- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Pazar günü nikahım kıyılacaktı..
Ne oldum değil, ne olacağım'mış..
çoook iyi anlıyorum seni bizde sözü attık 8. gün bugün evlilik yolunda ilerlerken daha kötü bu durumum normal bi ilşkinin bitmesi gibi değil.dün tayini açıklancakdı ona göre yol çizicektik kendimize nasip değilmiş hakkımızda hayırlsı olsun.
Toparlanıyorum, iyileştim değil ama güçlüyüm.
Artık daha iyisin inşallah?
'Hep geçer diyorlar ya olric.. Sence geçer mi ? Geçer elbet efendim; bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer. Ama mutlaka geçer ...
Bayıldım bu söze
Öyle nilüm..Hayırlısı olsun ezgi'm...
Muhakkak..Demek ki hayırlısı bu imiş Ezgicim, her şerde bir hayır vardır...
Hayırlısı.. Çok farklı bir acı ne bileyim işte ya tanımlayamıyorum. İyi mi kötü mü bilemiyorum.çoook iyi anlıyorum seni bizde sözü attık 8. gün bugün evlilik yolunda ilerlerken daha kötü bu durumum normal bi ilşkinin bitmesi gibi değil.dün tayini açıklancakdı ona göre yol çizicektik kendimize nasip değilmiş hakkımızda hayırlsı olsun.
Günün en karanlık anı , şafağa en yakındır .
Her şeyde bir hayır var canım . Üzülme demek zor ama üzülmemeye çalış . Güçlü bir kadınsın sen .
Allah iyilerle karşılaştırsın bundan sonra hiç olumsuzluk yaşama inşallah
Üzülerek okudum yazdıklarınızı...Gerçekten ne olacağımızın, ne yapacağımızın hiçbir garantisi yok bunu daha iyi anladım.
Allah gönlünüze göre versin, mutlu olabileceğiniz birini çıkarsın karşınıza inşallah.
Ezgi nasılsın canım :26:
ilk 15 sayfayı okuyup bu mesajı yazıyorum son sayfalarda inşallah mutlu son görürüm keza yüreğim kaldırmıyor gözlerimden yaşlar okudukça sızlatıyor eceme yazdıklaırnı gördüm ve dedim bu iki kız çeyiz topiklerinden bu iki kız 15 ay beklemiş ben az çok asker yolu bekleyeni anlıyorum 5 ay bekledim ama 4 yıl uzaktım aşkıma ki benim ilişkmi 6 yılldır senin gibi uzun soluku
15 sayfa boyunca gururlu ve kararlı ama çok aşık bir kız gördüm içim acıdı bende hep böyle bitiridim çünkü sertabın şarkısını paylaşmıssın yaa ben yolun başı şarkısını hep mırıldanırdım eğlencenli ama sözlerı acıtırdı uzun soluklu ilişkiler hep böyledir bir dolar 2 boşalırsın kimi zaman o yapar gurur sen gidersin böyle olur ben gurur yapmayı tam olarak 2 yıl önce bıraktım hiç bir şekilde gitmekten gocunmadım çünkü 4 yıldır gelen taraf o olmuştu ben ise ilişkinin olgunluk dediğim 4 yıldan 6 yıla girerken ki demirbaşı yönetimi olmuştum çünkü gurur yoktu bende sen nasıl yaparsın ne yaparsın soruları yoktu olmadı
şimdi bakıyorum çok seviyorum hep güzelmi gidiyor tabi hep güzel gitmez hafif zıtlaşmalar herkes gibi yaşıyorum büyütmüyorum içimdekini kırıldığımı o an söylüyorum o kızınca susuyorum ben kızınca o susuyor sorunlarımızı halletmeye bakıyoruz eskiden örttüklerimizi şimdi örtmeden hallediyoruz diğer günleri öyle yaşıyoruz arkamızdan gelmiyor hesaplar kitaplar
yerinde olsam istanbula gider yoluna çıkardım ben sana git dedim ama gitme demek istemiştim tepkini ne yapacağını beni buhranlarımdan kurtaracağnı karşımda eski seni gösterceğini düşünmüştüm sen yine ters anladın beni ben gelmeni yüreğimde aşkımın yanındaki karabulutu kovamanı beklemiştim her dediğimi hep yapıyordun demi git diyince gittin derdim
eğer bitiren tarafın kalbinde aşk sevgi var ise karşı taraf gurur yapıyorsa ki sen hala yüreğinde sevdiğini hissediyorsan oda büyük ihtimal biryerlerde seviyordur ne olursa olsun dünya bir yana gurrum ona karşı yerin binlerce metre altına girsin yine gider kapısında durur ben hala seviyorum gitme vazgeçmeyelim bitirdim ama bu süreçte aşka yenildim yapamayacağım kararlara bulaştım derdim
ben bunu ilk 15 sayfayı okuyup yazdım ne olursa olsun sonunu getireceğim sayfaların benim kararım değişmez tutucu bir insanım aşk konusunda giden gitmiştir diyemiyorum hırçınım ya hep ya hiçlerim vardır benim o yüzden benim yazdığımı eleştirenler olacaktır varsın olsun ama gece yattığında uyuyamamanı inan istemiyorum inan aşıksan hala son sayfaları okumadım hala duyguların varsa git lütfen git aşk kolay bulunmuyor lütfen
Öyle kötü bir sabaha uyandım ki bugün, rüyamda gelmişti adamım. özür dilendi ailelerden, nikah kıyıldı düğünüm oldu.. Ayrıldığımızda kestirdiğim saçlarım değil eski uzun saçlarım vardı tam istediğim gibi bir topuz yapıldı, makyajım yapıldı, bir gelinlik o kadar mı güzel olur, güzeldim işte. Olmayacak düğünümü gördüm. Çok mutluydum.. Uyandığım için kızdım kendime..
Ağladım günler sonra.. O bile rahatlatmadı.
İçim bi huzursuz bugün bitsin istiyorum sadece.
Muhakkak..
Hayırlısı.. Çok farklı bir acı ne bileyim işte ya tanımlayamıyorum. İyi mi kötü mü bilemiyorum.
İnşallah. Dua ediyorum..
Amin, teşekkür ederim. Yarına nefes alacağımızın garantisi yok ki. Yine de insanız ilerisi için planlar yapıyoruz, sonra da hayallerimizin enkazında yeni hayatla kuruyoruz..
Giderdim, sevdiğim adamı bulabileceğime inansaydım eğer. Şimdi kalkıp gidemem. Çünkü o hayatını düzene koydu.. Bir kere cesaret etmişken, tekrar dönemem. Eğer birgün gidersem asla barışmak için değil, yüzüne veda etmek için ölmeden son kez görmeye HAKKIM OLDUĞU İÇİN giderim. O yapmadı, ben yaparım.
Bugün dilimden, elimden dökülen her kelime miğdemi kasıyor acıdan.. Çünkü ben bugün yanımda en sevdiğim adamın ömrüne feda olmaya EVET diyecektim. O yüzden bu karamsarlığım, bugünü de atlattım mı geçecek..
O adam çok değişmişBeni yolumdan, mutluluğumdan döndürmüş kendi hayatını yola koyma pahasına..
Teşekkür ederim güzel yorumun için lakin o kadar umutlu değilim..
Öyle kötü bir sabaha uyandım ki bugün, rüyamda gelmişti adamım. özür dilendi ailelerden, nikah kıyıldı düğünüm oldu.. Ayrıldığımızda kestirdiğim saçlarım değil eski uzun saçlarım vardı tam istediğim gibi bir topuz yapıldı, makyajım yapıldı, bir gelinlik o kadar mı güzel olur, güzeldim işte. Olmayacak düğünümü gördüm. Çok mutluydum.. Uyandığım için kızdım kendime..
Ezgicim şunu okudum ya ne desem bilemiyorum boğazım düğüm düğüm.
Seni çok iyi anlıyorum acını biliyorum. Aynı şeyi yaşıyorum çünkü seninle. Düğünüm değil ama bir ay sonra nişanım olacaktı benimde.
Karşında ki adamın sevdiğin kişi olmaması, zaman içinde başka birine dönüşmüş olması çok yaralıyor insanı.
Ama ben senin gücüne hep hayran kaldım. Senin gücün bana güç verdi şu son günlerde.
İyi olmanı gerçekten çok istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?