Her kadının rahat kaynaştığı kocam :/

Ben senin anlatimindan esinin kadinlara karsi davranis seklinin yakin oldugunu, senin de sadece izledigini anladim.

Peki neden surekli boyle oluyor? O zaman problem kadinlarda degil, problem esinin kadinlara karsi davranisinda.

Herkes farklidir ama ben olsam yanlis bir hareketinden sonra hem o insanlarla gorusmeyi keserim hem de esimin kulagini bir guzel cekerim.
Bir erkek olarak esinin kadinlara karsi daha mesafeli olmasi gerekmiyor mu sence de?

Ama icindeki sensin olaylari en net sen gorebilensin. Ben burada senin anlatimindan yola cikarak yorum yapabilirim.

Eltiyi anlatsam roman olur
Kk böyle bi elti görmemiştir emin olun herkes onu öldürmek ister
Ne kadar kardeş gibi görülsede, ayy sinir bozucu Eşinize tatlı dille rica edin, empati kurmasını söyleyin.. Yani mesafeli dur yengeden gibi.. Tersi olsa sen ne hissederdin gibi.. Kırmadan laf arası ..

Ne kadar kardeş gibi görülsede, ayy sinir bozucu Eşinize tatlı dille rica edin, empati kurmasını söyleyin.. Yani mesafeli dur yengeden gibi.. Tersi olsa sen ne hissederdin gibi.. Kırmadan laf arası ..
O konu başka bi şekilde çözüldü
Görüşmüyorlar

Sorumun cvbı bu değil

Evliliginiz gayet genis bakisli. Bazi sinirlar olur ve o sinirlar korunur. Karsi cinslerle mesafe gibi.

Bir tuhaflik var evliliginizde ama sorun senin tepkisizligin mi esinin kadinlarla yakinligi mi orasini en iyi sen bilirsin.
Gayet acik ve net.

Rahatlığınız beni imrendirdi
Asla ve asla bu kadınlara susmazdim
Ve artık tedbirli ol Koçani yamacindan ayırma kadınlara penceresini göster biraz laf atmaya cekinsinler

Ben olsam hepsini yolardim :)) valla benim esimde oyledir fakat o kim olursa olsun mesafesini korur.kadnlarda ses edemezler sonra biz sohbet muhabbet bitiririz konusmayi ..valla hersey esinde biter o mesafesini korumali.yannda sen olsanda olmasanda mwsafesinibelli etmeli.sende karsina al konus bi bence esinle

İğneleyici laflar söyleyemiyor musun ?
Pardon ben kime bakamamışım ? PArdon ama evin hanımı benim ben açarım cicim diyemiyorsun. Sessiz olursan olmaz bu işler.
Hele ki eltine sınırını bildireceksin. Günahtır ya herşeyden önce .

16 sayfa boyunca ne yazılmış bilmiyorum ama en az kadınlar kadar tuhaf olan kişi eşin. eşinin tavırları kadınları rahatlatıyor belli ki iyice yüz buluyorlar. benim eşimin dizine yatacak eltim, eşim öyle bir tersler ki benim üzülmeme mahal dahi vermez. veya sen benim kocam olacaktın gibi absürd bir laf edecek biri, onu orda bozar. bu tavırları yüzünden hiç kimse eşime laubali davranamıyor. ki kendisi ofis ortamında, bir sürü kadınla bir arada çalışıyor. kişilerin bize karşı olan tavırlarını belirleyen kişi ta kendimiziz aslında.

diğerleri patavatsızlık falan filan da...
eltinin eşinin dizine yatması!!!!!!!!!!!! şok oldum. resmen flörtleşme oynaşma başka açıklaması yok..

bir de eşinde de fark edemediğin hareketler olabilir.
mesela sen benim kocam olacaktın diyen kadına, lütfen karımın yanında haddinizi bilip konuşun;
kapıyı açana eşim dururken sizin kapıyı açmanız hiç hoş değil;
dizine yatana yenge edebinle otur diyebilir..

Valla bir kadin yapiyor olsa neyse derim onda suc bu kadar kadin yapiyorsa kocan gevşek demekki. Neden burdaki kadinlarin kocasina yapamiyorlarda senin kocana yapiyorlar? Seni de saymanislar demekki kocanin tavirlarini duzelttir derim butun suçu da kadinlara bulmayin bir kere yahu.

ortam garip de, konu sahibi bana siz garip geldiniz.
tüm bu bahsettiğiniz olaylarda kadınlara haddini bildiren ben olurdum muhtemelen.
eltim o lafı dediğine diyeceğine pişman olurdu o kesin, ki böyle bir durumda dizine yatmaya kadar ortam genişlemezdi.

hele ki karın sana bakamamış diyen misafir, abooo, düşünemiyorum.
bir de şu kapıyı açan var, ne demek kapıyı açmak misafir olunan evde, hem de senden istenmemişken.

ya bence siz tepkisiz kaldığınız için en çok siz hatalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…