Her masal mutlu sonla bitmezmiş..

ezgi bizim konuya yazdım burayıda gördüm şimdi beni mahfettim gözlerim doldu inanamıyorum inanmak istemiyorum ben buna

ezgi delimisin sen şaka yapıyorum de ne olur 6 yıllık bir aşk biliyorsun bizde 7.senedeyiz düşünüyorum da naısl olur asıl ayrılık bulur sizi inanamıyorum ya inanmak istemiyorum ne olur şaka olsun die bile dua ettim nişan fotoların gözümün önünde
yazılarını okudukca bogazım düğümlenio aman allahım ben bunu beklemezdim ezgi inan bana çok üzüldüm

Bu kararı sen aldığına göre elbet kendine göre bir sebebin vardır.ama inan okuyunca insan kendini o kadar kötü hissediyorki. Ne diyim bilemedim.allah sabır versin sana ama zaman tek ilacın

Doğru Yaseminim.. Ne yazık ki..
Bende ummazdım ama oluyormuş işte, daha ne süprizleri var hayatın bize..

Yarın akşam çeyizlerim gelecek, kalbimin üzerinde o kadar ağırlık var ki, nefes alamıyorum.. Ağlayamıyorum da artık..
Ben bana aldıkları herşeyi toplayıp kolilere koydum, bu anı yaşamamak için neler vermezdim ki.. Ne zormuş, beklediğimden sandığımdan çok daha ağırmış..
Son bir kez yüzünü bile göremedim, en çok bu acıtıyor içimi..
Sızlatıyor işte..

bu ilişkide mutlu değildiniz bu yuzden ayrılık kararı aldınız bunları kendınıze sık sık hatırlatın belki bıraz rahatlatır

Düğün şafak topiğinden biliyorum seni...

Muhabbetimiz yoktu belki ama beraberce şafak saydığım arkadaşlarımdan birisin benim için... Şu an gerçekten şok oldum...

Ne diyeceğimi ne yazacağımı da çok bilmiyorum zaten içindeki yangını ne desem söndüremem.

Gördüğüm kadrıyla aşk dolu bıcır bıcır bir kızdın... Şimdi ne kadar güçlü bir kız olduğunu da gördüm.

Ben senin yerinde olsam bu kadar güçlü olamazdım belki de. Gerçekten kafanda bitirdiysen geri dönüşü yoksa bakma resimlere ceyizlere bence artık... Kaldır gozunun gormeyecegi bir yere gordukce canın bir kat daha yanacak

Gecer elbet ne gecmiyor ki hayatta...

Hakkında hayırlısı olur dilerim tatlım. İnşallah toparlarsın ve eskisinden de mutlu olursun en kısa zamanda.

Beraber bir topigi paylaştık asker yolu gözledik hala inanamıyorum Ezgii
Çok üzülüyorum ben sizee
Hala güzel haberler bekliyorum sendenn

Güölü olmaya çalışıyorum ama yalnız kalınca yeniliyorum kendime.
Resimlerini hala toplayamadım odamdan, gitmiyor elim.. Çok ağlayacağım biliyorum artık ağlamak istemiyorum. O kadar çok hatıram var ki ona dair, neyi kaldırırsam kaldırayım elbet bi yerden hatırlatacaktır bana. Hiç geçmeyecek, hiç unutamayacağım..
Zaman geçtikçe çok daha zorlaşıyor

ezgi'm hâlâ yok mu bir çıkar yol?

Canım benim kıyamam ben sana ya
Hiç aramadımı ya konuşmadınızmı olmazmı tekrardan ?

okuyunca ağladım..

Neden diye sormıcam cunkü o kadar emek verdiğin ilişkiyi bitirdiysen gercekten haklı bir sebebin vardır eminim..
Çünkü bende bugün ciddi ciddi bitirmeyi düşündüm sadece o cesareti bulamıyorum kendimde bende böyle olurum diye düşündüm yazdıklarında kendimi buldum ve agladım..
Ailem arkamda onlara güveniyorum ama insan hep yalnız aglıyor arkadasım aglarken kimse olmuyor yanında emin ol..
Bugün yeni evlilerin evlerine baktım belki de bu mutlulugu yasayamayacagım..
Cok zor gercekten karar vermek buna cesaret edebilmek sonrasında bununla başa cıkabilmek cok cok zor..

Allah sana sabır versin sadece bunu söylicem..

kıyamam yaa
nasibinde varsa olur zaten tekrardan

ezgiiiii inanamıyorumm ya herkes gibi bende çok şaşırdım hiç beklemiyordum bu sonu inanamıyorum ya.yani çeken bilir demeye gerek yok kendimi senin yerine koysam yeter canım benim ya ALLAH yardımcın olsun.hayırlısı neyse o olsun.yeter ki sonu senin hakkında hayırlısı olsun.

Canım ne oldu?..Bitirdin mi tamamen ?....

Allah sabır versin arkadaşım, inşallah eski huzuruna kavuşursun biran önce. Nasipten öte yol yok derler, bu kadar aşıkken ilişkiyi bitirmeyi göze aldıysan mutlaka haklı sebeplerin vardır. Elbette seviyorsun şimdi, kolay mı 6 yılını verdiğin adamı hayatından çıkarıp, hiçbir şey yokmuş gibi normal davranmak? Ama ayrılmayı, hele de nişanlıyken ayrılmayı istediysen; sebeplerin aşkından ötedir. 6 yıl geçirmişsin ama hayatının geri kalanını o şekilde geçirmeyi göze alamamışsın. Kangren olmuş bir uzvunu kesip atmışsın, yaraların iyileşecek, sonra alışacaksın onsuzluğa... Dua et... Dahada önemlisi zamana bırak. Belkide 6 yılınızın hatrına, bu bir sınavdır ikiniz içinde. Çünkü bir genç kızın masum, tertemiz, evlilik gibi kutsal bir konuda hayallerinin yıkılması, aman Allahım... Elbette vardır bir mükafatı, bir ödülü. Sabret canım. Dua et. İnşallah biran önce huzura kavuşursun, gözyaşların diner, içinin acısı azalır, küllenir...

hergün bakmaya calısıyorum ezgi güzel haber varır belki diye ama malesef yok yok yok yok
şoktayım ben
o kadar emek o kadar yıl ne diyeyim ya üzülüyorum.

Geçecek, her şey geçer, hepsi geçer.
Hatta sonra, çok sonra anılar hükmünü yitirdikten, onu iyice unuttuktan, içindeki acının yerini kocaman bir boşluk aldıktan, keşke geçmeseydi dedikten sonra, keşke acısını bir hastalık gibi yüreğimde taşısaydım desen bile geçer.

Zaman insanla oynamayı seven hem zalim hem de merhametli bir tanrıdır. Ona karşı çıkamazsın, yapman gereken beklemek. Onun, derin bir unutuşla bizi rahatlatacak örtüsünü üzerimize örtmesini beklemek..

çok üzüldüm canım allah gönlune göre versın hakkında hayırlısı olsun ınsallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…