- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Allah razı olsun herkesten, sadece dua istiyorum..
Zeynom sağolasın. Bende çok çaba sarfettim inan, hep durdurdum kendimi vazgeçmek yakışmaz dedim.. Sonra bi anda gözüm karardı işte.. Doğrusu şimdilik buydu, zaman ne gösterir bana bilemem. 2 sene olacak ya birbirimizi tanıyalı, bugüne şahit olmakta varmış..
Derdimi anlatıyorum halimi görmeye cesareti yok kimsenin. Toparlanacağım inşallah..
Gün olur belki kesişir yollarımız, hayat bu..
Nişanlımda askerden sonra toparlayamamıştı kendini çok değişti, oda farkında bazı şeylerin.. Yorulduğumu gördü, mutsuzluğumu gördü.. Kaç kurtar kendini dedi adete.. Kıyamazdı ki hiç..
Bi olay üzerine değil, keşke olsaydı..
Ne bileyim aldatsaydı mesela, canım çok daha fazla yanardı ama elimde sebep olurdu..
Yılların birikmişliği diyeceğim, bi türlü yenemediğim o gururu. Öyle anlar geliyordu ki beni hiç sevmediğini düşünüyordum. Bazen ağlardım dönüp bakmazdı.
Ama şimdi kendine kalınca insan oturup düşünüyor. Aslında ne çok severdi beni, gösteremese bile..
Rabbim uygun görmedikçe çıkmaz karşıma, yani olmaz artık bu saatten sonra.. Ailemde razı değil artık. Birbirimizi mutlu edemediğimizi anladığımız anda noktayı koyduk işte. İyi bir şekilde ayrıldık.
Gerçekten nasip işi.. Hiç haketmeyenler bile kavuşuyorken bi ben kavuşamadım sevdiğime..
Bi olay üzerine değil, keşke olsaydı..
Ne bileyim aldatsaydı mesela, canım çok daha fazla yanardı ama elimde sebep olurdu..
Yılların birikmişliği diyeceğim, bi türlü yenemediğim o gururu. Öyle anlar geliyordu ki beni hiç sevmediğini düşünüyordum. Bazen ağlardım dönüp bakmazdı.
Ama şimdi kendine kalınca insan oturup düşünüyor. Aslında ne çok severdi beni, gösteremese bile..
Rabbim uygun görmedikçe çıkmaz karşıma, yani olmaz artık bu saatten sonra.. Ailemde razı değil artık. Birbirimizi mutlu edemediğimizi anladığımız anda noktayı koyduk işte. İyi bir şekilde ayrıldık.
Gerçekten nasip işi.. Hiç haketmeyenler bile kavuşuyorken bi ben kavuşamadım sevdiğime..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?