- 15 Aralık 2015
- 213
- 718
- 18
Valla ne deseBunu nasıl düzelticezpeki sizce nasıl konuşmalıyım bu konuyu onunla
Aslında çokta umrumda değil beni hiçe saysa yılışsa gitse ortamlara ne bileyim zedelese ilişkimizi sinir olurumda oda yok
Sadece tuhafıma gidiyo bunlar ve nedenini size sorayım dedim
Nasıl konuşmalıyım siz olsanız nasıl davranırsınız
Eşinde rahatsız oluyodur heralde mutlaka senin bu konuda rahatsız olduğunu bilse ona göre daha mesafeli olsa hani biri bisey sorsa cevap versin ama öyle gülümseyerek kibar söylemesin kısa net ve soğuk cevaplar verse böyle ben olsam çok bozulurdum bu duruma ama eşimin davranışı daha önemli kadınlardan ziyade o kibarliktan öyle davraniyoda kadınlar sacmaliyosa yinede sinirlenirdim esinle bu konuda ciddi ciddi konustun mu bu konuda eşin anormal yada flörtez gibi gelmedi bana sanki ama sen daha iyi bilirsinBunu nasıl düzelticezpeki sizce nasıl konuşmalıyım bu konuyu onunla
Aslında çokta umrumda değil beni hiçe saysa yılışsa gitse ortamlara ne bileyim zedelese ilişkimizi sinir olurumda oda yok
Sadece tuhafıma gidiyo bunlar ve nedenini size sorayım dedim
Nasıl konuşmalıyım siz olsanız nasıl davranırsınız
yabanilik? medeniyet dediğiniz şey size bunu yaşatıyor buralarda konu açtıracak kadar kafanızı kurcalıyorsa boşverin bence yabanilik daha iyidir. ya da boşvermeyin bi kaç konu daha açın siz bu da bir rahatlama biçimi ne de olsa. iyi akşamlar.Ya o kadar yabaniliğede gerek yok bnce bu devirde ama sınır olmalı yani belli bi çercevede olmalı
Sordu sorabilir amenna
Ama gelip kardeşini yalnız bırakıp bizim yanımıza oturmamalıydı mesela bunun gibi şeyler
Ya bişi dicem gülcen ama herkes böyleButun kadinlarin boyle cikmasi tuhaf....
kocanda var bir numara....
Esin iyise sorunu onla coz dedik canim burda sinirini milletten cikaricana git esinden cikar yada o kadinlardan sanki burdaki kadinlar esinle lacka olmus gibi davraniyosun ayrica ben lafi nereye getiricemi bole dolayli solemem sekerim direk solerim yuva yikmak kolay degil disardan bosan demekte bekarlara kolay gelir bi sorun yazmisin fikir istemisin millette sana yardimci olmak icin tabiki esin nsl biri die sorcak nerden bilelim esin iimi kotu sana yada disari karsi sorunun cozulmesini istiyosan once on yargilarindan cikYa bende bunu anlamıyorum taktınız eşin iyiyse bizene ne övüyosun niye o kadar anlatıyosun
Bi tuhafsınız yani
İlk başta onu anlattım mı hiç merak ettiniz sordunuz hep kadınları yazmışınız diye sonrada eşimi anlattım
He eşim kötü boşanırımda yakında olayı oraya getir hadi çekinme
Hayret bişisiniz yaa
E tamam işte nerden bilceksin diye anlattım sonradan eşimiEsin iyise sorunu onla coz dedik canim burda sinirini milletten cikaricana git esinden cikar yada o kadinlardan sanki burdaki kadinlar esinle lacka olmus gibi davraniyosun ayrica ben lafi nereye getiricemi bole dolayli solemem sekerim direk solerim yuva yikmak kolay degil disardan bosan demekte bekarlara kolay gelir bi sorun yazmisin fikir istemisin millette sana yardimci olmak icin tabiki esin nsl biri die sorcak nerden bilelim esin iimi kotu sana yada disari karsi sorunun cozulmesini istiyosan once on yargilarindan cik
Tam olarak rahatsizligin ne ?Ya bişi dicem gülcen ama herkes böyle
Bakın apatman sorunumuz vardı eski konu bilen bilir düzeldi temizlikçi teyzeler geldi 40 45 yaşlarında
Apartman için su istiyolar bnde hamilym eşim gitti bakmaya bi sesler duydum kadınlar içeri girmiş oğlum dur şöyle buna doldur falan sese gittim yanlarına
Sonra bi baktım gülüyo kadın tamm oğlum hadi kapat kapını biley olursa tıklarım açarsın deyip kolunu okşadı gitti
Mesela eve gelen dilenciydi, satıcıydı, hastane görevlisiydi ne bilim kim olsa eşime anneni çağır bakim diyo ://
Anaç gibi işteTam olarak rahatsizligin ne ?
Yani disarda kocana gelen ilgi tam olarak nasil?
Anaç mi yoksa bastan cikarma seklinde mi?
Canim ben esimi sana nie savunayim ya sen kimsin ben esimden sadece ornek verdim herkes gibi savunmakla ornek arasindaki farki bilmenin gerektigini dusunuyoru ben direk bana soledin demiyorum dikkat edersem cogul konusuyorum millet yaziyorum insanlara ofke patlamasi yasiyosun bisey solediklerinde bu topigi acip yardim istediysen ii yada kotu yorumlarada acik olup laf sokmadan cvp vermen gerekir o yuzden millete sanki esine lacka olmuslar gibi cbp veriyosun dedimE tamam işte nerden bilceksin diye anlattım sonradan eşimi
Cıvık değil diye
Yalan mı diyim
Eşimle lacka olmuş biri gibimi yazdım sana yoksa senin eşini savunma lafına mı cvp verdim
Yahu basimiza tas yagacak ...ne kadin kadinligini biliyor ne erkek kendini cekiyor ...kadin ahlakli olacak elin adamlarina yazmayacak ,erkekte iffetli olacak gozunu kaldiripta baska kadina bakmayacak ...Kızlar ya ben çok dert etmesemde bişeyi çok merak ediyorum anlam veremiyorum
Eşime, evli bekar dul çoğu kadın çok yakın davranıyor
Nasıl derseniz hemen biraz açıklayıp örneklere geçicem bana akıl verin uzaktan bir gözle
Herhangi bir durumda tanıştığımız veya aynı ortamda bulunduğumuz kadınlar bile eşimle çok rahat muhabbete giriyor, isteklerde bulunuyor, kırk yıllık tanıdıklarıymış gibi davranıyorlar
Evli olsalarda yanlarında eşleri olsada ilk gördüklerinde ilk muhabbette bile gayet rahat yıllardır evlerindeki bir bireymiş gibi dialoglara giriyolar
Kimse çekinmiyo ismiyle direk hitap ediyolar küçük kardeşleri gibi
Yanında çok rahat oturup kalkıp her konudan konuşabiliyolar
Mesela;
İlk defa bir akşam yemeğinde dışarda ilk defa gördüğümüz kişiler.. eşimin iş arkadaşının eşi, konu soğandan (eşim soğan yemiyo) açıldı
Eşinin yanında ahh ahh sen benim kocam olcaktın bak yiyomuydun yemiyomuydun dedi
Ben şok kocasından ses yok
Başka bir kadın eşiyle ilk kez bana geldiler
Ben mutfakta yemk hazırlarken kocası bnim yanıma gelip oturdukadın içerdeydi kocamıda markete yolladım bişeyler için neyse
Zil çaldı ben gidene kadar kadın kapıyı koşarak açtı ay canım ya ne zahmet ettin deyip poşetleri aldı montunu aldı astı ben şokkırk yıllık tanıdığı gibi
Bir diğeri yurt dışındayız erkek kardeşiyle gelmiş dul bir bayan iki kere gördü muhabbet etti sonra yanımızdan ayrılmadı tur boyu elinde harita, x şurdan gidelim bak şöyle böyle diyip durdu ve kardeşide yalnız kaldı, öyleki trende bile eşimle ben karşılıklı oturduk cam kenarına o kardeşinin yanına diğer tarafa oturmadı gelip eşimin yanına oturdu
İlginç valla
Sonra mesela eltim oda çok rahat konuşur eder hatta plaja gittik kendi kocası varken eşimin dizine yattı
Biz beraber büyüdük diyo hep, eşimin sözde küçüklüğünü anlatıp duruyo
Başka bi kadın yine ailecek bizi davt ettiler evlerine
Kadın oo daha ilk tanışmada başladı ismiyle hitap etmeye eşime
Ye bakim ye karın bakamamış zayıfsın demeye
Ne oluyo biri bana anlatsın
Senin eşin ne alaka şimdi yaCanim ben esimi sana nie savunayim ya sen kimsin ben esimden sadece ornek verdim herkes gibi savunmakla ornek arasindaki farki bilmenin gerektigini dusunuyoru ben direk bana soledin demiyorum dikkat edersem cogul konusuyorum millet yaziyorum insanlara ofke patlamasi yasiyosun bisey solediklerinde bu topigi acip yardim istediysen ii yada kotu yorumlarada acik olup laf sokmadan cvp vermen gerekir o yuzden millete sanki esine lacka olmuslar gibi cbp veriyosun dedim
Canim senne yazdiginida bilmiyosun iyi degilsin bence bana yazdigin en son cumlene bak ne alaka cvp verdigimi gorursun neyse Allah yardimcin olsun banlanmak istemiyorum ltfn bana cvp vermezsen sevinirimSenin eşin ne alaka şimdi ya
Kızlar ya ben çok dert etmesemde bişeyi çok merak ediyorum anlam veremiyorum
Eşime, evli bekar dul çoğu kadın çok yakın davranıyor
Nasıl derseniz hemen biraz açıklayıp örneklere geçicem bana akıl verin uzaktan bir gözle
Herhangi bir durumda tanıştığımız veya aynı ortamda bulunduğumuz kadınlar bile eşimle çok rahat muhabbete giriyor, isteklerde bulunuyor, kırk yıllık tanıdıklarıymış gibi davranıyorlar
Evli olsalarda yanlarında eşleri olsada ilk gördüklerinde ilk muhabbette bile gayet rahat yıllardır evlerindeki bir bireymiş gibi dialoglara giriyolar
Kimse çekinmiyo ismiyle direk hitap ediyolar küçük kardeşleri gibi
Yanında çok rahat oturup kalkıp her konudan konuşabiliyolar
Mesela;
İlk defa bir akşam yemeğinde dışarda ilk defa gördüğümüz kişiler.. eşimin iş arkadaşının eşi, konu soğandan (eşim soğan yemiyo) açıldı
Eşinin yanında ahh ahh sen benim kocam olcaktın bak yiyomuydun yemiyomuydun dedi
Ben şok kocasından ses yok
Başka bir kadın eşiyle ilk kez bana geldiler
Ben mutfakta yemk hazırlarken kocası bnim yanıma gelip oturdukadın içerdeydi kocamıda markete yolladım bişeyler için neyse
Zil çaldı ben gidene kadar kadın kapıyı koşarak açtı ay canım ya ne zahmet ettin deyip poşetleri aldı montunu aldı astı ben şokkırk yıllık tanıdığı gibi
Bir diğeri yurt dışındayız erkek kardeşiyle gelmiş dul bir bayan iki kere gördü muhabbet etti sonra yanımızdan ayrılmadı tur boyu elinde harita, x şurdan gidelim bak şöyle böyle diyip durdu ve kardeşide yalnız kaldı, öyleki trende bile eşimle ben karşılıklı oturduk cam kenarına o kardeşinin yanına diğer tarafa oturmadı gelip eşimin yanına oturdu
İlginç valla
Sonra mesela eltim oda çok rahat konuşur eder hatta plaja gittik kendi kocası varken eşimin dizine yattı
Biz beraber büyüdük diyo hep, eşimin sözde küçüklüğünü anlatıp duruyo
Başka bi kadın yine ailecek bizi davt ettiler evlerine
Kadın oo daha ilk tanışmada başladı ismiyle hitap etmeye eşime
Ye bakim ye karın bakamamış zayıfsın demeye
Ne oluyo biri bana anlatsın
Canim senne yazdiginida bilmiyosun iyi degilsin bence bana yazdigin en son cumlene bak ne alaka cvp verdigimi gorursun neyse Allah yardimcin olsun banlanmak istemiyorum ltfn bana cvp vermezsen sevinirim
Gece gece şakamısın ya
Kendi okuduğunu anlamıyosun
Kendi kendine laf üretiyosun
Ben senin kocanla ilgili bişeyi niye ne alaka söylim
Benim senle ne problemim olur ki sen yazdıklarını bi daha oku bakim
Başından beri damarıma basmak için uğraşıyorsun yinede bişey demedim tuttum kendimi
Hadi yazmayalım cidden
Yinede saol Allah seninde yardımcın
Neee damarina basmak icin mi ugrasiom ay cok komiksin :) he canim ben yillardir seni takip ediyorum en buyuk dusmaninim zaten de bulup acigini yukleneyim dedim asil sen sakamisin ben senin damarina nie basayim ey musluman kardesim sana bi ben degil herkes kendi esinden ornek verdi normal bi kocanin nsl olduguna dair seninki sakin bu tur seyleri normal karsilayan bi es mis hepimizin esleri anormal senin esin normal tamam Allah mutluluk versinnnnGece gece şakamısın ya
Kendi okuduğunu anlamıyosun
Kendi kendine laf üretiyosun
Ben senin kocanla ilgili bişeyi niye ne alaka söylim
Benim senle ne problemim olur ki sen yazdıklarını bi daha oku bakim
Başından beri damarıma basmak için uğraşıyorsun yinede bişey demedim tuttum kendimi
Hadi yazmayalım cidden
Yinede saol Allah seninde yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?