Her gün işe mutsuz giden var mı?

bende cilt bakımı mezunuyum :) üni bittikten sonra 1500 den aşağı almazsın dediler. o kadar okulunu bitirdim yaşım küçük yeni mezun oldum diye çömez muamelesi gördüm çalıştığım yerde. komik bi ücrette maaş alıyordum. ama sonradan belediyenin verdiği saçma belgelerle işe girip benden daha yüksek maaş alanlar oldu. neden çünkü yaşları büyüktü. adaletsizlik var. malesef

O boğulma bende de var, çok kötü bir duygu.

psikoloji mezunuyum. ilk işim olduğu için benim maaşım da öyle... daha yeni başladım.
adaletsizlik, haksızlık diyebileceğim bi şey yok; ama yine de mutsuzum.

Eski is yerimde oyleydim son zamanlarda. Alarm calar calmaz uyanmak istemiyordum resmen ayaklarim geri gidiyordu. Sonra atandim, 15 gun daha ise gittim... Nasilsa cikicam diye cok rahattim. Atandigim yer mudurluktu, evrak isleri masa basi... Ben cocuk gelisimciyim evrak isleri ile ne isim olur? Zar zor hastaneye gectim muduru ikna edip. Su an cok mutluyum, kendi isimi yapiyorum... Ama sunu anladim ki gercekten is yerinde dert bitmiyor devlet isi de olsa. Mesela hastaneye gittim odam yoktu, oda actirdim bu sefer pc yok... En son da beni diyetisyenle ayni odaya verdiler oda sıkıntısı varmış hastanede:))) ama şükrediyorum kendi işimi yapabiliyorum en azindan... ailelerin mutlulugu her seyi unutturuyor, veya erken tani almasinda rol oynadigim her bir cocuk... Insallah herkes çok mutlu olacağı işe sahip olur ne diyeyim :)

ben allahtan çok beklentiye girmedim en fazla 1000 tl diyorlar :)) marmara iktisattan mezun olcam ama işte iibfci çok falan filan ne bileyim. aman bir başlayayım da. olsun hiç iş bulamayanlar, atanamayan öğretmenler var.. tecrübe edinmek önemli sanırım, 22lik yeni mezuna çoook iyi özellikleri olmadıkça pek rağbet yok mudur nedir..

hayırlısı olsun.

Aslinda iş yerinden degilde bence sevmedigimiz işi yapiyoruz diye zor geliyor,

Ah benim akilsiz kafam tıp kazandıgım halde gitmedim!! simdi ise içim gidiyor her doktora veya hastaneye gittigimde burda bende olabilirdim diyorum kendime içimi çekiyorum,
bana hobin varmı diye soruyorlar, utaniyorum diyemiyorumki benim hobim internetten ve dergilerden hastalıkları arastırmak!
zaten yeni mezun oldum çalıstigım yerde baslarda çok zorluklar çektim ne isim var burda dedim ama simdi yeni yeni alısiyorum yeni yei sevmeye basladim

Aslında ben işimi seviyorum, kişileri sevmiyorum :)
Hala şansınız varsa eğer, hayalinizi gerçekleştirin.

Aslında ben işimi seviyorum, kişileri sevmiyorum :)
Hala şansınız varsa eğer, hayalinizi gerçekleştirin.

hmm is arkaslarida çok etkiliyor gerçekten

yok be artik 25 yasıimdayım çok geç artik, evlenmicem desem hadi neyse ama tıp okumak her yigidin harcı degil günlerini derslere ayırmak falan evliyken çok zor olur
(bekarım ama evlenmek istiyorum, 6 yıl çok uzun bir süreç)

Ben işimi değil de işyerimi sevmiyordum. 1 sene boyunca istifa etmeye çalıştım. Sonunda ben istifa ediyorum, sorunumu anlatmak istemiyorum dolayısıyla çözüm de istemiyorum, bu ay son olsun ben yoluma siz yolunuza dedim çıktım patronun odasından. Öeehh bee dedim dünya varmış. Hiç pişman olmadım.

başlarda giderken çok mutluydum ama 1 haftadır sanki keserek götürüyorlar. artık uğraşmak istemıyorum işim olmayan şeylerle :26:

Şu sosyo ekonomik artık çalışma şartları arasında kimse güle oynaya gelmiyor işe bence. Ama dereceleri var tabi. en kötüsü iş yerinde huzursuzluk. yani astların olsun üstlerin olsun ortam iyi değilse azap oluyor. Nedenlerini irdelemek lazım. Ciddi sorunların yoksa es geçmeyi öğrenmediğin taktirde emekliliğe kadar çekilmez bu şekilde.

Bende varim. Patronumu hic sevmiyorum. Bencil cimri ukalanin teki bende biraz para biriktirip 5 6 aya kadar cikmayi kesin dusunuyorum. Bende hic mutlu gitmiyorum ise...
Allah yardimcimiZ olsun

Haklısın, ben de önlisans mezunuyum. Lisans bitirmek istiyorum, ama evlenmek de istiyorum.
Nasıl olacak bilmem :)

İlk işyerimde çok yoğun çalışıyorduk nefes almadan mutsuzdum ama ortamı çok iyiydi, dayanamadım ayrıldım.
Sonra başka yere girdim girdikten hemen sonra şartları daha iyi olan bir yerden teklif geldi oraya geçtim şuan.
Ama yanlızım, sıkılıyorum ilk iş yerimi arıyorum. Gelen gideni aratıyor gerçekten
Ama çalışmak zorunda olduğum için ayrılamıyorum evlenicem para lazım malesef

Bende de şu aralar o yataktan sürünerek çıkma olayından var, havalardan mı acaba? Resmen sabahları o yataktan kalkmamak için bütün maaşımı vereceğim o derece. Hafta sonları o kadar mutlu oluyorum ki, keşke ev hanımı olsam diyorum bazen. Kim bilir ne kadar mutlu olurdum.

normalde çalışmayı çok seven biri olmama rağmen. ev hanımı olamayacağımı bildiğim halde keşke ev hanımı olsam diyorum

normalde çalışmayı çok seven biri olmama rağmen. ev hanımı olamayacağımı bildiğim halde keşke ev hanımı olsam diyorum

ben de çalışmayı seven bir insanım da bazen hastalar çok bunaltıyo beni, uykuyu da çok seviyorum napcam ben böyle yaa

inanın ki sizin durumunuzda olan on binlerce insan vardır. yani 100 kişiye sorsanız içlerinden yüzde yirmisi falan der işimi seviyorum diye. bence bu çoğunluğu düşünüp kendinizi rahatlatabilirsiniz. gelen gideni aratırmış daha kötü bir işiniz de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…