hımm evet o kötü, ama evlenmeden önce ailesiyle yaşarken falan sırf kendi maaşını harcayan yoktur sanırım ya, tabi mesleğe de bağlı. ben iktisattan mezun olcam en fazla 1000 tl ile başlanır diyorlar. senin işin nedir, maaşın asgari mi yanlış anlamazsan
onlardan biride benim... bulunduğum şehirden ağustos gibi ayrılma durumumuz var bu yüzden çıksamda 2-3 aylığına nerede çalışacam ki...ama inanın sabah alarm çaldığı andan itibaren başlıyor stresim... boğuluyorum resmen... işten çıksam çok kolay iş bulurum ama kafam karışık offff offfffffffffff...... ne güzel olurdu pazartesi günü yeni işler araştırmak...
hımm evet o kötü, ama evlenmeden önce ailesiyle yaşarken falan sırf kendi maaşını harcayan yoktur sanırım ya, tabi mesleğe de bağlı. ben iktisattan mezun olcam en fazla 1000 tl ile başlanır diyorlar. senin işin nedir, maaşın asgari mi yanlış anlamazsan
bende cilt bakımı mezunuyum :) üni bittikten sonra 1500 den aşağı almazsın dediler. o kadar okulunu bitirdim yaşım küçük yeni mezun oldum diye çömez muamelesi gördüm çalıştığım yerde. komik bi ücrette maaş alıyordum. ama sonradan belediyenin verdiği saçma belgelerle işe girip benden daha yüksek maaş alanlar oldu. neden çünkü yaşları büyüktü. adaletsizlik var. malesef
ben allahtan çok beklentiye girmedim en fazla 1000 tl diyorlar :)) marmara iktisattan mezun olcam ama işte iibfci çok falan filan ne bileyim. aman bir başlayayım da. olsun hiç iş bulamayanlar, atanamayan öğretmenler var.. tecrübe edinmek önemli sanırım, 22lik yeni mezuna çoook iyi özellikleri olmadıkça pek rağbet yok mudur nedir..
psikoloji mezunuyum. ilk işim olduğu için benim maaşım da öyle... daha yeni başladım.
adaletsizlik, haksızlık diyebileceğim bi şey yok; ama yine de mutsuzum.
Aslinda iş yerinden degilde bence sevmedigimiz işi yapiyoruz diye zor geliyor,
Ah benim akilsiz kafam tıp kazandıgım halde gitmedim!! simdi ise içim gidiyor her doktora veya hastaneye gittigimde burda bende olabilirdim diyorum kendime içimi çekiyorum,
bana hobin varmı diye soruyorlar, utaniyorum diyemiyorumki benim hobim internetten ve dergilerden hastalıkları arastırmak!
zaten yeni mezun oldum çalıstigım yerde baslarda çok zorluklar çektim ne isim var burda dedim ama simdi yeni yeni alısiyorum yeni yei sevmeye basladim
Aslında ben işimi seviyorum, kişileri sevmiyorum :)
Hala şansınız varsa eğer, hayalinizi gerçekleştirin.
hmm is arkaslarida çok etkiliyor gerçekten
yok be artik 25 yasıimdayım çok geç artik, evlenmicem desem hadi neyse ama tıp okumak her yigidin harcı degil günlerini derslere ayırmak falan evliyken çok zor olur
(bekarım ama evlenmek istiyorum, 6 yıl çok uzun bir süreç)
Bende de şu aralar o yataktan sürünerek çıkma olayından var, havalardan mı acaba? Resmen sabahları o yataktan kalkmamak için bütün maaşımı vereceğim o derece. Hafta sonları o kadar mutlu oluyorum ki, keşke ev hanımı olsam diyorum bazen. Kim bilir ne kadar mutlu olurdum.
normalde çalışmayı çok seven biri olmama rağmen. ev hanımı olamayacağımı bildiğim halde keşke ev hanımı olsam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?