- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi deniz54321
-
Neden eleştirelim.? Ben sizinle aynı şekilde düşünmüyorum diye sizi eleştirmeyeceğim. Benim bir tek cehalete sabrım ve saygım yok. Bence siz anneliği çok güzel anlatmışsınız.. Mutluluklar dilerim
Gerçekten her kadın anne olmak ister mi? Yaklaşık 3 yıllık evliyim ve aklımda bin türlü soru var. Neden istemediğimi maddeler halinde sıralamak istiyorum. Bir tür iç dökme..
1- Ya ona düzgün bir hayat için gerekli maddi imkanları sağlayamazsam
2-Ya manevi anlamda yeterli olamaz da iyi bir anne olmazsam
3-Hayat çok da güzel bir şey değil ki neden bir de çocuk isteyeyim ( asla isyan etmiyorum, herkesin kendine göre derdi var)
Daha bir çok şey vardı aslında aklımda ama nedense bu üç madde en çok kafama takılan. Belki de güzel bir çocukluk geçirmediğim içindir çocuk istememem. Benden bir tane daha gerekmez bu dünyaya. Ha bir gün istersem olacak diye bir şartta yok Rabbimin takdiri.
Bilmiyorum kızlar böyle bir içimi dökmek istedim. Benim gibi düşünenler var mı merak ediyorum.
Merhaba. Ben 1 yıllık nisanliyim polikistik over sendromum var 7 yildir yasmin kullaniyorum 3 ay ara verdim tekrar tarlusal ile adet olup adetimin 3. Gun tekrar yasmine basladim bugun 7. Gunum nisanlimla ilk iliskimi yasadim icime bosaldi yarim saat sonra gece icecegim yasmin tableti ictim korunmus olma olasiligim nedir?
Nisanliniz neden korunmadi ki?Merhaba. Ben 1 yıllık nisanliyim polikistik over sendromum var 7 yildir yasmin kullaniyorum 3 ay ara verdim tekrar tarlusal ile adet olup adetimin 3. Gun tekrar yasmine basladim bugun 7. Gunum nisanlimla ilk iliskimi yasadim icime bosaldi yarim saat sonra gece icecegim yasmin tableti ictim korunmus olma olasiligim nedir?
Are you serious.?Merhaba. Ben 1 yıllık nisanliyim polikistik over sendromum var 7 yildir yasmin kullaniyorum 3 ay ara verdim tekrar tarlusal ile adet olup adetimin 3. Gun tekrar yasmine basladim bugun 7. Gunum nisanlimla ilk iliskimi yasadim icime bosaldi yarim saat sonra gece icecegim yasmin tableti ictim korunmus olma olasiligim nedir?
Ben de düğün öncesi 1 yıl bari durayım demiştim ama Allah bir tane verdi ve aldı. Şimdi yeniden olması için dualar ediyorum. Evlendikten sonra hele ki bir kez o duyguyu tadınca insan istiyor,değişebilir düşüncen:)Valla bende çocuk istemiyorum kesinlikle. Belki düğünden sonra bu düşüncem değişir bilmiyorum ama kendi kendime diyorum evlendikten 3 yıl sonra anca isterim diye.(daha evli değilim 2 ayım var düğüne)
Bence her kadın anne olmak istemez :)
Cidden mi ya bende korumustur diye dusundumAma bence hamile
Mundar olacak uyecik
senin iş yaş valla.Merhaba. Ben 1 yıllık nisanliyim polikistik over sendromum var 7 yildir yasmin kullaniyorum 3 ay ara verdim tekrar tarlusal ile adet olup adetimin 3. Gun tekrar yasmine basladim bugun 7. Gunum nisanlimla ilk iliskimi yasadim icime bosaldi yarim saat sonra gece icecegim yasmin tableti ictim korunmus olma olasiligim nedir?
Ben de biyolojik saati bozuk olanlardanim sanırım. Çocuk isteyeceğim, benekli kadın görünce gözlerimin dolacağı günleri bekliyorum bekliyorum gelmiyor.
Bu arada anne olmak istemeyenler çocuk sevmiyor gibi bi algı oluşmuş, alakası yok. Çocukları severim iyi anlasirim güzel zaman geçiririm ama kendi çocuğum olması fikrine bir türlü yaklaşamıyorum.
Bn normalde çocuklara asla tahammul edemeyen bir insanım ama evlendiğimde deli gibi çocuk istedim. Ha yaşımda çok genç,ama o imkana sahip olunca yani evli olunca çok istedim. Çok şukur şuan hamileyim ve yaklaşık 1 haftadr deli gibi tekme atıyor.. Ve bugun uzandığımda tekmesini hissedince goztaşlarımı tutamadım. Allahım dunyada bundan daha guzel birşey olamaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?