Her kadının rahat kaynaştığı kocam :/

etrafındaki kadınlar çok gevsek insanlar kocanda bence kadınları hareketleriyle ayartıyo bence ben yerinde olsam herkeze ve kocana haddini bildiririm o eltininde saçlarinı yolardım heralde

Valla ne dese
Eşinde rahatsız oluyodur heralde mutlaka senin bu konuda rahatsız olduğunu bilse ona göre daha mesafeli olsa hani biri bisey sorsa cevap versin ama öyle gülümseyerek kibar söylemesin kısa net ve soğuk cevaplar verse böyle ben olsam çok bozulurdum bu duruma ama eşimin davranışı daha önemli kadınlardan ziyade o kibarliktan öyle davraniyoda kadınlar sacmaliyosa yinede sinirlenirdim esinle bu konuda ciddi ciddi konustun mu bu konuda eşin anormal yada flörtez gibi gelmedi bana sanki ama sen daha iyi bilirsin

yabanilik? medeniyet dediğiniz şey size bunu yaşatıyor buralarda konu açtıracak kadar kafanızı kurcalıyorsa boşverin bence yabanilik daha iyidir. ya da boşvermeyin bi kaç konu daha açın siz bu da bir rahatlama biçimi ne de olsa. iyi akşamlar.

Butun kadinlarin boyle cikmasi tuhaf....
kocanda var bir numara....
Ya bişi dicem gülcen ama herkes böyle
Bakın apatman sorunumuz vardı eski konu bilen bilir düzeldi temizlikçi teyzeler geldi 40 45 yaşlarında
Apartman için su istiyolar bnde hamilym eşim gitti bakmaya bi sesler duydum kadınlar içeri girmiş oğlum dur şöyle buna doldur falan sese gittim yanlarına
Sonra bi baktım gülüyo kadın tamm oğlum hadi kapat kapını biley olursa tıklarım açarsın deyip kolunu okşadı gitti

Mesela eve gelen dilenciydi, satıcıydı, hastane görevlisiydi ne bilim kim olsa eşime anneni çağır bakim diyo ://

Esin iyise sorunu onla coz dedik canim burda sinirini milletten cikaricana git esinden cikar yada o kadinlardan sanki burdaki kadinlar esinle lacka olmus gibi davraniyosun ayrica ben lafi nereye getiricemi bole dolayli solemem sekerim direk solerim yuva yikmak kolay degil disardan bosan demekte bekarlara kolay gelir bi sorun yazmisin fikir istemisin millette sana yardimci olmak icin tabiki esin nsl biri die sorcak nerden bilelim esin iimi kotu sana yada disari karsi sorunun cozulmesini istiyosan once on yargilarindan cik

E tamam işte nerden bilceksin diye anlattım sonradan eşimi
Cıvık değil diye
Ozamn niye eşini övme diyosun
Yalan mı diyim

Eşimle lacka olmuş biri gibimi yazdım sana yoksa senin eşini savunma lafına mı cvp verdim

Son düzenleme:
Tam olarak rahatsizligin ne ?
Yani disarda kocana gelen ilgi tam olarak nasil?
Anaç mi yoksa bastan cikarma seklinde mi?

Tam olarak rahatsizligin ne ?
Yani disarda kocana gelen ilgi tam olarak nasil?
Anaç mi yoksa bastan cikarma seklinde mi?
Anaç gibi işte
Aileden biri gibi çok samimi

Bunu yazdım zaten art niyetli olsa anlarım ve burda başka bi şekilde konu açarım

E tamam işte nerden bilceksin diye anlattım sonradan eşimi
Cıvık değil diye
Yalan mı diyim

Eşimle lacka olmuş biri gibimi yazdım sana yoksa senin eşini savunma lafına mı cvp verdim
Canim ben esimi sana nie savunayim ya sen kimsin ben esimden sadece ornek verdim herkes gibi savunmakla ornek arasindaki farki bilmenin gerektigini dusunuyoru ben direk bana soledin demiyorum dikkat edersem cogul konusuyorum millet yaziyorum insanlara ofke patlamasi yasiyosun bisey solediklerinde bu topigi acip yardim istediysen ii yada kotu yorumlarada acik olup laf sokmadan cvp vermen gerekir o yuzden millete sanki esine lacka olmuslar gibi cbp veriyosun dedim

Yahu basimiza tas yagacak ...ne kadin kadinligini biliyor ne erkek kendini cekiyor ...kadin ahlakli olacak elin adamlarina yazmayacak ,erkekte iffetli olacak gozunu kaldiripta baska kadina bakmayacak ...
Valla biz ,m i safirler gelince ayri oturuyoruz...ister gerici desinler ister birlikte oturmak istesinler...ben huzuru haremlik selamlikta buldum..

Senin eşin ne alaka şimdi ya

Var böyle yapıda insanlar arada, çok fazla büyütüp dert edecek bişey yok bence. Sadece rahatsız oluyorsan eşine söyle böyle davranmasından rahatsız oluyorum mesafeni koru diye... Eltin de senin yanında dizine yattıysa herhalde senin gözüne baka baka yavşadığından değil, genişliğinden... Yazdığın ve düşündüğün gibi "Sen yoksan ben burdayım" demek istediğinden değil bence. Mesela eve misafir gelen insanlar size haber vermeden çat kapı gelen tipler mi? Öylelerse arada onları sen boz, biraz çekinsinler bu kadar rahat davranmaktan her açıdan. Eşin de yumuşak başlı ve sevimli bir tip bence kimseyi tersleyemiyor ondan elti fln böyle rahat...

Sevimli minyon tiplerseniz yurtdışında fln da insanların size yanaşması gayet normal. Genç çift görünce sizle kaynaşmak istiyorlardır hoşlarına gidiyo onların öyle...

Cevrenizdeki insanlar malesef genis mezhepli insanlar... Erkekleri g*v*t , karilari o*o*pu olan cinslerden... Esinde biraz gevşekse özellikle bayanlarla muhabbeti sohbeti seviyorsa onlarda hazirlar zaten direkt yüz buluyorlar ustune birde astarinida aliyorlar esinden....

Canim senne yazdiginida bilmiyosun iyi degilsin bence bana yazdigin en son cumlene bak ne alaka cvp verdigimi gorursun neyse Allah yardimcin olsun banlanmak istemiyorum ltfn bana cvp vermezsen sevinirim
Gece gece şakamısın ya
Kendi okuduğunu anlamıyosun
Kendi kendine laf üretiyosun
Ben senin kocanla ilgili bişeyi niye ne alaka söylim

Benim senle ne problemim olur ki sen yazdıklarını bi daha oku bakim
Başından beri damarıma basmak için uğraşıyorsun yinede bişey demedim tuttum kendimi

Hadi yazmayalım cidden
Yinede saol Allah seninde yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…