Her kadının rahat kaynaştığı kocam :/

Sadece kadınlarda değil eşinizde de sizde de bir tuhaflık var. Nasıl bir çevreniz var anlamadım. İlginç.

peki bir şey sormak istiyorum , eşinizin davranışları nasıl kadınlar kadar rahat davranıyormu , anlattıklarınızdan anladıgım kadarıyla sorununuz eşinizle değil karsınıza çıkan hanımlarla ilgili , eğer öyleyse yani eşiniz laubali yanaşmıyorsa bence sıkıntı yok heee eğer oda sırnaşık bir tipse bence kocanıza çekidüzen vermeniz gerekecek

Bence kilit nokta eşin
Hepsi onun tanıdıkları ve o yüzü onlara o veriyo
Kaynım benim dizime yatamaz mesela, sıkar biraz ( hoş kaynımda yok ama fark etmez, kimse yatamaz öyle hop diye )

Bi de karıştırıyo olabilirim ama
Senin kaynın eltine ayrı ev açacam diye sizden borç almıştı da dostuyla kayıplara karışmıştı
Bu kocanın dizine ayatan elti o elti mi başka eltide mi var , aklıma takıldı

Ben de çevrenize takıldım. Biri değil hepsi mi bu şekilde Eşinizde sorun yok belki ama bence karşı tarafa psikolojik olarak bi mesafe baskısı yaratmalı.
Ya kadınlar da bi tuhaf. Karşısına sessiz ya da iyi niyetli bi erkek çıkınca illa kalitesizleşmeye başlamak zorundalar mı???? Bi duruşunuzu bozmayın yahu bi akıllı davranın!

E ama gelen erkek misafirlerden biri konu sahibi mutfakta tekken gitmiş yanına oturmuş, karısı içerde tek durmuş

Beni de yaşımdan küçük sanıyor çoğu kişi
Daha bi kere yüzümü seven dondurma alan olmadı bırakın dizime yatmayı

E ama gelen erkek misafirlerden biri konu sahibi mutfakta tekken gitmiş yanına oturmuş, karısı içerde tek durmuş
Ya o da mesela bana göre değil. Benim bi arkadaşım eşiyle gelse bize benim eşim dışarı çıksa adam gelip benimle durmaz mesela karısını içerde bırakıp. Ha yaptığı bi yanlış mı var kesinlikle hayır ama yapmaz yine de yani rahatsız ederim düşüncesiyle

Sen çok mu büyük duruyorsun
Sana niye bunlar olmuyo ?

Bi de bende küçük duruyorum ama hiç böyle şeylerle karşılaşmadım
Eşin yaşı gibi mi davranamıyo acaba ?
En fazla evli olmama şaşırıp geçiyorlar, yanaklarımı mıncırmıyorlar

Bence de
Ya eşi ve çevresi hep aşırı rahat tipler
Ya da eşi de yüz veriyo yani
Eşimde suç hiç yok cipciddi ama sadece küçük gösteriyo ondan oluyo bunlar demek ne kadar doğru bilemiyorum
Ama bana tuhaf geldi

Bu nasıl bir çevre yahu... Hele eltinizin yaptığı iğrençlik. Beraber büyümüş olabilirler ama artık herkes yetişkin evli barklı insan. Peki kocanız nasıl davranıyor, yani eve gelip ceketini vermiş ki kadında ceketini asmış. Bence hem çevre değiştirin hem de eşinizi uyarın. Benden başka bir kadın eşimin dizine yatacak, kırarım onun bacaklarını

peki konu sahibinde bir sorun yok mu sence?
hani bunlar olurken o da hiç tepki vermemiş ki.
ben en çok ona takıldım.

11gulum kocandan iki yaş küçük görümcen kocanın yanına oturunca ne olabilir ki buna izin vermeyeceğini söylüyorsun. Görümcen on yaş büyük olsa kocandan o zaman oturabilir mi mesela? Bu sağlıklı bir düşünce mi sence? Nasıl bir tehlike seziyorsun ki bu seni bu kadar rahatsız ediyor. Şaşkınlık içindeyim

ben en çok ona takıldım.

Aynen ya, ben burda okurken sinirlendim. Bir kaç sefer iğneleseymiş insanlar kendilerine çeki düzen verirmiş. Özellikle en çok eltiye sinir oldum. Yani kocasının dizine yatmış konu sahibi de hiç birşey dememiş mi. Çok tuhaf ya.

ben en çok ona takıldım.
Sen direk orda kadınlara tepki vermeliydin demişsin sanırım
Ben eşimle konuşurdum 1 değil 5 değil demek ki sen fazla yüz veriyosun kendine çeki düzen ver
Kaynım da gelsin benim dizime mi yatsın ne tuhafsınız derdim

ben eşime ayrı dünyayı dar ederdim de, o sonra yani.
önce o kadınlara tepki gösterirdim hem de kıskançlık şeklinde değil.
mesela bir misafir nasıl kapı açar ilk gittiği evde, ya da bir kadın nasıl karın sana bakamamış der. hani kv dedi dese burada herkes dellenir, haddini bildir diye, ama misafir olunca kk kadınları eşinle hallet diyor, garibime gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…