de işte ya işsiz kalırsam ya daha kötü olursa diye hele de işsiz kaynayan bir ülkede kendi mesleğinden de geçip çok çok alakasız işlerle insanlarla uğraşara ömür tüketmek kendimize haksızlık oluyor...

İş konusunda değilde bende okul konusunda oluyor gitmek istemıyorum bitsede kurtulsam diyorum..

İnsanların yapmacıklıklarından , kasıntılıklarından bıktım.. Allaha şükür bitiyor 1 ay sonra :)

Yazdıklarınızı okuyunca hem üzüldüm hem de kendi derdime düştüm.
Anladım ki sınavdan sonra seçeceğim bölümü çok iyi düşünüp tartmalıyım yoksa zor bir hayatım olabilir.
Allah yardımcınız olsun.

var ben varım... işe gitmek istemiyorum iş yerinde ukala kendini bilmez torpille bir yerlere gelmiş yöneticilerim var bir haltdan anlamadıkları halde anlamış gibi yapan çalışanlarla uğraşıyorum dedikodumu yapan sonrada yüzüme gülen insanlar var hiç mutlu değilim iş yerim değilde odam değişse çok iyi olucak bunun için çabalıyorum:2::2::2:

Hemen herkes doğru dürüst kendi ait bir tavrı olmayan, dalkavuk ,karaktersiz çalışanlardan şikayetçi maalesef..
Yine maalesef ki kime desem bunu, aldığım cevap " gideceğin yer çok mu farklı?" oluyor.

Valla kızlar ben işe hep mutlu gidiorum da mutsuz döndugum gunler olmuyo degil. Ama 1 hafta izin kullansam bunalıyorum ozluyorum hemen işimi arkadaşlarımı.bende hizmet sektorunde calışıyorum insanlarla ugraşmak elbette kolay degil ama neolursa olsun işimi çok seviyorum okudugum bolume gore iyi kazancı olan bi meslek yapıyorum ve paramı haketmeye calışıyorum.yeni evliyim ve hayata yeni başladıgımız için borçlarımız var haliyle çalışmak zorundayım bende elimden geldiğince sevmeye eğlenmeye calışıyorum kimsenin dediğini yaptıgını kafama takmıyorum.bi arkadaş yazmış babasının işinde çalıştıgı halde yaşadıgı olumsuzlukları yani nereye gidersek gidelim bu böyle.

Desteğiniz için teşekkürler kızlar.

Ben mutsuzluğa daha fazla dayanamadım ve işten ayrıldım.
1,5 aydır evdeyim.

Galiba iş aramaya başlayacağım :)

Desteğiniz için teşekkürler kızlar.

Ben mutsuzluğa daha fazla dayanamadım ve işten ayrıldım.
1,5 aydır evdeyim.

Galiba iş aramaya başlayacağım :)

Gözün Aydın demeliyiz sanırım :)

Ben var-dım.
İşimde kısa sürede yükselmiştim ve buraya gelmişken her şeyi yıkıp geçmek beni kararsız bırakıyordu. Hem kendi paramı kazanamama fikri beni çok ürkürtür.
Ama nefret ediyordum işimden.
Derken bir gün aniden karar verdim sınava 2,5 ay kala işten ayrılıp kendimi tamamen ders çalışmaya adayarak kpssye girdim. O gazla o kadar sürede yapabileceğimin en iyisini yaptım ama hala atanamadım ama ümidimi de kaybetmiş değilim.
O kadar bunalmama rağmen asla pişman olmadım o işten ayrıldığıma.
Hayatta tek kıskandığım şey severek gittikleri bir işi olanlardır..

ahah başlarda güzel dediğim ortamım çileden çıkıyor yavaş yavaş yüzler ortaya çıkıyor kıskanç fesat insanlar çekememezlikler ego tatmim olayları iş sitresi işe gitmek ölüm gibi yarabbim sen beni kurtar burdan:

Valla 3 sene önce bende aynı yazdığın şekildeydim acemilik işte istifa ettim derin bi oh çektim ama 3 yıldır da işsizm bazen diyorum biraz daha sabretseydm ama işyerini düşünüyorum hergün ağlayarak çıkıyodum herkesin işini yapmak alaycı konuşmalar vs...sonra şükrediyorum psikolojim bozulcaktı çünkü ...

Gercekten böyle bir konu beni cok sevindirdi aynı dertten muzdaribim sabahları kalkmak işkence .hergün bugün istifa edicim diyorum .işimi hiç sevmiyorum.inşallah üniversiteye yerleşirsem araştırma gör.olarak çıkılmam.lanet bi iş .çünkü .saatler geçmiyo resmen

Beeeennn... Resmen kavga ediyorum kendimle her sabah, kendi kendime sinirleniyorum.

Ama inşallah son 3 ayım. Sonra huzur, mutluluk :)

Benim gibi her gün işe mutsuz, endişeli, stresli giden var mı?
İşten çıksam bir dert, çıkmasam bir dert diyen?

Ve her gün "Bugün istifa edeceğim" diyen ama edemeyen/etmeyen?

malesef ki ben varım.çalıştığım ortamda uyuzmu uyuz bi adam var sanırım andropoza girdi o bana bende ona gıcık kapıyorum.aklı sıra müdürlük taslıyor ama hiiç takmıyorum.gelen müşteriler beni tanıyorlar ve sevilen de biriyim oda çekemiyor haliyle müşteriler benim halimi hatrımı sormasınlar diye odasını ayırdı bana da iyilik yapmış oldu daha rahatım şimdi.

Konu açılalı epey olmuş ama benimde yazarım var şuanŞu aralar bende çok mutsuzum işe giderken. 4 aydır burda çalışıyorum ve ilk alındığımda ne Mutlu olmuştum müdürüm olacak kadının ters ve aşağılar tavırları bana kendimi ezik hissettirmesinden illalah dedimŞ

Ben varım. Her cumartesi akşamından strese başlıyorum. Pazartesi hemen gelecek işe gideceğim diye. Pazar gecesi uykularım kaçıyor. Ve sabah sürünerek kalkıyorum. 3 buçuk senemi verdim. İstifa edip hakkımı almadan çıkmak istemediğimden bi adım atamıyorum. İşimi seviyorum fakat ortam çok sıkıcı ve patronlar insan yerine koymadıkları için. Hep işlerini yaptırsalar ve ellerinden gelse işyerine yatak atıp orda kalmamızı isterler. Bi doktor veya acil bi durum olsa titreye titreye izin istemek ölüm gibi. Hamileyim ve hala söyleyemedim. Çünkü bi arkadaş söylemişti kendi hamileliğini aldığı tepki neden bu kadar acelecisiniz??? kaç senelik evli bir arkadaşım... Allah yardımcımız olsun...

Bende staj goruyorum her gun gitmekten cok sikildim.Birde ozel sektor gercekten maaslar cok utopik.Ya ben staja katlanamiyorum.Ileridd calism universite hayatina nasil katlancam.Yarin hastalanmam insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…