Her kadının rahat kaynaştığı kocam :/

Yorumları okumadım. Soruldu mu bilmiyorum.
Eşinizin tepkisi ne oluyor peki bu durumda ?
Acaba bu samimiyeti eşiniz mi veriyor ?

Mutfakta gelip yanınıza oturan adamda , anlattığınız durumlardan farksız değil bu arada.

Aynen canım oda var onlar çok çok rahatlar
Biz çok daha sıkıcı dar kurallarla büyüdük
ben oyle cok siki bir ailede buyumedim yani asiri mutasip bir ailede buyumedim erkek arkadas olayi normak karsinirdi gerci benim esim disinda olmadi o ayri neyse bunu anlatma sebebim su ama benim cevremde ailemde gordugum belli sinirlar vardi mesala eltinin yaptigi olay benim cevremde acayip yatirganir bir kadinin bir eve misafirlige gittiği zaman ev sabinin kocasina ondan once kapiyi acmasi vb bence siniri asan bir durum BENCE BU SINIRLAR OLMALI BU KADAR SAMIYET BU VICIK VICIK OLMALI BAZI SEYLER

Sizin çevre hep geniş bence. Seksi ara ver diye mesaj atan da sizin esinizin arkadaşı değil mıydı ?

adamdaki genislik ASYA KITASI KADAR

Of o eltiyi yolarım ben olsam bu ne genişlik ya, sizi karı koca yumuşak bulmuşlar tepenize cıkmışlar resmen, mesafenizi koyun, görüşmeyin çok fazla.

Esinizde kabahat bulanlar olmus ben hic katilmiyorum. Sonucta onu taniyan niyetini bilen sizsiniz ve siz efendidir esimle alakasi yok dedikce millet esinizde kabahat bulmus. Yani bilmeseniz heran doldurusa gelebilirsiniz. Eltiniz dizine yatinca da kalk falan diyemezdi tabi ki orda rahatsiz olacak biri varsa o abisi olabilir esini uyarabilir ama esiniz rahatsz da olsa abisinin yaninda bisey diyememistir. Esinizde herhangi bi kabahat oldugunu dusunmuyorum olsa basta sizin gozunuze batardi ve bu konuyu da baska sebeple acardiniz. O insanlarla nesafe koymaniz da iyi olmus tek cozum bu zaten.

Çok teşekkür ediyorum

Gerçekten burda çoğuna laf anlatmak zor bakmak istedikleri yerden bakıyorlar ve bişey deyince sinirleniyorlar

Bazı insanlarda şeytan tüyü oluyor benimde eşim her girdiği ortamda rahat arkadaş edinen ve sevilen bir insan olur erkek yada bayan kötü niyetle değil ben ise kuralcı yapıda bir insan olarak görürler ne kadar içten ve güler yüzlü olsam da bende buna şeytan tüyü diyorum bazı kişilerde bu var malasef

Bu kadar genislik batili kadinlar da erkekler de bile yok. Bu ne dedim okurken. Nasil insanlarla birliktesiniz siz? Nasil bir evliliginiz var ben anlayamadim.

Kısmen aynı durumdayız ama ben sanırım kendi eşimle ilgili kısmı çözdüm,bende eşimle ilgili hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum şöyle ki ilk defa girdiğimiz ortamlarda,ilk defa tanıştığımız kişilerde hep bayanlar tarafından daha yakın ilgiyle karşılaşıyor, bayanlar dertleşmek için eşimi seçiyor,hatta ufak tefek hediye aldıkları bile oluyor eşimin beğendiği mandalin kolonyası ben alana kadar işyerinden 3 ayrı bayandan hediye olarak geldi mesela en son ,asla cıvık laçka biri değildir hep seviyeyi korur,toplu taşıma araçlarında boncuk boncuk terliyor garibim kalabalıksa bir bayanı rahatsız edecek diye. Ama ben bu durumu şuna bağlıyorum eşim ünv. 1.sınıftayken annesini kaybetmiş ondan öncede annesi hep hastaymış yatalak halde eşim bakmış senelerce annesine bunun yanında ev işleri yemek,çamaşır,bulaşık,alışveriş hep eşimin üstündeymiş. Evde reçelleri eşim yapar,turşu kurar,benden çok daha güzel hamurişleri yapar
Yani kısaca kadınları anlıyor şikayetlerinin nedenlerini az çok biliyor,sıkıntılarda yerinde tespitler yapabiliyor,muhabbet etmeyi de sever böyle olunca etrafımızda bayanların ilgisi genelde eşimin üzerinde oluyor birde elektrik meselesi sanırım bayanlarla elektriği erkeklerden daha iyi tutuyor. Ben bu durumdan rahatsız değilim eşimi tanıyorum,niyetinin kötü olmadığını amacının flört olmadığını biliyorum ve sanırım sizin eşinizin de bayanlarla frekansı tutuyor ama gösterilen yakınlık çoğu zaman saygı çerçevesini aşmış sizin durumunuzda,eşinizle konuşarak halledebilirsiniz sanırım.tepki göstermesi,iletişimi kesmesi gereken zamanları da bilmeli eşiniz

Bu kadar genislik batili kadinlar da erkekler de bile yok. Bu ne dedim okurken. Nasil insanlarla birliktesiniz siz? Nasil bir evliliginiz var ben anlayamadim.
Evliliğimizle ne ilgisi var anlayamadım açıklar mısınız

Sürekli böyle oluyo ve biz bu yüzden devamlı görüşecek bir arkadaş aile bulamıyoruz
İlişkimizi o günden sonra kesiyoruz o insanlarla..
Böyle denk geliyosa evliliğimizin ne suçu var anlamadım

Eşiniz belki masum yüzlü hani baby face yada yumuşak başlı sakin adamsa ondanda olabilir.. Ama elti cidden hadsiz..

Ama bizimki kadınlarla birebir bu sohbetlere girişmiyo ki
Sorunları vs
Mesela ortada geziden konu açılıyo
Sağlıktan
Gündemden
Eğitimden
Bu konuları konuşuyo eşim ortaya
Kadınlar atlıyo hmn konuya ve gayet yıllardır tanıyo gibi ismiyle hitap edip ..
Konu bizde sizin dediğiniz gibi bile değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…